AcasăSanatate10 Cupluri celebre care s-au împăcat după divorț

10 Cupluri celebre care s-au împăcat după divorț

Publicat pe

Articole

Top 100: Urări și mesaje de La mulți Ani pentru ziua de naștere

Nu este deloc simplu să formulezi urări de La Mulți Ani pentru persoanele dragi din viața ta. Este important ca mesajul să fie sincer, personalizat și să transmită exact ce îți dorești. Uneori ne aflăm în pană de idei și nu reușim să găsim...

Aproape toate cuplurile căsătorite trec prin diferite perioade de criză, fără să se gândească neapărat la separare imediat. Cu toate acestea, dacă ceea ce definește o relație sunt luptele fără sfârșit, conflictele verbale sau chiar fizice, dacă unul dintre parteneri este expus continuu atacurilor celuilalt, dacă apar trădările, este clar că la un moment dat apare ideea separării. Uneori ea este dusă la îndeplinire și soții divorțează, alteori se găsește o cale de compromis și căsnicia, mai bine sau mai rău, merge mai departe.

Dacă lucrurile sunt complicate pentru oamenii simpli, cu atât mai dificil este pentru vedetele căsătorite. Dacă ambii parteneri sunt în lumina reflectoarelor presiunea este de multe ori insuportabilă, iar ruptura relației este inerentă.

Doar că uneori flacăra iubirii ce i-a făcut ca să-și unească destinele nu se stinge, ci arde mocnit mai departe. Așa se face că uneori chiar dacă respectivii intră în alte căsnicii, ajung ca să le pună stop la un moment dat și să se reîntoarcă la acea persoană cu care se simt în largul lor, autentici. Pentru că, dacă ești vedetă, acesta este un mare hop de trecut: cum rămâi vulnerabil măcar în intimitate, din moment ce ți se repetă iar și iar de către impresari și toți aceia din jurul tău că trebuie să fii puternic ca să rămâi în top, pe culmile succesului.

Iată 10 cupluri de celebrități care au divorțat și s-au recăsătorit mai apoi:

 1. Pamela Anderson și Rick Salomon
 2. Jean-Claude van Damme și Gladys Portugues
 3. Melanie Griffith și Don Johnson
 4. Eminem și Kimberly Anne Scott
 5. Elon Musk și Talulah Riley
 6. Frida Kahlo și Diego Rivera
 7. Natalie Wood și Robert Wagner
 8. Lana Turner și Joseph Crane
 9. Stan Laurel și Virginia Ruth Roger
 10. Elizabeth Taylor ș, Richard Burton 
 1. Pamela Anderson și Rick Salomon 

Cine nu știe de Pamela Anderson, această Marilyn Monroe de factură modernă? Cu toții sunt de acord că prin personalitatea sa unică a fost dorită de foarte mulți bărbați.

Rick Salomon este unul dintre aceia care a făcut-o să-i spună de două ori „DA”.

Prima dată totul a pornit de la un joc de poker. Starul din „SOS Malibu” nu a vrut să renunțe la suma importantă pe care a pierdut-o în fața lui Saloman și a acceptat în schimb ca să meargă cu el la o cină romantică. Lucrurile s-au legat și până la urmă în 2007 cuplul de îndrăgostiți pasionali s-au căsătorit.

Doar că totul a fost atât de intens și a ars cu o vâlvătaie mult prea mare, pentru ca să dureze. Câteva luni mai târziu și-au spus adio. Dar sentimentele au rămas, dovadă că peste șase ani, în 2013 s-au recăsătorit. Apoi din nou au divorțat, iar filmele mai au și reluări, nu-i așa?

 1. Jean-Claude van Damme și Gladys Portugues

Actorul și marele maestrul în arte marțiale Jean-Claude van Damme s-a căsătorit până acum de cinci ori, de două ori cu aceeași femeie: Gladys Portugues.

Prima oară în urmă cu trei decenii, în anii 1980, pe când deja starul gustase din succesul mondial.

Nici Gladys nu era o necunoscută: câștigase campionate importante de culturism în Statele Unite ale Americii.

În anul de grație 1987 s-au căsătorit și din căsători alor au rezultat doi copii: Kristopher și Bianca Van Varenberg.

După cinci ani au divorțat spre tristețea fanilor. Le-au trebuit încă vreo șapte ca să își dea seama că nu pot trăi unul fără altul, deși au avut și alți parteneri. Așa că în 1999 s-au recăsătorit.

 1. Melanie Griffith și Don Johnson

Povestea de dragoste a vedetelor filmului Melanie Griffith și Don Johnson începe demult, tocmai prin 1971.

După câteva luni de curtarea acerbă (alte vremuri, nu-i așa?) s-au căsătorit. Din păcate, după cinci ani de căsnicie s-au separat. În ianuarie 1976 și-au luat la revedere. Pentru doisprezece ani doar. În 1988, Melanie și Johnson s-au căsătorit pentru a doua oară. Rezultatul căsătoriei cu repetiție a fost nașterea fiicei cuplului: Dakota. Cu toate acestea, cei doi nu mai sunt împreună. Deocamdată!

 1. Eminem și Kimberly Anne Scott

O poveste de iubire timpurie, începută cînd Eminem avea 15 ani, iar Kimberly Anne Scott doar 13 ani. Era finalul anilor 1980.

În 1995 se naște fiica lor: Hailie.

De căsătorit s-au căsătorit după zece ani, de-abia în 1999. Mare greșeală! Kimberly credea că așa îl va domestici. Nu s-a întâmplat, dovadă că după doi ani, in 2001 cuplul celebru a divorțat. dar cum prima dragoste nu se uită, pe 14 ianuarie 2006 s-au căsătorit, la aniversarea a 15 ani de la prima lor întâlnire romantică. A fost o căsătorie foarte scurtă, de doar 41 de zile. Dar viața le poate rezerva mari surprize, nu-i așa?

 1. Elon Musk și Talulah Riley

Un cuplu senzațional prin complexitatea personalităților celor doi protagoniști.

Prima lor căsătorie s-a petrecut în 2010, dar nu a durat decât doi ani. Adică exact durata relației lor de dinainte de a spune „Da”. În definitiv era anul fatidic 2012 în care lumea se pregătea intens de sfârșitul lumii. Cum omenirea a supraviețuit prevestirii nefaste, de ce să fie dat restart și unor relații întrerupte?

Elon Musk și Talulah Riley sunt un exemplu, dovadă că în 2013 s-au recăsătorit. Acum căsnicia a durat nu doi, ci trei ani. Dar cine știe? Poate următoarea lor oficializare de relație va fi de patru ani și tot așa… Mai ales că Talulah a declarat ferm:  „Este cel mai bun prieten al meu, îl voi iubi pentru totdeauna.”

 1. Frida Kahlo și Diego Rivera

Frida Kahlo a fost căsătorită de două ori cu artistul plastic și activistul politic Diego Rivera.

Cuplul este celebru pentru lucrările artistei, dar și ale lui Rivera, ce au reflectat puternic viața Mexicului. Dar și pentru relația de dragoste dramatică dintre ei: s-au căsătorit prima dată în 1929 și au trăit împreuna timp de 10 ani. În 1940, s-au despărțit pentru a se reîntoarce câteva luni mai târziu la vechea lor relație și au rămas împreună până la moartea Fridei în 1954.

Timp de 25 de ani, între plecări și veniri, trădări și divorț, viața celor doi a fost împletită. A fost o relație pasională și furtunoasă, marcată de relații extraconjugale de ambele părți și o sursă de inspirație și suferință continuă pentru Frida.

 1. Natalie Wood și Robert Wagner

Vedeta superbă din „West Side Story”, de trei ori nominalizată la Oscar, s-a căsătorit de două ori cu actorul Robert Wagner.

Pentru prima dată în anul 1957, când actrița de-abia împlinise 19 ani. Cinci ani mai târziu, producătorul britanic Richard Gregson a devenit soțul lui Wood, dar în 1972 actrița s-a întors mai apoi la Wagner. Au rămas împreună până la moartea lui Natalie, care s-a înecat în timpul unei croaziere pe un iaht de lux în circumstanțe misterioase.

Wagner a fost atunci acuzată de moartea ei, deși ancheta nu a găsit dovezi directe. Potrivit detectivului de poliție Ralph Hernandez, doar Wagner cunoaște adevăratele circumstanțe ale morții soției sale, dat fiind urmele de lovituri anterioare căderii în apă.

 1. Lana Turner și Joseph Crane

Turner s-a căsătorit cu actorul și restauratorul Joseph Crane în 1942, dar prima lor căsătorie a fost ulterior anulată deoarece divorțul lui Turner de soția sa anterioară nu fusese încă finalizat.

După o scurtă despărțire, condimentată cu alte relații vremelnice (Lana s-a iubit cu nu mai puţin de 142 de bărbaţi, potrivit scriitorului Darwin Porter), cuplul s-a căsătorit din nou în 1943. Dar a doua lor căsătorie de-abia a durat un an, iar Turner și Crane au divorțat din nou. Definitiv. Au avut împreună o fiică, Cheryl.

 1. Stan Laurel și Virginia Ruth Roger 

Stan Laurel (cel subţire) şi Oliver Hardy (cel gras) au format unul dintre cele mai de succes cupluri ale cinematografiei. Cei doi au avut vieți sentimentale extrem de complicate şi presărate cu drame.

Stan Laurel s-a căsătorit de șase ori cu cinci soții diferite, pentru prima dată cu Virginia Ruth Roger în perioada 1935-1937.

Chiar dacă Lois, cu care s-a căsătorit actorul în 1926, aştepta primul copil, Laurel a început o aventură cu o actriţă franceză, Alyce Ardell.

Laurel şi Lois au divorţat în 1934, decizie pe care actorul avea să o regrete toată viaţa. Chiar şi după ce s-a însurat rapid cu Ruth Rogers în 1935, o tânără văduvă, a continuat să încerce să o recâştige pe Lois. De aceea, cel de-al doilea mariaj al actorului a durat doar doi ani.

Laurel şi Ruth s-au recăsătorit mai apoi, deși era clar că au făcut o greşeală. Totuși, căsătoria a durat cinci ani. Ruth l-a descris pe Laurel ca fiind un tip care nu a ştiut niciodată ce vrea cu adevărat.

 1. Elizabeth Taylor, Richard Burton

Povestea de dragoste a lui Taylor și Richard Burton este probabil cea mai tare, cea mai tulbure, mai  autodistructivă și delirantă din istoria Hollywood-ului. De aceea și cea mai cunoscută de către marele public. Ea a fost reflectată inclusiv într-o capodoperă cinematografică:  „Cui îi este frică de Virginia Wolf?”

„ Ești probabil cea mai bună actriță din lume, ceea ce alături de frumusețea ta extraordinară te face unică ”, îi scria Burton iubitei sale.

Cuplul și-a început povestea de amor în frumoasa Italie, la Roma, în 1962 în timpul filmărilor pentru „Cleopatra”. Întrucât cei doi erau căsătoriți când s-au întâlnit, nu este de mirare că până și Vaticanul a criticat relația lor.

Prima căsătorie dintre Taylor și Burton a durat aproape 10 ani, între 1964 și 1974. La un an și patru luni de la divorț, Burton și Taylor s-au recăsătorit, în 1975, deși vremelnic: relația de căsnicie a durat doar până în iulie anul următor, în 1976.

Concluzia de final?

Dacă ai probleme cu partenerul (indiferent dacă ești vedetă sau o persoană simplă) mergi la o terapie de cuplu, înainte de a lua marea decizie a divorțului.

Mai mari sunt șansele de a reînnoda strîns relația cît mai ești încă în căsătorie, decât după aceea, chiar dacă te recăsătorești cu aceeași persoană.

 

 

 

Ultimele articole

Înțelegerea impactului temperaturii asupra ceasurilor inteligente

Ceasurile inteligente au devenit părți integrante ale vieții noastre de zi cu zi, oferindu-ne...

Transformarea digitală a arhivelor: de la documente fizice la arhive digitale

Transformarea digitală a arhivelor reprezintă procesul de conversie a documentelor și înregistrărilor fizice în...

Cum să alegi firma de curierat potrivită pentru compania ta?

În lumea afacerilor de astăzi, viteza și eficiența cu care produsele ajung la client...

Știință și artă în bucătărie: secrete și sfaturi utile

În universul culinar, întâlnirea dintre știință și artă creează un spectacol inegalabil de arome,...

Articole asemanatoare

Înțelegerea impactului temperaturii asupra ceasurilor inteligente

Ceasurile inteligente au devenit părți integrante ale vieții noastre de zi cu zi, oferindu-ne...

Transformarea digitală a arhivelor: de la documente fizice la arhive digitale

Transformarea digitală a arhivelor reprezintă procesul de conversie a documentelor și înregistrărilor fizice în...

Cum să alegi firma de curierat potrivită pentru compania ta?

În lumea afacerilor de astăzi, viteza și eficiența cu care produsele ajung la client...