Pe cat de gustoasa si de sanatoasa este carnea de pui, pe atat si-a capatat o reputatie proasta. Din ce in ce mai multi oameni isi indreapta atentia catre carnea de curcan, de porc sau orice alt tip.
Realitatea este ca foarte multi crescatori si producatori prefera sa creasca puii mai repede si pentru asta ii injecteaza cu diferite substante, le dau concentrate sau antibiotice.
Pentru a gasi pui ca la tara in magazine, oamenii trebuie sa isi indrepte atentia catre produsele La Provincia, un brand integral romanesc, un jucator important in sectorul agroalimentar din tara.
La Provincia detine certificarile specifice retailului modern si este o firma care se autosustine si se autogospodareste printr-o agricultura proprie.
Avantaje ale consumului de carne de pui ca la tara
Carnea de pui este o sursa de proteine si de vitamine foarte importanta, fiind si foarte slaba in grasimi, mai ales daca este consumata fara piele. Studiile dezvaluie faptul ca o carne sanatoasa de pui contine necesarul zilnic de proteine care transforma grasimile din sange si previn pierderea masei osoase.
In plus, carnea de pui creste imunitatea organismului gratie continutului de glutation sintetizat de ficat, un antioxidant important care lupta impotriva cancerului. Vitamina B3 din carnea de pui La Provincia lupta impotriva Alzheimerului si a altor boli neurologice degenerative.
Carnea de pui este usor de asimilat de catre organism si poate fi consumata atat de catre copii, cat si de catre adulti si bolnavi. Carnea de pui se poate fierbe, frige, coace, praji, se poate folosi in diferite preparate si este extrem de satioasa si de sanatoasa, fiind perfecta in curele de slabire.
Carnea de pui contine vitamina B si D, aminoacizii esentiali, minerale, grasimi, fier si poate fi combinata cu salate, garnituri usor de preparat si cu un pahar de vin alb demisec sau cu un fresh de fructe.
Singura conditie pentru ca oamenii sa beneficieze de toate avantajele pe care le aduce carnea de pui organismului lor este sa aleaga varianta cea mai sanatoasa.
Carnea de pui ca la tara La Provincia este provenita de la pui crescuti natural. In fond, specialistii La Provincia prezinta pe site-ul lor modul in care isi cresc puii, colecteaza ouale si ofera imagini cat se poate de clare si de reale din ferma.
In plus, carnea de pui ete inamicul anemiei, este principala sursa de fier a organismului si cu cat este mai inchisa la culoare, cu atat este mai sanatoasa. De asemenea, pulpele de pui si pieptul sunt preferate de clientii care le prepara in diferite feluri, atat prin fierbere, coacere sau la gratar.
Cu un gust delicios, carnea de pui ca la tara reprezinta prima si cea mai importanta alegere in alimentatia copilului mic, fiind ideala pentru diversificare deoarece este usor de digerat.
In concluzie, oamenii sunt sfatuiti de catre specialistii in nutritie sa consume carne de pui naturala, ca la tara, provenita de la pui crescuti traditional.