Lifestyle

3 idei de decor floral pentru un garden party de poveste

0

Pe măsură ce vremea a devenit mai caldă, iar restricțiile au fost eliminate, a crescut și interesul pentru garden party. Asociate îndeosebi sezonului estival, garden party-urile sunt excelente pentru a celebra diverse aspecte ale vieții (căsătoria, logodna, prietenia, etc).

Cu toate acestea, pentru un garden party de poveste, este necesar să acorzi o atenție deosebită tematicii și elementelor pe care le incluzi – de la locuri confortabile, aranjamente florale, până la moduri unice de divertisment. Descoperă, în rândurile de mai jos, câteva idei creative pentru crearea unui garden party memorabil.

Garden Party „Tea Celebration”

Îți amintești petrecerile de ceai din serialul Bridgerton? Ei bine, poți crea un decor asemănător și pentru garden party-ul tău. 

Alege piese de mobilier tip bistro în culori pastelate, decorate cu fețe de masă sau de scaune delicate și elegante. Decorează mesele cu aranjamente de flori în nuanțe soft pentru a crea un peisaj relaxant și rupt parcă din ținuturile engleze. Poți suspenda câteva flori de liliac deasupra mesei pentru un plus de mister. 

Nu uita de ceșcuțele de ceai și farfurioarele pentru produse de patiserie, în stil englezesc, care vor crea decorul de poveste.

Boho Garden Party

Lasă-ți prietenii și familia să pășească într-o poveste boemă, inspirată din valori precum libertatea, stilul de viață lipsit de confort material, dar creativ și apropiat de natură. Prin urmare, poți crea un decor boem prin plasarea unei mese de lemn joase, peste care să așezi flori colorate. Înlocuiește scaunele cu perne moi, texturate și colorate. Atârnă câteva obiecte de iluminat cu lumină difuză pentru a realiza o atmosferă chill. 

În ceea ce privește aranjamentele florale, optează pentru buchete sau coșuri care să conțină flori delicate, sălbatice și multe tipuri de frunze.

Garden Party „Călătorie spre Orient”

Orientul a fost întotdeauna o sursă de inspirație pentru artă, modă sau petreceri. Piesele de mobilier joase, culorile variate, sunetele plăcute și aromele autentice joacă un rol esențial în modelarea percepției noastre asupra mediului și în crearea unei atmosfere relaxante și plăcute. 

Indiferent de tematica orientală aleasă (japoneză, chinezească, etc), un garden party realizat în acest stil este indicat mai ales în cazul petrecerilor care au loc seara, deoarece îți dă posibilitatea să duci petrecerea la următorul nivel. Utilizează des culoarea roșie în schema de culori a garden party-ului, întrucât aceasta este culoarea norocului în multe culturi orientale și nu uita de felinare.

În ceea ce privește decorul floral, optează pentru flori ce provin din acele ținuturi, cum ar fi bujorul, iasomia, hibiscus, orhideea, flori de cireș, etc. 

Astfel, dacă ești vrei să organizezi un garden party de poveste, apelează la IMOD Flowers. Remarcându-se prin farmec, culori încărcate de semnificații și parfum deosebit, creatorii de emoție de la IMOD Flowers vor crea aranjamentele florale perfecte pentru evenimentul tău.

Ai nevoie de un protector de saltea? Iată primele 6 beneficii ale protectorului de saltea

Articolul precedent

De ce este mai bine să externalizezi serviciul de curăţenie către o firma specializată

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Lifestyle