AcasăLifestyle3 Lucruri interesante pe care le poți face cu un telefon iPhone...

3 Lucruri interesante pe care le poți face cu un telefon iPhone 12

Publicat pe

Articole

De ce bărbații preferă albastrul și femeile rozul?

Este ușor să localizăm secțiunea fetelor din magazinul de haine pentru copii - cea mai mare parte este roz. Majoritatea părinților sunt obișnuiți cu fetele lor pentru care roz pare să aibă o atracție irezistibilă, chiar dacă există și cazuri izolate când acestea par...

Noul telefon iPhone 12 de la Apple a apărut de ceva timp pe piață, motiv pentru care am avut suficient răgaz pentru a-i descoperi majoritatea secretelor. Tu ai aflat deja cum să-i organizezi ecranul astfel încât să te bucuri la maxim de funcționalitatea lui sau cum să faci fotografii perfecte, fără flash, în condiții slabe de lumină? Dacă nu, citește acest articol în care îți vom prezenta pe larg aceste trucuri cu ajutorul cărora să profiți din plin de noua ta achiziție.

 

Ce poți să faci cu un telefon iPhone 12 și nu știai încă?

 

#1 Poți să afișezi pe ecranul de start piesele preferate

 

Piesele, widgets în limba engleză, sunt un fel de mini aplicații pe care le poți afișa pe ecranul de start pentru a le accesa mai ușor și care îți transmit un volum mare de infrormații într-un spațiu foarte limitat. Google de exemplu are o astfel de mini aplicație precum și Spotify, AccuWeather și multe multe alte site-uri și programe foarte populare. Pentru a adăuga astfel de piese pe ecranul de start al telefonului iPhone 12, tot ce trebuie să faci este să apeși și să ții apăsat într-un loc liber până ce ecranul începe să tremure și apoi să selectezi piesele preferate apăsând butonul + din partea superioară stângă a ecranului. Întregul proces este unul extrem de simplu, dar foarte util pentru cei care doresc să-și personalizeze telefonul.

 

#2 Poți să-ți faci ordine în piese și aplicații

 

Dacă îți place să ai un telefon ordonat, atunci telefonul iPhone 12 este terminalul ideal pentru tine! Cu ajutorul funcției App Library ai șansa de a scăpa de toate iconițele pe care nu le folosești prea des de pe ecranul de start și să organizezi totul în fișiere ușor accesibile. Pentru acest lucru trebuie să te asiguri mai întâi că App Library este pus în funcțiune, să apeși ecranul de start și să ții apăsat, apoi să accesezi bara gri de la baza ecranului și să debifezi toate ecranele cu aplicații pe ele. Făcând astfel, App Library va salva automat toate aplicațiile tale în partea dreaptă a ecranului principal de unde le poți accesa din nou ori de câte ori este necesar.

 

#3 Poți să faci fotografii uimitoare în lumină foarte slabă

 

Cu un iPhone 12 nu ai nevoie de echipament special pentru a imortaliza cadre superbe și nu trebuie nici măcar să te folosești de flash când lumina din încăpere sau de afară este insuficientă. iPhone 12 este capabil să detecteze de unul singur dacă condițiile de lumină sunt precare și să activeze automat modul de noapte pentru a-ți permite să faci fotografii mai mult decât satisfăcătoare. Un truc prin care ai putea crește și mai mult calitatea cadrelor însă, este fixarea telefonului pe un suport stabil deoarece riști să te alegi cu niște poze blurate dacă îți tremură mîna câtuși de puțin.

 

Ar mai fi multe de spus despre ceea ce poate să facă telefonul iPhone 12. Dar asta ar însemna să-ți stricăm toată surpriza descoperirii dacă am descrie aici toate trucurile pe care le știm. iPhone 12 este un telefon foarte intuitiv de folosit pentru care nu trebuie să citești neapărat manuale de utilizare sau articole de pe internet cu sfaturi și idei.

 

iPhone 12 se poate utiliza chiar și de cei care nu au o afinitate pentru tehnologie și mai mult, persoanele care vor mai mult de le design-ul lui pot să-l personalizeze cu un set de huse iPhone 12 de la Itelmobile prin care să-i ofere exact aspectul pe care și-l doresc. De asemenea, tot în acest magazin online există o colecții cuprinzătoare și de huse iPhone 12 Pro, huse iPhone 12 Pro Max sau huse iPhone 12 Mini. Astfel, dacă te atrage ideea de a investi într-un nou terminal Apple, dar iPhone 12 nu este exact ceea ce îți dorești, ai mai multe variante!

 

În concluzie, atât din punct de vedere tehnologic, cât și ca aspect, seria iPhone 12 oferă fanilor Apple un motiv întemeiat de a-și schimba cât de curând telefonul și de a descoperi plăcerea utilizării unor terminale de top, în ton cu trendurile actuale.

Ultimele articole

Designul exterior inovator: Avantajele pergolelor retractabile

În lumea designului exterior, pergolele retractabile reprezintă o inovație remarcabilă care combină estetica și...

Condusul fără întreruperi: avantajele de închiriere a mașinilor de schimb 

Descoperă cum poți transforma călătoria rutieră într-o experiență fără griji sau întreruperi, cu ajutorul...

Cursul pentru frontend website – calea către noi oportunități profesionale

Cu o creștere exponențială a numărului de site-uri web și aplicații, necesitatea de a...

Beneficiile medicale ale masajului thailandez

Masajul thailandez oferă, pe lângă relaxare, și alte beneficii medicale importante. Fiind un mod...

Articole asemanatoare

Designul exterior inovator: Avantajele pergolelor retractabile

În lumea designului exterior, pergolele retractabile reprezintă o inovație remarcabilă care combină estetica și...

Condusul fără întreruperi: avantajele de închiriere a mașinilor de schimb 

Descoperă cum poți transforma călătoria rutieră într-o experiență fără griji sau întreruperi, cu ajutorul...

Cursul pentru frontend website – calea către noi oportunități profesionale

Cu o creștere exponențială a numărului de site-uri web și aplicații, necesitatea de a...