AcasăAfaceri5 lucruri de care trebuie sa tii cont inainte de a inchiria...

5 lucruri de care trebuie sa tii cont inainte de a inchiria un spatiu industrial in Bucuresti

Publicat pe

Articole

Amanetarea bijuteriile din aur – De ce ‘’trebuie’’ sa ajungi la o casa de amanet cel putin o data in viata

Daca tii in casa bijuterii vechi din aur care nu mai prezinta nici o utilitate, atunci a venit timpul sa le duci la un amanet. Timpurile se schimba, moda e alta, anumite accesorii nu mai tin pasul cu vremurile, bijuteriile nu se mai integreaza...

Capitala ofera numeroase oportunitati de dezvoltare a afacerilor. Din ce in ce mai multi antreprenori cauta spatii industriale in Bucuresti de inchiriat, pentru a porni pe un drum frumos in lumea business de succes.

Chiria unui spatiu industrial se negociaza, se analizeaza foarte bine din punct de vedere al tuturor aspectelor importante inainte de a face acest pas, astfel incat alegerea se va dovedi a fi una pe masura asteptarilor.

De regula, spatiile industriale se inchiriaza pentru a extinde o afacere sau in vederea depozitarii unor echipamente, insa sunt si alte situatii care merita atentia chiriasilor.

Criterii de inchiriere a spatiilor industriale

O data cu dezvoltarea business-urilor industriale, este necesara si inchirierea unor spatii optime pentru depozitarea echipamentelor sau pentru desfasurarea activitatilor.

Procedura de inchiriere este simpla, clientii trebuie doar sa acceseze un site de profil, sa isi aleaga de acolo cea mai buna varianta si sa intre in contact cu persoanele care au ca si obiect de activitate aceasta sarcina.

Compania ofera posibilitatea de inchiriere a spatiilor de depozitare, avand un portofoliu bogat in acest sens. In plus, doritorii vor primi si consultanta pentru extinderea afacerii sau pentru deschiderea acesteia. Practic, cei care sunt implicati intr-un business si simt nevoia de mai mult isi pot dezvolta activitatea in conditii propice.

Halele industriale sau spatiile destinate activitatilor specifice industriilor diverse sunt alese in functie de spatiul efectiv disponibil. In unele cazuri, poate fi nevoie de un spatiu mai mare de depozitare, in timp ce in alte cazuri, sunt suficienti cativa zeci de metri patrati. Se va pune accent si pe valoarea chiriei lunare, dar si pe amplasarea spatiului industrial. Se va pune accent pe nevoile angajatilor si clientilor in ceea ce priveste disponibilitatea spatiilor de parcare si accesibilitatea in acel loc.

Ideal ar fi ca spatiul industrial sa beneficieze de servicii de protectie si paza, de intretinere si curatenie. Atat pentru afacerile mari, mici si mijlocii, spatiile industriale de inchiriat se vor dovedi a fi cea mai buna solutie pe termen scurt, mediu si lung.

In cazul in care clientii nu au deja un renume pe piata nationala, la cateva luni de la inchirierea acestui spatiu si-l vor face. Spatiul industrial de inchiriat trebuie sa se incadreze in clasa A sau in clasa B, oferind o suprafata inchiriabila suficienta, locuri bune de parcare si posibilitatea de a intra cu masini de mare tonaj, precum si flexibilitate in compartimentare si caracteristici speciale cum ar fi cablare telefon, date si conexiune de internet.

In concluzie, un spatiu industrial bun de inchiriat este acela care intruneste unele caracteristici si care este disponibil spre inchiriere imediat. Deoarece criza economica inca nu s-a finalizat, clientii vor pune mare accent si pe valoarea chiriei si pe perioada incheierii contractului.

Daca spatiul detine toate dotarile necesare pentru a satisface necesitatile clientilor, cu siguranta este potrivit si poate transforma orice afacere aflata in pragul falimentului intr-o afacere de succes.

Ultimele articole

Misterioșii ochi hazel: Culoarea unică și caracteristicile lor distincte

Ochii hazel, o raritate în lumea culorilor ochilor, este un atribut deosebit al fruumuseții....

Plănuiești să îți cumperi un telefon iPhone 15? Câteva accesorii de care poți avea nevoie

Odată cu lansarea noului iPhone 15, apare și nevoia accesoriilor destinate acestuia. Dacă plănuiești...

Cum te poate ajuta Excel-ul dacă ești freelancer

Puțini mai sunt cei care nu au auzit de Microsoft Excel și la fel...

De ce să utilizezi un calendar de social media în promovarea afacerii tale

Utilizarea unui calendar de social media este esențială în promovarea afacerii tale în era...

Articole asemanatoare

Misterioșii ochi hazel: Culoarea unică și caracteristicile lor distincte

Ochii hazel, o raritate în lumea culorilor ochilor, este un atribut deosebit al fruumuseții....

Plănuiești să îți cumperi un telefon iPhone 15? Câteva accesorii de care poți avea nevoie

Odată cu lansarea noului iPhone 15, apare și nevoia accesoriilor destinate acestuia. Dacă plănuiești...

Cum te poate ajuta Excel-ul dacă ești freelancer

Puțini mai sunt cei care nu au auzit de Microsoft Excel și la fel...