Diverse

5 motive să alegi mobilierul din catifea pentru sufragerie

0

Cu senzația somptuoasă pe care o oferă și aspectul luxos, mobilierul din catifea arată și se simte incredibil. Spre deosebire de alte tipuri de țesături, catifeaua are o suplețe și o textură care o transformă într-o alegere minunată pentru locuința ta, cu atât mai mult în ceea ce privește amenajarea livingului.

Știm că a alege piese de mobilier din catifea poate părea descurajant, la început, însă permite-ne să-ți împărtășim câteva motive pentru care vei avea nevoie de un astfel de mobilier în sufrageria ta!

  1. Mobilierul din catifea se simte grozav la atingere

Primul lucru care ne vine în minte atunci când ne gândim la catifea este textura sa minunată la atingere. Să fim sinceri, cine rezistă să nu-și treacă mâna, de sus în jos, prin această țesătură bogată? Tocmai din acest motiv, mobilierul luxos din catifea oferă o senzație confortabilă și primitoare, transformându-l în alegerea excelentă pentru crearea unui decor cozy în camera de zi.

Catifeaua vine, de asemenea, într-o varietate de culori, ceea ce face și mai ușoară stilizarea interiorului sufrageriei tale, ajutându-te să creezi un spațiu la care ai visat dintotdeauna.

  1. Mobila din catifea este foarte confortabilă

Așa cum am menționat la punctul anterior, catifeaua este moale la atingere. Dacă încă mai pui în balanță avantajele și dezavantajele alegerii unor piese de mobilier din catifea, imaginează-ți asta: combină această textură moale a unei canapele sau a unui fotoliu din catifea cu perne din același material și spațiul se va transforma într-unul irezistibil de confortabil.

Chiar și un scaun pentru living din catifea poate aduce un plus confortabil în amenajarea sufrageriei, așa că dacă vrei ca locuința ta să se învârtă în jurul confortului și a stării de bine, nu ezita să investești și tu în astfel de piese inedite de mobilier.

  1. Mobilierul din catifea este practic

O întrebare pe care ți-o pui cu siguranță este aceasta: este o canapea din catifea practică? Desigur că arată grozav, însă poate rezista utilizării de zi cu zi? Cândva doar o țesătură pentru cele mai bogate decoruri, adesea ne gândim la catifea ca fiind delicată și, prin urmare, greu de întreținut.

Ei bine, suntem aici să-ți spunem că nu este adevărat! O catifea sintetică, de înaltă calitate, este mai puțin susceptibilă la deteriorare, decolorare sau zgâriere. Așadar, obții aspectul și senzația reală de catifea, însă cu o protecție suplimentară!

  1. Mobila din catifea este durabilă

Practicabilitatea și durabilitatea merg mână în mână atunci când te gândești să alegi cele mai bune piese de mobilier pentru camera ta de zi. Dacă vei opta pentru o catifea de calitate, aceasta cu siguranță va reuși să treacă testul timpului, fiind delicată ca textură, dar rezistentă la uzură. Așa că dacă te întrebai „oare mobila din catifea este durabilă?”, vestea este minunată pentru tine!

  1. Mobilierul din catifea arată cât se poate de stylish

Dacă vrei să actualizezi aspectul livingului și să dai un nou vibe acestei încăperi, o piesă de mobilier din catifea este cea mai stilată soluție. Fie că optezi pentru o canapea din catifea, un fotoliu din catifea, un scaun sau un otoman din catifea, acest material va oferi instant un aspect mai luxos încăperii.

Mai mult, deoarece tapițeria din catifea are tendința de a reflecta lumina, în loc să o absoarbă, acest lucru face ca mobilierul din catifea să se asorteze ideal cu un perete mai întunecat din camera de zi sau un colț mic de lectură.

Mai ai nevoie de motive pentru care să alegi piese de mobilier din catifea pentru amenajarea livingului? Noi credem că ți-am oferit deja suficiente, în așa fel încât să-ți transformi sufrageria într-un spațiu cochet, călduros și primitor!

Jocul de poker și Cultura Pop

Articolul precedent

Casa de amanet TEZAUR – 13 ani de succes și încredere

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Diverse