Lifestyle

5 tipuri de cămăşi de bărbaţi care nu trebuie să îţi lipsească din garderobă

0

Există o mare diversitate de cămăşi pentru bărbaţi şi poţi alege de fiecare dată variantă care ţi se potriveşte. Poţi avea mai multe cămăşi din materiale diferite şi cu croieli care să fie perfecte pentru locul sau evenimentul la care mergi. Gama.ro oferă multiple variante de produse vestimentare care te pot ajuta să îţi construieşti o garderobă de invidiat. 

Se pune accentul pe calitatea superioară a croielii, pe cusături bine realizate şi culori atractive. Firma a luat naştere în anul 1991 şi are o dezvoltare continua de-a lungul anilor care au urmat. În prezent are peste 300 de magazine partenere şi produce peste 100.000 de cămăşi pe an. Iată 5 tipuri de cămăşi care nu trebuie să îţi lipsească, pentru a putea construi orice tip de outfit:

1. Cămăşile cu dungi

Cămăşile cu dungi sunt elegante, fine, clasice. Ele pot să fie purtate cu o multitudine de ţinute şi pot să fie introduse în ţinute elegante sau casual, în funcţie de materialul din care sunt construite sau de croiala lor. O camasa dungi barbati poate schimba complet imaginea unui outfit.

2. Cămaşa albă elegantă, cu butoni

O cămaşă albă nu are cum să lipsească din garderoba ta. O să te poţi bucura de ea în ţinutele de ceremonie, dacă ea are o construcţie specială pentru butoni. Poţi achiziţiona butoni cămașă de la Gama.ro. Un outfit de ceremonie este unul atent realizat, punând accentul pe toate micile detalii existente.  

3. Cămaşa neagră

Una dintre cele mai versatile tipuri de cămăşi este cea neagră simplă. Aceasta poate să fie folosită atât în ţinute casual, cât şi în unele foarte elegante. Poţi purta un costum complet negru cu o cămaşă de aceeaşi culoare, sau poţi purta cămaşa cu pantaloni casual bej. O să obţii o imagine foarte apreciată de către cei din jurul tău.

4. Cămaşa cu mânecă scurtă

Cămăşile cu mânecă scurtă sunt perfecte pentru sezonul cald şi pentru orice tip de ţinută casual. Poţi să le foloseşti la întâlnirile cu oamenii apropiaţi, la plimbare sau la cumpărături. Te vei simţi bine de fiecare dată când alegi să utilizezi o astfel de cămaşă.

5. Cămașă colorată

Cămăşile colorate sunt nelipsite din orice tip de garderobă. Poţi folosi o astfel de cămaşă în orice fel de ţinută. Astfel, este importantă croiala aleasă şi materialul pentru a putea alcătui anumite outfit-uri. Poţi folosi cămăşi colorate pentru ţinute de gală sau poţi folosi cămăşi din materiale de zi, pentru a realiza ţinute casual. Poţi purta asemenea cămăşi la birou sau la întâlniri de afaceri.

Cand este momentul sa mergi la service auto?

Articolul precedent

Infografic – Importanța lămpilor UV în asigurarea sănătății

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Lifestyle