Lifestyle

Alege buchetul de flori perfect pentru o aniversare de la o Florărie Cluj!

0

Pentru a sărbători un eveniment fericit, un buchet frumos este întotdeauna cea mai bună idee! Trimiterea de flori pentru o zi de naștere este, de asemenea, cel mai frumos gest, sigur, care îți arată afecțiunea față de persoana în cauză. Dacă ești în căutarea unui buchet gata de trimis sau de compus, iată câteva idei pentru a ști ce să comanzi și să livrezi la domiciliu fără întârziere!

Florile sunt o modalitate grozavă de a ura la mulți ani soției, prietenului, rudei, colegei… Ce flori să alegi pentru o zi de naștere? Un buchet de trandafiri magnifici sau un ranunculus splendid vor aduce un zâmbet pe buze celor dragi. De asemenea, poți opta pentru un buchet de flori cu un aspect mai câmpenesc.

Aceste buchete magnifice de flori pentru ziua de naștere vor fi perfecte pentru a sarbatori o zi cu totul specială. Cu florile alese de la o florărie Cluj, poți combina culori foarte frumoase pentru a surprinde destinatara acestui buchet.

Buchetul aniversar de flori: un semn de afecțiune

Dăruirea de flori este una dintre cele mai bune idei de cadouri deoarece un buchet de flori  este de neuitat. Cu atât mai mult dacă, de exemplu, oferi un trandafir pe an la aniversarea nunții. De testat când sărbătorești cei 20 de ani de uniune!

Chiar și pentru o zi de naștere clasică, dacă nu știi ce să oferi, florile sunt totuși o idee mai bună decât un cântar de baie sau un fier de călcat, nu? Uneori trebuie să știi să te gândești la consecințe și să rămâi clasic. Oferă deci pur și simplu flori. Ca bonus, poți adăuga oricând o sticlă de vin sau o cutie de ciocolată. Site-urile online de flori oferă adesea aceste opțiuni de comandă.

Ce flori să dăruiești de ziua de naștere?

Un buchet este o compoziție florală unică. Este potrivit pentru persoana căreia îi vei oferi. În mod normal, ar trebui să îi cunoașteți gusturile și culorile. Dar uneori, doar pentru a face pe plac unui prieten sau unei persoane dragi, nu avem neapărat aceste indicații.

Dacă aceasta nu este iubita ta, ferește-te de trandafiri roșii. Pentru a fi sigur că nu vei cădea într-un clișeu, optează în schimb pentru un buchet variat. Mizează  pe trandafiri, lisianthus, bujori, crini sau de ce nu mimoză sau chiar flori uscate!

Cauți să oferi un buchet soțului tău? Alege în acest caz un buchet de flori realizat, de exemplu din flori în nuanțe originale și îndrăznețe, din trandafiri rosii sau lalele.
Pentru un membru al familiei tale, optează pentru dulceața unui buchet de flori în nuanțe pastelate, de roz de exemplu. 

Vrei să oferi flori de ziua unui prieten? Optează pentru un buchet colorat alcătuit din culori strălucitoare precum galben sau portocaliu. Aceste tonuri de culoare vor fi perfecte pentru a sărbători bucuria, convivialitatea și prietenia.

Până la urmă, totul depinde cui vrei să-i dai buchetul de flori. În caz contrar, poți cere sfaturile florarilor specialiști de la o florărie online, deoarece te  vor putea sfătui cel mai bine.

Finală de poveste la Australian Open? Miză specială pentru două superstaruri de pe tabloul masculin

Articolul precedent

Înlocuirea anvelopelor vechi: când și de ce trebuie să o faci?

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Lifestyle