LifestyleMuzica

Alegerea formatiei de nunta in doar 4 pasi

0
Alegerea formatiei de nunta din bucuresti in doar 4 pasi

Alegerea modalitatii de a-si distra invitatii la nunta poate fi o sarcina complicata pentru multe perechi de miri, insa o formatie nunta Bucuresti poate fi raspunsul la aceasta problema dificila in orice moment. Bine de stiut ca exista cativa factori de luat in considerare care pot scapa organizatorii unei petreceri de acest fel de eventualele surprize neplacute. Iata 6 pasi simpli care ajuta orice pereche sa faca alegerea care i se potriveste fara eforturi prea mari.

Pasul 1: analiza aspectelor legate de localul evenimentului

Cand vine vorba de a alege muzica potrivita pentru nunta, mirii trebuie sa se gandeasca in principal la aspectele practice – cat de mare este locul, daca au de obicei muzica live, daca au restrictii de zgomot. De exemplu, pentru un local foarte mic o formatie compusa din 12 membri nu va fi, cu siguranta, o alegere potrivita. Recomandat este ca mirii sa discute cu reprezentantii localului si sa se asigure ca exista un spatiu adecvat pentru formatie, eventual si un spatiu in care membrii sa se pregateasca pentru spectacol. Foarte important de cunoscut de la inceput daca exista restrictii de zgomot, deoarece ar fi neplacut ca invitatii sa asculte muzica in surdina sau sa fie impinsi de la spate sa plece la o ora la care ar mai avea chef de dansat.

Pasul 2: stabilirea unui buget alocat muzicii

Acesta este un pas destul de simplu, insa indicat este ca cifra stabilita sa fie una cat mai realista. De luat in calcul este faptul ca exista formatii ieftine, dar neexperimentate si formatii care chiar daca sunt mai scumpe arata experienta pe care o au in domeniu si un profesionalism desavarsit. Din acest punct de vedere, bugetul stabilit trebuie sa fie unul pe masura dorintelor – vreti ca evenimentul sa ramana istorie pentru invitati sau ca acestia sa astepte sa plece imediat ce au terminat de mancat?

Pasul 3: muzica live pe timpul zilei sau doar la petrecerea de seara

Pentru ca o nunta implica o serie de pasi pe care mai ales cei traditionalisti ii respecta cu strictete, trebuie luate in calcul toate momentele in care este nevoie de muzica live. De exemplu, in timpul ceremoniei religioase de la o nunta traditioanal formatia poate lua o pauza, insa in timpul unei casatorii moderne este posibil sa fie preferata o atmosfera romantica in care se aude un cvartet de coarde, un harpist sau un chitarist clasic care sa linisteasca invitatii. In timpul receptiei este posibil sa existe preferinta pentru crearea unui aer sofisticat in care se aud pe fundal acorduri ale trupelor clasice sau ale vreunui mare pianist. Ori in timp ce invitatii servesc masa poate se doreste muzica jazz sau un acustic rock sau pop pe fundal.

Pasul 4: potrivirea formatiei cu tipul de nunta dorit

Este necesara stabilirea de la bun inceput daca nunta se doreste a fi un eveniment mai degraba formal, la care barbatii trebuie sa poarte obligatoriu cravata neagra sau daca se prefera o atmosfera mai informala in care fiecare are libertatea maxima. In functie de acest aspect, poate fi aleasa o anumita formatie de nunta, care are un repertoriu specific, sau poate fi stabilit de la inceput daca formatia aleasa poate avea un repertoriu variat, in functie de preferintele invitatilor si ale mirilor.

Euro atinge un nou nivel record

Articolul precedent

Stiri externe: cum sa le alegi pe cele mai bune?

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Lifestyle