Tehnologie

Aparate electrocasnice esențiale într-o bucătărie nouă

0

Bucătăria nu mai este un loc în care doare se gătește. Este un loc în care îți începi ziua cu o cafea exact pe gustul tău și locul în care pregătești cina și te relaxezi după o zi obositoare. Cu toate electrocasnicele disponibile pe piață la ora actuală, gătitul a devenit o plăcere, iar masa se poate pregăti în jumătate de oră.

Fie că te-ai mutat în casă nouă, fie că vrei să-ți reamenajezi bucătăria și nu știi care sunt cele mai importante electrocasnice pe care trebuie să le achiziționezi, articolul de față este pentru tine:

  1.     Combină frigorifică

Frigiderul este un electrocasnic care nu mai poate lipsi din bucătăria nimănui. La fel de important, acesta nu poate fi ales la întâmplare. Atunci când alegi un frigider, trebuie să iei în considerare numărul de persoane din locuință, obiceiurile alimentare diferite, cantitatea de hrană gătită odată și cantitatea de alimente cumpărată săptămânal. Dacă încă nu știi ce se pliază cel mai bine pe nevoile tale, poți consulta lista de modele de combine frigorifice Beko de la Altex. Poți alege dintr-o multitudine de modele care au congelatorul încorporat sus sau jos, mai înalte sau mai joase, cu sau fără dispenser de apă rece.

  1.     Plita electrică, pe gaz sau cu inducție încorporabile

Deși în unele familii se gătește foarte puțin spre deloc, o plită nu poate lipsi din bucătărie. Trebuie doar să te găndești cât de des și cât de multe feluri de mâncare gătești odată, cât de mare trebuie să fie plita, și la fel de important, dacă vrei ca aceasta să fie una electrică, pe gaz sau cu inducție. Dacă alegi una pe inducție, trebuie să știi de la bun început că, oalele și tigăile compatibile cu acest tip de plită trebuie să aibă o sructură feromagnetică. 

  1.     Hota

Gătitul poate fi relaxant de cele mai multe ori, însă mirosul rămas nu doar în bucătărie, dar și în restul casei, este deranjant în cele mai multe cazuri. O hotă cu putere mare de absorbție montată corespunzător te poate scăpa de problema mirosurilor după pregătirea mesei. Aici trebuie să ții cont de ce feluri demâncare pregătești. Prăjelile și mâncărurile care presupun un timp îndelungat pentru gătit pe plită, de cele mai multe ori emană mirosuri mai puternice. Ca atare, vei avea nevoie de o hotă cu putere mai mare de absorbție. 

  1.     O cafetieră sau un espressor automat

O bucătărie fără un electrocasnic care dimineața să îți poată face o cafea pe gustul tău este, fără niciun dubiu, incompletă. Aici ai atât de multe opțiuni, de la atât de mulți producători, încât îți vor trebui câteva zile bune să iei o hotărâre. Alegerea depinde de preferințele tale legate de cafeaua lungă sau espresso, cu sau fără spumă de lapte, din cafea boabe sau gata măcinată dar, evident, și de buget. 

  1.     Un robot de bucătărie

Deși acesta este mai mult opțional, un robot de bucătărie poate ușura foarte mult procesul de pregătire a mesei. Acestea sunt utile cu atât mai mult în casele cu copii mici. Un astfel de electrocasnic te poate ajuta atunci când vine vorba de pregătirea piureurilor pentru cei mici și pentru tocarea fină a legumelor, astfel încât cei mai mofturoși să nu fie deranjați, de exemplu, de morcovii tăiați prea mari. 

Mai lipsește un robot care să știe să scoată singuralimentele din frigider și să pregătească cina. Este posibil, totuși, ca în viitorul nu foarte îndepărtat, să-l putem achiziționa și pe acesta. 

Sursa foto: Unsplash.com.

La ce ar trebui să fii atent când ești la început de drum în lumea casinourilor live. Elementele cheie

Articolul precedent

Izolatia – De ce este importanta?

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Tehnologie