AcasăTehnologieAparate electrocasnice esențiale într-o bucătărie nouă

Aparate electrocasnice esențiale într-o bucătărie nouă

Publicat pe

Articole

Costul ascuns al livrarilor de pe o zi pe alta atunci cand faci shopping pe Internet

Click. Cauti. Compari. Completezi datele. Cumperi. Iar produsele vin a doua zi sau chiar in ziua respectiva. Insa te-ai gandit oare la impactul pe care il au comenzile online cu livrare rapida asupra mediului inconjurator?In general, noi am ramas cu impresia ca, atunci cand...

Bucătăria nu mai este un loc în care doare se gătește. Este un loc în care îți începi ziua cu o cafea exact pe gustul tău și locul în care pregătești cina și te relaxezi după o zi obositoare. Cu toate electrocasnicele disponibile pe piață la ora actuală, gătitul a devenit o plăcere, iar masa se poate pregăti în jumătate de oră.

Fie că te-ai mutat în casă nouă, fie că vrei să-ți reamenajezi bucătăria și nu știi care sunt cele mai importante electrocasnice pe care trebuie să le achiziționezi, articolul de față este pentru tine:

  1.     Combină frigorifică

Frigiderul este un electrocasnic care nu mai poate lipsi din bucătăria nimănui. La fel de important, acesta nu poate fi ales la întâmplare. Atunci când alegi un frigider, trebuie să iei în considerare numărul de persoane din locuință, obiceiurile alimentare diferite, cantitatea de hrană gătită odată și cantitatea de alimente cumpărată săptămânal. Dacă încă nu știi ce se pliază cel mai bine pe nevoile tale, poți consulta lista de modele de combine frigorifice Beko de la Altex. Poți alege dintr-o multitudine de modele care au congelatorul încorporat sus sau jos, mai înalte sau mai joase, cu sau fără dispenser de apă rece.

  1.     Plita electrică, pe gaz sau cu inducție încorporabile

Deși în unele familii se gătește foarte puțin spre deloc, o plită nu poate lipsi din bucătărie. Trebuie doar să te găndești cât de des și cât de multe feluri de mâncare gătești odată, cât de mare trebuie să fie plita, și la fel de important, dacă vrei ca aceasta să fie una electrică, pe gaz sau cu inducție. Dacă alegi una pe inducție, trebuie să știi de la bun început că, oalele și tigăile compatibile cu acest tip de plită trebuie să aibă o sructură feromagnetică. 

  1.     Hota

Gătitul poate fi relaxant de cele mai multe ori, însă mirosul rămas nu doar în bucătărie, dar și în restul casei, este deranjant în cele mai multe cazuri. O hotă cu putere mare de absorbție montată corespunzător te poate scăpa de problema mirosurilor după pregătirea mesei. Aici trebuie să ții cont de ce feluri demâncare pregătești. Prăjelile și mâncărurile care presupun un timp îndelungat pentru gătit pe plită, de cele mai multe ori emană mirosuri mai puternice. Ca atare, vei avea nevoie de o hotă cu putere mai mare de absorbție. 

  1.     O cafetieră sau un espressor automat

O bucătărie fără un electrocasnic care dimineața să îți poată face o cafea pe gustul tău este, fără niciun dubiu, incompletă. Aici ai atât de multe opțiuni, de la atât de mulți producători, încât îți vor trebui câteva zile bune să iei o hotărâre. Alegerea depinde de preferințele tale legate de cafeaua lungă sau espresso, cu sau fără spumă de lapte, din cafea boabe sau gata măcinată dar, evident, și de buget. 

  1.     Un robot de bucătărie

Deși acesta este mai mult opțional, un robot de bucătărie poate ușura foarte mult procesul de pregătire a mesei. Acestea sunt utile cu atât mai mult în casele cu copii mici. Un astfel de electrocasnic te poate ajuta atunci când vine vorba de pregătirea piureurilor pentru cei mici și pentru tocarea fină a legumelor, astfel încât cei mai mofturoși să nu fie deranjați, de exemplu, de morcovii tăiați prea mari. 

Mai lipsește un robot care să știe să scoată singuralimentele din frigider și să pregătească cina. Este posibil, totuși, ca în viitorul nu foarte îndepărtat, să-l putem achiziționa și pe acesta. 

Sursa foto: Unsplash.com.

Ultimele articole

Misterioșii ochi hazel: Culoarea unică și caracteristicile lor distincte

Ochii hazel, o raritate în lumea culorilor ochilor, este un atribut deosebit al fruumuseții....

Plănuiești să îți cumperi un telefon iPhone 15? Câteva accesorii de care poți avea nevoie

Odată cu lansarea noului iPhone 15, apare și nevoia accesoriilor destinate acestuia. Dacă plănuiești...

Cum te poate ajuta Excel-ul dacă ești freelancer

Puțini mai sunt cei care nu au auzit de Microsoft Excel și la fel...

De ce să utilizezi un calendar de social media în promovarea afacerii tale

Utilizarea unui calendar de social media este esențială în promovarea afacerii tale în era...

Articole asemanatoare

Misterioșii ochi hazel: Culoarea unică și caracteristicile lor distincte

Ochii hazel, o raritate în lumea culorilor ochilor, este un atribut deosebit al fruumuseții....

Plănuiești să îți cumperi un telefon iPhone 15? Câteva accesorii de care poți avea nevoie

Odată cu lansarea noului iPhone 15, apare și nevoia accesoriilor destinate acestuia. Dacă plănuiești...

Cum te poate ajuta Excel-ul dacă ești freelancer

Puțini mai sunt cei care nu au auzit de Microsoft Excel și la fel...