Afaceri

Avantajele folosirii unui grătar cu rocă vulcanică

0

Preparatele gătite pe grătar sunt mult solicitate acum de către consumatori, deoarece alimentele au un conținut scăzut de grăsimi, deși gustul lor este extrem de bun.

Rocile vulcanice au început să fie folosite la echipamentele de tip gratar, în principal la grătarele de gaz, dar și la cele electrice, deoarece sunt o modalitate bună de a păstra căldura în timpul procesului de frigere a preparatelor din carne de porc, vită sau pui, pește, legume. Apărute în urma exploziilor vulcanice, aceste pietre speciale pot crea o experiență ideală din punct de vedere gastronomic.

Pentru o bucătărie profesională, un grătar cu rocă vulcanică este o achiziție interesantă, deoarece permite prepararea unor alimente delicioase și foarte sănătoase. Și totul într-un mod mai mult decât ecologic.

Motive pentru achiziția unui grătar cu rocă vulcanică profesional

Prin natura lor, rocile vulcanice sunt poroase, micuțe găurele fiind prezente pe toată suprafața unor astfel de pietre speciale.

Acest lucru le face o sursă excelentă de menținere a temperaturii, după ce se încing în doar câteva minute, permițându-le să distribuie perfect căldura pe grătar, chiar și în acele zone unde flăcările unui arzător nu ar putea să ajungă în alt mod. Rocile vulcanice absorb căldura, o rețin și apoi o distribuie echilibrat în orice zonă în care sunt amplasate rocile de lavă, creând astfel o zonă de gătit mai extinsă, concomitent cu generare unei radiații termice crescute pe grill.

Folosirea rocilor vulcanice este foarte bună și pentru că se reduce expunerea cărnii sau legumelor la fum și la alți agenți periculoși pentru sănătate. Procesul de frigere se realizează mai rapid și fără emanații de noxe.

Un gratar cu rocă vulcanică permite și să fie făcute economii la gaz sau electricitate (în funcție de modelul de echipament gastronomic ales), deoarece o capacitatea mai ridicată de menținere a căldurii de gătire înseamnă, de asemenea, că se poate opri flacăra mai rapid, chiar dacă o vreme preparatele se mai lasă pe grătar.

De la TC Romania puteți achiziționa gratare cu rocă vulcanică performante din Cehia.

Cu o structură din inox, valvă de siguranță, aprindere piezoelectrică și nu mai puțin decât 5 kg roca vulcanica în dotare, chiar merită să fie achiziționate.

Un model de asemenea grătar dotat cu pietre vulcanice, foarte solicitat de către antreprenori, are dimensiunile grilajului de  312 x 483 mm. Dimensiunile generale ale gratarului sunt de 330 x 540 x 220 mm. El funcționează pe bază de gaz și are o putere instalată de 4 Kw.

De la TC Romania se pot achiziționa, așadar, nu doar cuptoare gastronomice performante, care să permită coacerea unor produse de patiserie delicioase, dar și grătare speciale, pentru gătirea de fripturi foarte sănătoase.

Alegeți să vă dotați bucătăria atât cu niște cuptoare cu convecție electrice de patiserie de un înalt nivel tehnologic, dar și cu gratare care se apropie mult de grătarele cu lemne de pe vremuri, dar care folosesc un combustibil mult mai ieftin: gazul. Nu veți regreta alegerea făcută!

Pro Infrastructura: Aeroportul promis de ministrul Cuc la Galati nu merita construit. De ce ar fi mai bine sa investim in sosele

Articolul precedent

Acte de vanzare-cumparare auto

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Afaceri