National

Basescu: Teodorovici nu intelege nimic din macroeconomie. Cand eram ministru, imi semna cartea de munca

0

Traian Basescu a sfatuit-o pe Viorica Dancila sa il schimbe de la Finante pe Eugen Teodorovici, fiindca acesta „nu intelege nimic din echilibrele macroeconomice”. Fostul presedinte a precizat ca atunci cand era ministru al Transporturilor, Teodorovici i-a semnat cartea de munca.

„PSD va continua sa faca prostii. Doamna Dancila, primul lucru pe care trebuia sa il faca era sa anuleze OUG 114, sa redeschida dezbaterea pe Legea redeventelor. Gazele acelea din Marea Neagra relansezi petrochimia, avem sase combinate inchise, fie ele ale lui Nicolae. Gazul acela, dai 1,5 miliarde la Chisinau. Transgazul construieste deja conducta de la Ungheni la Chisinau”, a afirmat Traian Basescu, luni seara, la Digi 24.

Acesta i-a sugerat premierului sa il schimbe pe Eugen Teodorovici de la Finante pentru ca nu are experienta in domeniu, precizand ca social-democratul se ocupa pe vremuri de cartile de munca.

„Sunt lucruri pe care nu le fac si ar tr…

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

Un raport al CE arata ca in Romania, exista inca pericolul unei epidemii de pesta porcina. Autoritatile nu iau masuri preventive, industria autohtona moare, importurile triumfa

Articolul precedent

Sentinta judecatoreasca prin care marii operatori de Internet din Romania sunt obligati sa blocheze site-urile cu filme piratate

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in National