Diverse

Beneficiile de a lua un credit ipotecar de la Banca Românească pentru până la 35 de ani de zile!

0

Este important să alegi să ai casa ta. Acest tip de investiţie este una care o să fie semnificativă pentru standardul tău de viaţă şi pentru modul în care o să te simţi. O să poţi avea parte de libertate şi de stabilitate, pe care le vei aprecia de-a lungul anilor ce urmează. Banca Romaneasca îţi oferă un credit ipotecar de până la 35 de ani, cu multiple beneficii incluse. 

Iată câteva dintre aspectele pozitive care te vor ajuta să iei cele mai bune decizii pentru viitorul tău: 

  1. Atunci când ai perioada extinsă de plată, poţi să te bucuri de rate mici lunare, care îţi asigură un confort al vieţii 

Unul dintre cele mai importante beneficii pe care îl primeşti de la Banca Românească, este chiar perioada extinsă de creditare. Astfel, o să poţi lua un credit ipotecar de până la 35 de ani. Dacă optezi pentru această variantă, o să poţi avea rate mai mici pentru fiecare lună. Astfel, o să te poţi bucura de investiţia ta şi o să ai bani suficienţi pentru a avea viaţa pe care o planifici. Ai confort din punct de vedere financiar şi posibilitatea de a avea casa dorită. 

2. Poţi să iei un credit dacă ai minim 22 de ani împliniţi

Există o vârstă minimă de la care poţi începe să iei creditul ipotecar de la Banca Românească. Această vârstă este stabilită la 22 de ani şi este suficientă pentru a te ajuta să achiziţionezi casa dorită. 

3. Vârsta maximă pentru încheierea cheltuielilor pentru credit, este de 70 de ani de zile!

Există, de asemenea, şi o vârstă de încetare a cheltuielilor pentru credit. Aceasta se ia în calcul atunci când sunt calculate dările şi ratele şi este de 70 de ani împliniţi. 

4. Ai parte de posibilitatea de a avea codebitori, care pot să fie rudele tale de gradul 1

Un avantaj major al creditului ipotecar de la Banca Românească este faptul că îţi permite folosirea codebitorilor. Ai posibilitatea de a până la 2 codebitori, care îţi vor facilita accesul la un împumut şi care te vor ajuta pe parcursul perioadei de creditare. Se poate să ai parte de codebitorti care sunt rudele tale de gradul 1 sau poţi să faci acest contract cu partenerul/ partenera de viaţă. 

5. Ai parte de comunicare de calitate şi de o analiză gratis a dosarului dacă ai cardul de salariu la Banca Românească

Se pune accent pe comunicare frumoasă şi corectă în cazul specialiştilor de la Banca Românească. Ai şi analiză gratuită a dosarului tău în anumite condiţii. 

Infografic – Importanța lămpilor UV în asigurarea sănătății

Articolul precedent

Ce sunt anvelopele all season şi cum alegi din topul acestora?

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Diverse