AcasăAfaceriBrightway® te invata tainele Microsoft Office

Brightway® te invata tainele Microsoft Office

Publicat pe

Articole

Cum sa aduci succesul evenimentului tau corporate in 2020?

Bineinteles primul pas este sa verificati locatia Skybar, adresa este pe Calea Dorobanti 155, Etaj 5, Terasa de la ultimul etaj, asadar privelistea o sa fie primul lucru pe care-l vad invitatii evenimentului. Mai departe mai avem cateva etape: Promovati-va evenimentul! Daca oamenii nu stiu...

Daca aveti o certificare de absolvire a unui curs Microsoft Office, sansele de a fi castigatorul unui interviu de grup cresc de mai multe ori si sunteti inaintea celorlalti, care nu au certificate de absolvire a unui curs Microsoft Office similare. Exista multe avantaje ale certificarii Microsoft Office, dintre care unele sunt enumerate in acest articol oferit de Brightway®. Prin intermediul acestuia ne propunem sa vedem care sunt avantajele obtinerii certificatelor Microsoft dintr-o perspectiva profesionala sau de afaceri.

Desigur, veti obtine, de asemenea, cunostinte foarte bune si utile si atunci cand va pregatiti pentru examenele Microsoft Office. Microsoft ofera programe de instruire pentru multe dintre software-urile sale, pe care le puteti descoperi la Brightway®. Pe baza acestor programe de instruire, un curs Microsoft Office ofera certificate daca promovati examenele. De fapt, examenele sunt furnizate de companiile partenere Microsoft, iar certificatele sunt emise de Microsoft pentru promovarea unui anumit examen pentru un anumit grup de programe.

De exemplu, exista examene pentru Word, Excel si PowerPoint separat si exista un examen pentru Microsoft Office care combina toate aceste trei plus alte produse Microsoft Office, cum ar fi Outlook si OneNote.

Pe langa aceste mici examene, exista cursuri care sunt destul de importante atunci cand candidati pentru locuri de munca. Aceste certificate implica faptul ca titularul certificatului este un expert in domeniul conex, lucru care se poate demonstra si printr-un curs Microsoft Office. Puteti studia pentru aceste examene folosind tutoriale si carti Microsoft, lucru care este insa putin mai dificil de realizat sau va puteti pregati urmand cursuri, asa cum este acest curs Microsoft Office, oferit de Brightway®.

La fel ca in cazul oricarui certificat, Brightway® va ofera certificate atunci cand le sustineti examenele online. Un certificat poate fi intr-un anumit software sau intr-un set de software, asa cum s-a explicat mai sus. In unele cazuri, Brightway® furnizeaza certificate pentru procese intregi care sunt efectuate in birouri. Un exemplu ar putea fi Office Automation care include cunostinte despre sistemul de operare Windows, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, OneNote, Outlook si unele cunostinte despre retelele Windows.

Deci, daca aveti un certificat, este dovada ca ati insusit abilitatile legate de acestea. Cu un certificat de absolvire a unui curs Microsoft Office oferit de Brightway®, valoare ca viitor angajat creste atunci cand aplicati pentru un nou job. Potrivit unor cercetari recente, sansele unei persoane de a fi angajata la o companie noua cresc de 5 ori, deoarece abilitatile Microsoft Office sunt mai importante in CV-ul unei persoane care candideaza pentru un loc de munca nou.

Industriile cu plati mari si cu cresteri financiare ridicate recruteaza persoane care au la baza un curs Microsoft Office, mai ales pentru companiile a caror domenii de activitate se desfasoara in mediul online. Aceleasi studii recente, sustin ca 86% dintre managerii care angajeaza un nou membru in echipa spun ca prefera solicitantii de locuri de munca cu un certificat de acest fel, care atesta absolvirea unui curs Microsoft Office.

Se zice ca opt din zece manageri sau recrutori doresc sa angajeze persoane care detin cunostinte bune de Microsoft Office, de aceea, inainte de a va depune CV-ul pentru un anumit loc de munca este important sa verificati daca detineti certificatele necesare.

In plus, dintre managerii din domeniul IT prefera certificatele Microsoft in locul celorlalte certificate. Certificarea, instruirea si experienta sunt cele trei domenii principale care permit unei persoane sa faca fata unui loc de munca care se poate dovedi a fi destul de solicitant, un domeniu in care cunostintele digitale primeaza. Alegeti chiar acum un curs Microsoft Office oferit de Brightway® si puneti-va CV-ul la punct inainte de angajare!

Ultimele articole

Cum îți alegi cei mai buni candidați? 3 aspecte din oferta de lucru care te diferențiază de alți angajatori

Pentru a avea o companie de succes este nevoie ca în primul rând să...

Folosirea optimă a spațiului: Închiderea balconului pentru funcționalitate maximă

Închiderea balconului cu sticlă și aluminiu este o soluție inteligentă pentru proprietarii de locuințe...

Curățenia după constructor – mai ușoară ca niciodată cu firmele specializate

După finalizarea unui proiect de construcție sau renovare a unei proprietăți, există întotdeauna o...

Cum poate fi utilizată hala de către o măcelărie?  – Descoperă sfaturi pentru a închiria hala potrivită

O hală poate fi utilizată în mai multe moduri de către o măcelărie pentru...

Articole asemanatoare

Cum îți alegi cei mai buni candidați? 3 aspecte din oferta de lucru care te diferențiază de alți angajatori

Pentru a avea o companie de succes este nevoie ca în primul rând să...

Folosirea optimă a spațiului: Închiderea balconului pentru funcționalitate maximă

Închiderea balconului cu sticlă și aluminiu este o soluție inteligentă pentru proprietarii de locuințe...

Curățenia după constructor – mai ușoară ca niciodată cu firmele specializate

După finalizarea unui proiect de construcție sau renovare a unei proprietăți, există întotdeauna o...