Diverse

Când este profitabilă refinanțarea și cine poate beneficia de ea?

0

Refinanțarea creditelor este un serviciu de creditare foarte util care le permite consumatorilor care sunt îngrijorați de rambursarea mai multor credite să găsească o modalitate de a face acest lucru, punând în comun creditele la un preț mai bun.

Acest produs de credit este util atât pentru persoanele care au unul sau două credite, cât și pentru persoanele care au mai multe credite (credite rapide, de consum, ipotecare, descoperit de cont, card de credit etc.).

Orice client al unei bănci sau al unei companii de credit care și-a plătit ratele în mod regulat și are un istoric de credit curat poate aplica pentru consolidarea creditelor.

Când nu este bine să luăm măsuri pentru consolidarea creditelor?

Dacă credeți că după refinanțarea creditelor și rambursarea vechilor datorii, puteți rata sau amâna plățile. Faptul că sărăcirea îți oferă posibilitatea de a economisi bani la dobândă și de a rambursa un singur împrumut în loc de câteva, nu înseamnă că poți omite cu siguranță ratele. Acesta este un împrumut și trebuie rambursat integral. În caz contrar, ești supus aceleiași proceduri penale la care ești supus în caz de întârziere a oricărui alt tip de împrumut.

Când nu sunteți complet sigur că vă veți putea rambursa împrumutul în termenul convenit.

Când aveți restanțe la oricare dintre împrumuturi. Chiar dacă vrei să ascunzi faptul că nu ți-ai plătit ratele la niciunul dintre credite în mod regulat, în timpul controlului, care trebuie efectuat atât de bănci, cât și de companiile de credit, adevărul va ieși la iveală și vei fi refuzat. fuzionarea creditelor oricum.

Dacă cauți consolidarea împrumuturilor doar pentru a avea la dispoziție fonduri gratuite după cum crezi de cuviință, crede-mă, această idee nu este deloc bună.

Ori de câte ori primiți un salariu, plătiți mai întâi împrumutul. Astfel vei fi liniștit că nu vei avea restanțe și vei putea dispune mai ușor de restul salariului. Dacă nu aveți ocazia să vă reduceți cheltuielile lunare, atunci căutați un al doilea loc de muncă pentru a obține un venit suplimentar.

Sursă: atebank.ro

Pleci in vacanta cu masina?

Articolul precedent

Pompele de suprafata pot inlocui ploile curate si eficiente

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Diverse