International

Când și cum să porți o cămașă cu mânecă scurtă?

0

Este greu de crezut cât de controversată este o cămașă obișnuită cu mâneci scurte. Adorată de unii, în timp ce pentru alții este întruchiparea a tot ceea ce este mai rău în moda bărbătească. Când se pot purta camasi manecă scurta? Ce model ar trebui să alegi? Cum să recunoști o cămașă bună? Găsește răspuns la cele mai populare întrebări.

Cămașă cu mânecă scurtă – o alegere bună sau nu?

Mulți susținători ai eleganței masculine nu recunosc cămășile cu mânecă scurtă, considerându-le puerile și infantile. Cu toate acestea, această abordare este prea strictă și categorică. Se datorează parțial faptului că multe cămăși disponibile pe piață au proporții distorsionate, care afectează negativ percepția figurii masculine. Acest lucru nu înseamnă, totuși, că toate cămășile cu mânecă scurtă sunt proaste.

Multe cămăși casual sunt concepute pentru a arăta bine cu mâneci scurte. Nu sunt versiuni „scurtate” ale modelelor tradiționale cu mâneci lungi, ci o idee separată de cămașă. Sunt perfecte pentru stilul zilnic și vara pot fi o alternativă bună la tricouri. O cămașă bună pentru bărbați cu mânecă scurtă este un articol demn de avut în garderoba proprie.

Cum recunoști o cămașă bună cu mânecă scurtă?

Deci, cum iese în evidență o cămașă cu mânecă scurtă? În primul rând, se potrivește destul de bine corpului și nu formează pliuri în jurul taliei. În plus, este realizată din material mat, informal, cel mai adesea colorat sau modelat. Țesăturile formale precum poplinul nu arată bine.

Mânecile sunt cele care influențează în mare măsură primirea cămășii. Ar trebui să fie înguste, bine potrivite pe umeri și să acopere bicepșii. Cu toate acestea, dacă mânecile ajung la cot, acestea sunt prea lungi. Pot exista manșete la capetele lor pentru a împiedica țesătura să se legene. Atunci când alegi o cămașă casual pe care intenționezi să o porți, acordă atenție lungimii acesteia – ea nu trebuie să ajungă la coapse.

O cămașă cu mânecă scurtă și un costum – reguli de savoir-vivre

Mergi la o nunta si nu știi ce cămașă să porți? Cea mai bună alegere este o cămașă albă cu mâneci lungi. Chiar și atunci când este cald și aerul condiționat din sala de nunți nu funcționează. Acestea sunt evenimente formale care necesită ținute elegante și îngrijite. Așadar, nu poți fi ghidat doar de propriul tău confort, pentru că ai putea veni la fel de bine în pantaloni scurți sau sandale.

Este potrivit să mergi la o nuntă într-o cămașă cu mânecă scurtă? Nu se recomandă. Acest lucru este împotriva principiilor eleganței masculine și, dacă nu este o greșeală culpabilă, te poate pune într-o lumină proastă. 

Cămașă cu mânecă lungă sau cu mânecă scurtă?

În cele din urmă, îți va fi propus un compromis care să combine cel mai bine ușurința de zi cu zi cu eleganța. Dacă ești în căutarea unor camasi barbati confortabile de purtat în fiecare zi și nu vrei să arăți ca un băiat la începutul anului școlar, poartă o cămașă simplă cu mânecă lungă și … ruleaz-o! Prin urmare, vei câștiga mai multă libertate și vei păstra mult stil. Mânecile înfășurate ale cămășii adaugă nonșalanță și arată foarte bine. Nu uita să desfaci butonul cămășii.

Informații despre aplicațiile de casino online pe care trebuie să le cunoști neapărat!

Articolul precedent

Importanța de a experimenta ȋn viața sexualӑ a cuplului tӑu

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in International