Diverse

Casa de amanet TEZAUR – 13 ani de succes și încredere

0

Casa de amanet TEZAUR este un partener de încredere în soluții financiare rapide, oferind clienților săi cele mai accesibile și sigure servicii de amanetare. TEZAUR reprezintă una dintre cele mai de încredere agenții din București, recunoscută pentru profesionalismul, transparența și serviciile de înaltă calitate furnizate clienților săi. 

De la înființare, agenția TEZAUR a pus întotdeauna pe primul plan satisfacția clienților săi și a reușit să câștige încrederea acestora prin servicii prompte și eficiente, dar și prin oferirea de soluții personalizate la nevoile fiecărui client în parte.

De Ziua TEZAUR, agenția își celebrează performanțele și succesul, dar și relația specială pe care o are cu clienții săi. Cu o echipă de experți în domeniu și servicii de amanetare de top, casa de amanet TEZAUR este pregătită să facă față oricărei situații și să răspundă nevoilor clienților cu profesionalism și promptitudine.

13 ani de la înființare, 13 premii fabuloase – Participă la Tombola aniversară TEZAUR

Casa de amanet TEZAUR împlinește 13 ani de la înființare și nu putea să marcheze acest moment aniversar fără o tombolă cu premii fabuloase! Fie că ești client vechi sau nou, TEZAUR te invită să participi la această tombolă aniversară, pentru a avea șansa de a câștiga unul dintre cele 13 premii deosebite, mai precis, 13 bijuterii unice din aur.

Perioada de participare: 1 aprilie – 25 aprilie 2023.

Cum poți fi unul dintre câștigători? Simplu – realizează orice tranzacție (amanet, vânzare bijuterii, schimb valutar) în agențiile TEZAUR sau online pe www.tezaurshop.ro/ www.tezaur.com.

Marea extragere va avea loc pe data de 26 aprilie 2023!

Participarea este simplă și necesită doar să fii clientul TEZAUR și să efectuezi o tranzacție în perioada 1 aprilie – 25 aprilie 2023.

Încă de la înființare, agenția TEZAUR și-a luat angajamentul de a oferi servicii de calitate și de a se concentra pe satisfacția clienților săi. Tombola aniversară este o dovadă a acestui angajament, iar premiile oferite reprezintă o răsplată pentru încrederea și fidelitatea clienților. În plus, tombola aniversară este o ocazie pentru clienții TEZAUR de a-și arăta aprecierea față de agenție și de a sărbători împreună succesul și performanțele sale.

Concluzii

Casa de amanet TEZAUR a făcut întotdeauna tot ce-i stă în putință pentru a-și răsplăti clienții și pentru a oferi servicii de calitate, iar tombola aniversară nu face excepție. 

Este o oportunitate unică de a câștiga cadouri deosebite și de a fi alături de agenția TEZAUR la această aniversare specială.

Participă la tombola aniversară TEZAUR și ai șansa de a câștiga o bijuterie unică din aur!

5 motive să alegi mobilierul din catifea pentru sufragerie

Articolul precedent

Cum să menții un pat curat pentru un somn cât mai odihnitor

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Diverse