Tehnologie

Cauti hoverboard cu autonomie mare si design elegant? Il gasesti la Monkey Board!

0

Distantele lungi parcurse pe jos pot fi destul de obositoare. Desi miscarea e recomandata si este foarte buna pentru sanatate, prea multa poate sa ne faca mai mult rau decat bine.

Pentru a parcurge mai usor distante relativ mari si a ne si distra in acelasi timp ne putem folosi de dispozitive moderne pe doua roti, de hoverboard-uri cu autonomie mare.

Un hoverboard este o placa cu doua roti laterale, cu stabilitate mare si o miscare inainte si inapoi usor de controlat. Cu viteze de deplasare pana la 10-20 de kilometri pe ora si autonomie garantata de pana la 25 de kilometri, acest nou mijloc de deplasare poate fi folosit de intreaga familie, sunt variante pentru adulti, dar si pentru copii, pentru mai multa distractie in aer liber.

Bateriile se pot incarca de pana la 1.000 de ori fara sa aiba probleme, motoarele puternice permit deplasari foarte rapide pe distante mici si medii, greutatea unui hoverboard este redusa 10-12 kg, se poate lua oriunde.

Orice hoverboard modern se mai lauda si cum: dimensiunile reduse si greutatea maxima suportata de pana la 120 kg, timpii de incarcare de pana la 120 minute, rezistenta la praf si la apa, comunicarea intre aplicatia din telefon si dispozitiv prin bluetooth, prezenta telecomenzilor, led-urile interesante.

Monkey Board te invita in jungla urbana pe care o poti explora pe hoverboard-uri cu autonomie mare cu garantie de 24 de luni si motoare independente, puternice.

Giroscopul si micro-controller-ul, senzorii aflati sub talpile „pilotilor”, flexibilitatea maxima oferita de dispozitivele moderne de la Monkey Board, toate acestea simplifica deplasarile.

Monkey Board te invita in jungla urbana pe un hoverboard de calitate, cu difuzoare in care poate rasuna muzica de pe telefonul conectat prin bluetooth.

Un mare plus este dat de bateria regenerabila, telecomanda wireless este mai mult decat utila pentru manevrarea unui hoverboard excelent pentru deplasari. In functie de alegerea facuta Monkey Board poate livra rapid hoverboard 6.5 inch, 10 inch, Hummer, cu chei, cu ghidon, pentru adulti, copii, fete, baieti, avand diverse culori si un design atragator.

Soselele „groazei”! Efectul unui cutremur ca in 1977 se resimte anual pe drumurile din Romania. Din 1990 au fost peste 71.000 de decese

Articolul precedent

O sosea de mare viteza de care foarte multi avem nevoie s-a amanat de trei ori la rand. N-a prins contur nici macar pe hartie

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Tehnologie