Lifestyle

Ce lavoar e potrivit pentru baia ta?

0

Multe modele de lavoare de baie se pot găsi acum în magazinele de articole sanitare online. Chiar nu mai este o problemă ca să găsești tipul de chiuvetă potrivit pentru tine.

Lavoarul de baie este un demn urmaș al ligheanului de spălat pe mâini și față de pe vremuri. Doar că acum nu mai îl umplem, ci este doar un recipient de colectare a apei menajere ce se scurge ulterior prin țevile la care este conectat.

O chiuvetă modernă se deosebește de strămoșul său, ligheanul, prin design, fixarea sub un robinet și modul de evacuare a apei.

Sunt o mulțime de modele de asemenea articole sanitare în comerț, deci nu trebuie ca să îți faci griji: o să găsești o chiuvetă potrivită pentru tine, chiar dacă ai o cameră de baie mică.

Stabilește de cât spațiu de stocare ai nevoie în baie

E important să vezi de cât spațiu de depozitare ai nevoie înainte de a cumpăra un lavoar nou.

Asigură-te că, în funcție de modelul de chiuvetă ales, vei avea suficient loc pentru a putea amplasa toate celelalte obiecte sanitare indispensabile într-o baie.

Unii clienți uită acest lucru și, când vor să o instaleze, se lovesc de probleme mari.

Una este să alegi un lavoar de baie cu montare pe perete și cu totul altceva un lavoar pe piedestal, care nu are blat și nici nu permite organizarea unui spațiu de depozitare suplimentar sub forma unui dulăpior așezat pe podea.

La Bagno au lavoare foarte variate ca formă, tip de montaj, material, dimensiuni, culoare, diametru.

E suficient ca să folosești instrumentele de selecție online existente pe site-ul lor și în câteva secunde o să vezi ce model de chiuvetă este bun pentru baia ta.

Designerii de interioare ne sfătuiesc ca să alegem lavoarul înaintea oricărui alt obiect sanitar. Este acel produs vedetă ce va da tonul băii, așa încât nu e totuna dacă opțiunea merge către o chiuvetă cu picior sau spre una simplă, cu fixare pe perete.

Ce tip de robinet alegi pentru lavoarul din baie?

Există robinete pentru chiuvete baie de diverse forme, mărimi și stiluri. Nu este indicat să pui un robinet mic la o chiuvetă mare, îndrăzneață sau invers, un robinet prea mare, la o chiuvetă de colț mică. Asigură-te că stilul, clasic sau modern, se potrivește cu acela al lavoarului. În cele din urmă, verifică dacă chiuveta și robinetul se pot conecta corect la acele segmente ale instalației de apă alături de care vor face în final corp comun.

Ce culoare de lavoar se potrivește cu baia ta?

Când alegi culoarea, obligatoriu ia în considerare culoarea celorlalte obiecte sanitare din baie (dacă deja există). Nu ignora nici nuanțele pe care le au gresia și faianța, precum corpurile de iluminat. Inclusiv tenta luminii contează. Culorile acestora se vor potrivi sau se vor ciocni?

De asemenea, pentru chiuvetele de blat, analizează combinația pe care dorești ca s-o realizezi între culoarea blatului și culoarea chiuvetei. Vrei să se amestece sau să fie contrastante?

După ce te vei clarifica în legătură cu aspectele de mai sus, cu siguranță o să îți fie mult mai simplu să alegi cel mai potrivit lavoar pentru baia ta!

Top 10 plaje din Sardinia

Articolul precedent

O capitala europeana va interzice masinile si motocicletele poluante incepand din 2030

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Lifestyle