AcasăLifestyleCe presupune operatia de rinoplastie si care sunt efectele acesteia?

Ce presupune operatia de rinoplastie si care sunt efectele acesteia?

Publicat pe

Articole

Roletele textile ofera un aspect rafinat si elegant oricarui spatiu

Lumina naturala nu doar ca ajuta foarte multe la reducerea costului pentru energia electrica dar este si cea mai puternica lumina pe care o poti aduce in casa ta, deoarece este o modalitate sanatoasa si naturala de a te bucura de interior. Lumina naturala...

Mama Natura nu a fost la fel de generoasa cu toti oamenii si din toate punctele de vedere. In timp ce unele femei au un corp perfect si un par minunat, nasul lor poate lasa de dorit si le poate strica fizionomia si aspectul gingas de papusa Barbie.

Acelasi lucru este valabil si pentru barbati. Un barbat cu nasul prea mare sau stramb nu va avea acelasi succes in viata ca un barbat care arata mai bine din acest punct de vedere.

Pentru a corecta aceste greseli ale naturii exista operatia de rinoplastie, la care apeleaza mai mult reprezentantele sexului frumos, insa si destul de multi barbati, pentru a-si imbunatati forma nasului.

Avantajele si riscurile operatiei de rinoplastie

Orice interventie chirurgicala are atat avantaje, cat si riscuri. Orice operatie chirurgicala presupune modificarea anumitor aspecte care tin de viata pacientului.

In cazul rinoplastiei, se poate vorbi de o schimbare completa a trasaturilor fizionomice, astfel incat nasul intra in armonie deplina cu celelalte trasaturi faciale, devenind o piesa a puzzle-ului ce reprezinta un chip frumos. Un nas remodelat poate sa evidentieze forma si stralucirea ochilor!

Rinoplastia nu este o operatie dureroasa si nu presupune implicatii majore, aspectul general al fetei pacientului sau pacientei nu va fi drastic modificat, ci doar imbunatatit, astfel incat ea sau el sa se poata bucura de o frumusete naturala, care sa ii permita sa se fotografieze fara a cauta cea mai buna pozitie pentru a-si ascunde anumite defecte.

In functie de particularitatile fiecarui nas in parte, medicul va folosi o abordare gradata, va redefini fin varful nasului si va face o ajustare dorsala a acestuia, iar, la nevoie, va indrepta si va reconstrui autonomia nazala pentru a imbunatati aspectul si functia esentiala a acestui organ foarte important.

Candidatul ideal pentru rinoplastie

Candidatul ideal pentru rinoplastie este acea persoana de sex feminin sau masculin care nu este multumita cu forma nasului. Fie ca este vorba despre dimensiunea nasului, despre existenta unei „cocoase” sau despre forma lui, medicul va interveni prompt si va remedia toate defectele fizice.

Dupa consultatia preliminara si dupa un set de analize, medicul va stabili daca pacientul este un candidat potrivit pentru aceasta interventie chirurgicala.

In plus, cu ajutorul unui soft special, fotografiile pacientului vor putea fi prelucrate foarte rapid, asa incat acesta va reusi sa isi dea seama de felul in care va arata dupa operatie. In chirurgia estetica, relatia pacientului cu medicul specialist este foarte importanta. Medicii vor discuta dorintele pacientului sau ale pacientei, posibilitatile operatorii si modul in care va decurge operatia.

Pacientii adulti care isi doresc o imbunatatire a aspectului fetei sunt invitati sa calce pragul cabinetului doctorului Panturu, cu asteptari realiste si cu dorinte ce se pot materializa. Si pacientii care nu au implinit inca varsta de 18 ani pot beneficia de aceasta interventie chirurgicala, daca parintii isi dau acceptul in acest sens.

Operatia de rinoplastie se va dovedi un succes din punctul de vedere al rezulatelor raportate la asteptarile pacientilor.

Ultimele articole

Cele mai cunoscute expresii din sport

Sursa foto: pixabay.com Sportul, ca și viața, este plin de momente imprevizibile, iar norocul și...

5 sfaturi utile pentru o amenajare în stil Feng Shui 

Fie că ești un fan al designului interior sau pur și simplu vrei să...

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...

3 idei de cadouri utile pentru pasionații de gaming

Profilul unui jucător pasionat este, de obicei, unul destul de complex. În general, un...

Articole asemanatoare

Cele mai cunoscute expresii din sport

Sursa foto: pixabay.com Sportul, ca și viața, este plin de momente imprevizibile, iar norocul și...

5 sfaturi utile pentru o amenajare în stil Feng Shui 

Fie că ești un fan al designului interior sau pur și simplu vrei să...

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...