AcasăDiverseCe sa urmaresti pe Netflix in primavara 2021

Ce sa urmaresti pe Netflix in primavara 2021

Publicat pe

Articole

Citu raspunde acuzatiilor PSD: Ne-am imprumutat la cel mai redus cost din istorie

Ministrul de Finante, Florin Citu, a dat marti explicatii, intr-o conferinta de presa, despre imprumuturile contractate in ultima perioada de statul roman, dupa ce a refuzat invitatia PSD de a merge in Comisia Economica din Senat la audieri pe aceasta tema.Astfel, el a spus...

Netflix, compania de streaming video la cerere, care a fost lansată în 1997, a reușit să ajungă la peste 200 de milioane de abonați în anul crizei sanitare, 2020. La începutul anului 2021, canalul media era urmărit de 203,67 milioane de persoane la nivel global. Aceștia sunt împărțiți în toate zonele lumii, 74 de milioane în SUA și Canada, 38 de milioane în America de Sud,  peste 67 de milioane în zona Europei, Africii și Orientului Mijlociu și 25 de milioane în Asia și zona Pacificului.

În primăvara anului 2021, portofoliul Netflix numără peste 1800 de show-uri și 3600 de filme care sunt disponibile pentru abonații din întreaga lume (o ofertă similară celei a site-ului Vulkan Vegas Romania, care dispune de peste 2000 de jocuri). Iar oferta urmează să se extindă pe măsură ce vor rula noile producții proprii. Și cum este vorba despre un conținut foarte generos, ce ar trebui să alegi să vezi în această primăvară la Netflix?

Super filme de acțiune

La începutului anului 2021, filmul “Extraction/Operațiunea de recuperare” (producție proprie) avându-l în rolul principal pe  Chris Hemsworth a înregistrat peste 99 de milioane de vizualizări. Acțiunea la cote maxime definește acest film produs în 2020, în care Tyler Rake, un mercenar călit în diverse operațiuni pe câmpurile de luptă, trebuie să recupereze fiul unui lord al unui cartel de droguri, care a fost răpit de rivali.

În luna aprilie, pe 2, Netflix a lansat o nouă producție proprie (de remarcat faptul că numai în 2018, acest serviciu a cheltuit peste 12 miliarde de dolari pentru proiectele sale) – “Concrete Cowboy”. Tânărul Caleb McLaughlin (din serialul “Stranger Things” care poate fi urmărit tot pe această platformă) – face echipă cu deja consacratul Idris Elba pentru a aduce pe ecrane mitul cowboy-ului modern.

“Thunder Force” este proiectul în care platforma de streaming video le-a reunit pe Octavia Spencer și Melissa McCarthy în rolul unor super-eroine. Filmul are ca dată de lansare 9 aprilie și se anunță a fi o comedie de acțiune. Pe 22 aprilie va fi lansat și filmul de acțiune “spațială” – “Stowaway” – în care Anna Kendrik și Toni Colette, alături de Daniel Dae Kim trebuie să facă față provocărilor rezultate din apariția la bordul navei spațiale a încă unei persoane. Toate acestea, în condițiile în care oxigenul este suficient pentru numai trei persoane.

Luna mai vine cu o premieră de super acțiune – “Army of the dead”, un film care combină într-un stil exploziv scenariul și regia lui Zack Snyder și prestația lui Dave Bautista. Rămâne de văzut ce înseamnă un jaf într-o zonă împânzită la maxim cu zombi.

Între filmele de comedie și dramă, alege-le pe amândouă!

Pentru cei cărora expresia “cu un ochi plânge, cu altul râde” reprezintă o provocare, atunci Netflix le oferă câteva filme pe care le pot urmări în succesiune. Drame intense sau comedii spumoase – ambele categorii de filme sunt excelent reprezentate pe această platformă de streaming video.

Nominalizat la Oscar, “Mank” le oferă amatorilor de drame fascinante o poveste în alb și negru despre cel care a oferit cinematografiei mondiale “Citizen Kane”. Impresionant ca de obicei, Gary Oldman reușește încă o partitură de excepție, care o să îi uimească pe cei care vor urmări acest film de excepție.

Tom Hanks reușește încă un rol memorabil, iar filmul în care o face îl poți vedea pe Netflix. Numai că se pare că tânăra de numai 12 ani, Helena Zengel, este la fel de talentată precum marele actor. Ceea ce rezultă într-o peliculă care trebuie văzută cât mai repede. “News of the World” este unul dintre filmele nominalizate la Oscar.

“Yes Day” nu este altceva decât o comedie de familie care îi va binedispune pe toți membrii, de la mic la mare. Jennifer Garner, în rolul mamei, și Edgar Ramirez, interpretându-l pe tată, trebuie să facă față provocărilor de a răspunde cu “Da” la tot ceea ce spun copiii lor.

Pentru cei care își doresc să afle cum se termină povestea dintre Lara Jean și Peter, “To All the Boys: Always and Forever” le va oferi prilejul de a descoperi cum se termină totul în ultimul film al trilogiei.

Desigur, oferta Netflix este cu mult mai generoasă, iar cinefilii își pot alege între mii de titluri (3600 de titluri). Comedii, filme de acțiune, aventură, drame, documentare, reality-show-uri și multe alte genuri – în portfoliul acestui serviciu sunt peste 850 de creații originale. Și, pentru că încă ne confruntăm cu efectele crizei sanitare, această platformă reprezintă cea mai sigură modalitate de a urmări filme de top, care de obicei rulează în cinematografe, chiar la tine acasă.

În medie, un abonat Netflix urmărește conținutul de pe platformă aproximativ 6, 7 ore pe săptămână. Ceea ce explică faptul că acest canal consumă 15% din banda de internet la nivel global. Și acest procentaj va fi depășit cu siguranță în 2021, din moment ce sunt anunțate câteva lansări fenomenale de-a lungul anului pe Netflix!

Ultimele articole

Retro chic – Iată 5 bijuterii ce completează perfect o ținută vintage

Stilul retro chic reprezintă un reper în domeniul modei datorită adâncimii sale istorice, autenticității...

Micropigmentarea sprâncenelor: Pașii Cruciali pentru Obținerea unor Sprâncene Perfecte

Micropigmentarea sprâncenelor, cunoscută și sub numele de microblading sau tatuaj semi-permanent al sprâncenelor, este...

Dezvoltarea abilităților de management al riscurilor: Cum te pot ajuta cursurile specializate

În lumea afacerilor și a gestionării proiectelor, gestionarea riscurilor este esențială pentru succes. Riscurile...

4 Soluții eficiente și naturale pentru curățarea locuinței

Odată cu trendul fiecăruia de a face alegeri cât mai ecologice și cât mai...

Articole asemanatoare

Retro chic – Iată 5 bijuterii ce completează perfect o ținută vintage

Stilul retro chic reprezintă un reper în domeniul modei datorită adâncimii sale istorice, autenticității...

Micropigmentarea sprâncenelor: Pașii Cruciali pentru Obținerea unor Sprâncene Perfecte

Micropigmentarea sprâncenelor, cunoscută și sub numele de microblading sau tatuaj semi-permanent al sprâncenelor, este...

Dezvoltarea abilităților de management al riscurilor: Cum te pot ajuta cursurile specializate

În lumea afacerilor și a gestionării proiectelor, gestionarea riscurilor este esențială pentru succes. Riscurile...