AcasăDiverseCea mai așteptată carte din ultimii 30 de ani, cu precomandă la...

Cea mai așteptată carte din ultimii 30 de ani, cu precomandă la LIBREX: Minciuna lui Michelangelo. Catedrala în flăcări

Publicat pe

Articole

Descoperă metodele prin care îți poți îmbunătăți somnul

Un somn liniștit este esențial pentru a menține sănătatea și bunăstarea optimă a organismului nostru. Este de la sine înțeles că somnul este la fel de vital pentru sănătate ca alimentația echilibrată și exercițiile fizice regulate. De ce este important somnul? Cu toate că somnul este...

Ziua de 21 septembrie 2021 este una cu adevărat specială: va fi ziua în care poți citi cea mai așteptată carte din ultimii 30 de ani: Minciuna lui Michelangelo. Catedrala în flăcări, de Igor Bergler. Cartea este disponibilă la precomandă, la LIBREX, la un preț excepțional: 79,90 lei. Romanul va fi expediat începând cu ziua de 21 septembrie. 

Este o carte așteptată de foarte multe persoane, o carte ce te va cutremura și care te va face să îți dorești să citești cât mai multe titluri scrise de către acest autor! Îți spunem de pe acum că este foarte interesantă și va trebui fie să o citești în weekend, fie să te aștepți la o noapte albă, pentru a afla exact ce se întâmplă! 

Autorul, Igor Bergler este unul dintre cei mai îndrăgiți autori români de la Revoluție și până în prezent, iar cea mai de succes carte a sa a fost și încă este Biblia Pierdută. S-a vândut în peste 30 de țări și îți sugerăm să o citești până se lansează noul roman. De asemenea, autorul este recunoscut și pentru Testamentului lui Abraham, care deși este publicată în anul 2017, a fost declarată cea mai vândută carte a unui autor român din ultimele trei decenii: peste 300000 de exemplare. Fiecare roman al autorului s-a vândut în zeci de mii de exemplare, atât în țară, dar și în străinătate. 

Înainte de a-ți prezenta noua carte, să vorbim puțin și despre autor, pentru a-l cunoaște mai bine. Igor Bergler s-a născut la Reșița, Caraș-Severin, în 21 septembrie 1970 (probabil ți-ai dat seama de ce lansarea va avea loc pe data aceasta). Copilăria și adolescența le petrecere la Timișoara, unde este admis la Politehnică în 1989, însă din nefericire, Revoluția îi schimbă cursul vieții și planurile. ajunge la București, unde studiază Regie de Film, Scenaristică și Filmologie. Între timp, este admis și la Academia de Film și Televiziune din Berlin. 

În ceea ce privește cariera cinematografică, Igor Bergler a realizat 12 filme de scurt și mediu metraj și de asemenea două de lung metraj: Porțile, considerat primul thriller românesc și Gambitul Damei, primul film produs de o televiziune particulară din țara noastră. 

De-a lungul carierei, a cunoscut și pasiunea pentru scris, iar romanele sale sunt cu adevărat atractive pentru oricine. Scrisul autorului este inconfundabil, cu informații cuprinzătoare, detalii vivide, totul pentru a crea un thriller perfect, așa cum este si Minciuna lui Michelangelo. 

Minciuna lui Michelangelo. Catedrala in flacari va deveni rapid una dintre cărțile pe care le apreciezi cu adevărat și pe care nu îți vei dori să o lași până nu afli care este adevărul. Pe scurt, putem să îți spunem că în roman este prezentată asasinarea unor cardinali de la Roma, într-o vreme în care scandalurile de corupție și pedofilie deja au îndepărtat foarte mulți creștini de biserică. Interesant este faptul că aceste crime sunt ritualice și se descoperă și alte asasinate în Mexic, pentru a păstra ascuns un document descoperit de Michelangelo Buonarroti în urmă cu 500 de ani. 

Cartea prezintă o cursă infernală în care sunt antrenați detectivul Clay și Profesorul Charles Baker, care ulterior se trezesc prinși în cea mai mare conspirație din istorie. Ceea ce vor descoperi, Secretul lui Michelangelo, poate transforma creștinătatea în scrum. 

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, fii printre primii care comandă această carte de la LIBREX! 

Ultimele articole

Misterioșii ochi hazel: Culoarea unică și caracteristicile lor distincte

Ochii hazel, o raritate în lumea culorilor ochilor, este un atribut deosebit al fruumuseții....

Plănuiești să îți cumperi un telefon iPhone 15? Câteva accesorii de care poți avea nevoie

Odată cu lansarea noului iPhone 15, apare și nevoia accesoriilor destinate acestuia. Dacă plănuiești...

Cum te poate ajuta Excel-ul dacă ești freelancer

Puțini mai sunt cei care nu au auzit de Microsoft Excel și la fel...

De ce să utilizezi un calendar de social media în promovarea afacerii tale

Utilizarea unui calendar de social media este esențială în promovarea afacerii tale în era...

Articole asemanatoare

Misterioșii ochi hazel: Culoarea unică și caracteristicile lor distincte

Ochii hazel, o raritate în lumea culorilor ochilor, este un atribut deosebit al fruumuseții....

Plănuiești să îți cumperi un telefon iPhone 15? Câteva accesorii de care poți avea nevoie

Odată cu lansarea noului iPhone 15, apare și nevoia accesoriilor destinate acestuia. Dacă plănuiești...

Cum te poate ajuta Excel-ul dacă ești freelancer

Puțini mai sunt cei care nu au auzit de Microsoft Excel și la fel...