Diverse

Cea mai nouă aplicație de anunțuri din domeniile agricultură și construcții

0

Anunțurile între persoane de pe Agruo.ro sunt foarte citite și de aceea doritorii pot să posteze aici ofertele lor (gratuit sau contra cost), deoarece pot avea siguranța că ele vor ajunge la un număr mare de useri interesați.

Ce avantaje oferă o platformă online de anunțuri specializate?

Cel mai important beneficiu pe care platforma de publicitate online Agruo îl prezintă se referă la faptul că anunțurile de aici vor fi lecturate în proporție covârșitoare doar de segmente țintă de internauți.

Site-uri de mică și mare publicitate sunt multe în prezent, dar nu toți aceia care ajung pe paginile lor chiar sunt interesați să cumpere sau să închirieze ceva, să încheie un contract de prestări servicii de un anumit fel (construcții, lucrări agricole sau forestiere etc.). Pur și simplu, pe acele platforme intră destui gură-cască ce pur și simplu se plictisesc și vor să vadă cam ce mai cumpără și vinde lumea, ce oferte de locuri de muncă au mai apărut etc.

Nu este și cazul website-urilor specializate pe anumite domenii de activitate, care selectează din start anunțurile postate, pentru ca userii ce se înscriu pe ele chiar pot să găsească rapid ceea ce doresc.

Scopul Agruo.ro este acela de a oferi o gamă de produse și servicii adaptate la nevoile profesioniștilor din diferite sectoare (construcții, agricultură) printr-o platformă 100% specializată în anunțuri tematice.

Prin oferirea de servicii inovative, cei ce administrează acest site vin în întâmpinarea celor mai exigenți utilizatori, indiferent să este vorba de ofertanți sau de către beneficiari. În continuă evoluție, preocupându-se ca să integreze ultimele tendințe web, Agruo are ambiția de a deveni rapid cel mai bun jucător de pe nișa platformelor de anunțuri pentru profesioniști.

Un mare avantaj al folosirii de către specialiști a acestei platformei noi lansate în România este acela că se elimină acele perioade de stagnare cauzate fie de lipsa de folosință a utilajelor proprii deoarece proprietarii lor vin în contact cu persoanele ce caută cu disperare un anume utilaj sau o echipă ori firmă specializate, rapid pentru executarea unor lucrări agricole, forestiere sau de construcții.

Userii ce doresc ca să posteze sau să citească anunțuri pe Agruo.ro vor avea la îndemână instrumente de estimare online extrem de eficiente, care le vor permite să se informeze referitor la valoarea aproximativă a produselor și/sau serviciilor vândute, închiriate sau achiziționate.

Pe baza acestora, negocierile ce se vor purta între persoanele interesate vor fi unele corecte, bazate pe cerere și ofertă, în raport de prețurile medii de pe piața de profil, de nevoile lor reale și de sumele de bani disponibile pentru respectivele tranzacții.

Acum poți avea acces pe Agruo direct de pe telefon!

Pentru un plus de promptitudine, poți instala aplicația Agruo (pe care o descarci ușor din Google Play pe telefonul tău inteligent) și ai la dispoziția ta peste 1000 de categorii în care poți adăuga oferte și anunțuri de vânzări, închirieri utilaje și echipamente, echipe pentru lucrări, firme specializate, închirieri scule, unelte și aparatură. Asta fără a fi nevoie să deschizi un calculator!

De asemenea, înscrierea pe pagina de Facebook a firmei, dar și în grupul închis al fanilor Agruo îți poate fi de folos, deoarece va segmenta și mai mult grupul țintă al acelora ca caută sau vor să posteze anunțuri de închiriere utilaje și prestări servicii în domeniile construcții, forestier și în cel agricol.

În condițiile în care tot mai mulți români renunță la folosirea laptopului în favoarea telefonului mobil, o astfel de aplicație este extrem de utilă, deci ar fi bine să o ai prezentă în permanență cu tine.

Evident, dacă ai timp, nu ezita să folosești și un calculator pentru a intra pe platforma agruo.ro, deoarece în acest mod o să ai o viziune de ansamblu despre tot ceea ce poți beneficia dacă îți faci un cont gratuit aici.

Vicepresedinte ANRE: Comisia Europeana nu agreeaza plafonarea pretului gazelor pentru toata populatia. Avem discutii

Articolul precedent

La ce ne foloseste potentialul agricol urias, daca Guvernul stimuleaza producatorii agricoli din alte state?

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Diverse