National

Clientii magazinelor Pegas pot recicla de acum bateriile uzate la bike shop-urile din Bucuresti, Timisoara, Brasov, Constanta si Cluj

0

Partizanii miscarii de reciclare primesc 4 baterii noi la fiecare 20 de baterii uzate predate si pot castiga un Pegas Partizan!

Incepand cu luna mai clientii Pegas pot recicla bateriile si acumulatorii uzati in magazinele din Bucuresti, Timisoara, Brasov, Constanta si Cluj. In parteneriat cu Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor (SNRB), Pegas isi doteaza magazinele cu infrastructura speciala de colectare, sustinand astfel demersurile de protejare a mediului si reducerea poluarii.

Sub sloganul „Recicleaza bateriile uzate si pedaleaza mai departe!” parteneriatul faciliteaza si incurajeaza obiceiul reciclarii in randul celor interesati deja de un stil de viata santos si trage un semnal de alarma asupra efectelor nocive pe care bateriile uzate le au asupra sanatatii umane.

In plus, cei care devin partizani miscarii de reciclare si predau 20 de baterii uzate, primesc inapoi 4 baterii noi si sansa de a castiga o bicicleta electrica Peg…

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

O vedere mai buna incepe si cu o operatie de blefaroplastie

Articolul precedent

Romania Recicleaza: 50.000 kg de echipamente electrice vechi predate de romani in prima luna de campanie

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in National