AcasăDespre ViataConcentrează-te pe unele puncte de luat în considerare înainte de a selecta...

Concentrează-te pe unele puncte de luat în considerare înainte de a selecta perdele în aer liber

Publicat pe

Articole

10 Metode de îngrijire a blănii la câini

Sursa foto: Pixabay.com Câinii au diferite tipuri de blană, în funcție de rasa pe care o au sau de amestecul de rase. Înainte de a începe să o îngrijești cum se cuvine, acesta este primul pas: trebuie să înțelegi tipul blănii sale. Această cunoaștere va...

Viața în aer liber este una dintre cele mai fierbinți tendințe din acești ani și este alimentată în principal de creșterea timpului pe care oamenii îl petrec acasă din cauza pandemiilor. Astfel, oamenii investesc deja foarte mult în pergole și în terase elaborate. Își modernizează spațiile exterioare doar pentru a le face să arate mai confortabile și mai primitoare în același timp.

Dar, nu este întotdeauna o opțiune inteligentă să stai sub soarele arzător, chiar dacă ai o terasă bine amenajată. În această perioadă, aveți nevoie de perdele de exterior pentru o schimbare. Aceste perdele vă vor ajuta să vă protejați de razele UV directe, care nu sunt atât de bune pentru corpul dumneavoastră. În plus, agățarea acestor perdele va oferi acea notă de căldură și intimitate pe care o doriți în amenajarea locuinței dvs. în aer liber. Așadar, înseamnă că puteți petrece ore întregi afară ținând la distanță intrușii. Așadar, asigurați-vă că vă procurați una pentru uzul dumneavoastră acum!

Mai multe despre aceste perdele:

Întotdeauna asigurați-vă că verificați marca de durabilitate înainte de a cumpăra perdele de exterior. După cum puteți înțelege chiar din denumire, aceste perdele sunt folosite pentru a fi atârnate în aer liber. Așadar, materialul trebuie să reziste la condiții meteorologice dure. Dacă doriți ca perdelele să se remarce prin durabilitatea lor, ar fi bine să începeți să verificați de pe acum astfel de opțiuni.

Aceste perdele sunt concepute în principal pentru a rezista la rigorile elementelor fără a se rupe, fără a se decolora sau chiar fără a da semne de formare a mucegaiului.

Asigurați-vă că vă uitați după perdele, care sunt fabricate din țesătură rezistentă la apă. Aceasta ajută la respingerea apei și a petelor.

Unele dintre celelalte tipuri se remarcă, de asemenea, prin faptul că sunt stabile la razele UV. Aceasta ajută la păstrarea culorii în timp.

Acum, în ceea ce privește rezistența:

Acum, pentru un plus de rezistență, perdelele de exterior sunt de cele mai multe ori prevăzute cu un header pentru întărirea filelor de agățare sau a ochelarilor. Aceste produse sunt atât de rezistente încât vânturile puternice nu vor putea să le ducă departe.

Încercați să căutați țesături mai grele atunci când aveți de-a face cu perdelele de exterior. Aceste țesături sunt aici pentru a oferi cea mai bună protecție UV de care aveți nevoie. Nu numai protecția, dar aceste perdele vor ține temperatura sub control pentru verandă sau terasă în unele dintre după-amiezele de vară de acasă.

Căutați perdelele transparente pentru exterior:

Dacă nu doriți să acoperiți întregul aspect exterior, atunci perdelele de exterior transparente și clare ar putea fi potrivite pentru dumneavoastră. Te vor face să te simți instantaneu ca și cum te-ai afla pe o plajă cu briză. Aceste perdele vor oferi bine priveliștea exterioară și sunt destul de ușoare în greutate. Chiar dacă greutatea este destul de ușoară, dar producătorii vor folosi o țesătură durabilă și rezistentă la apă pentru fabricarea acestor piese de perdele. De asemenea, acestea sunt și filtrante pentru lumină. Înseamnă că veți obține o protecție UV perfectă pentru toate zilele însorite de afară.

Așadar, asigurați-vă că vă concentrați asupra acestor puncte acum și că vă veți alege cu cele mai bune perdele de exterior pe care le-ați fi putut cere. Cercetați online pentru unele dintre cele mai bune descoperiri de acolo.

Perdele pe măsură:

Perdelele de fereastră personalizate au un număr mai mare de avantaje decât cele gata făcute. Măsurătorile lor pot fi ajustate în funcție de estimările ferestrei, plăcile personalizate sunt accesibile în diferite opțiuni de planuri și un sortiment de materiale pot fi amestecate și coordonate pentru a se potrivi cu diverse scopuri și aspecte.

Alegerea perdelelor potrivite pentru exterior:

Tipuri:

Acrilice: Tonuri puternice vibrante și dungi care se opun estompării se așează pe texturi acrilice o decizie atrăgătoare pentru draperiile de exterior. În mod regretabil, aceste texturi vor dezvolta în general o încărcătură statică, deci nu sunt cea mai ideală alegere în cazul în care aveți animale de companie.

Poliester: Mai puțin costisitor decât olefinul sau acrilicul, poliesterul vine în imprimeuri și nuanțe nelimitate. Este apreciat pentru învelișul său bogat, însă se poate estompa sau păta la lumina directă a zilei după puțin timp.

Bumbac și pânză: Aceste fire normale sunt super spongioase și întârzie să se usuce, astfel încât creează în mod regulat forme și acumulări, iar nuanțele sale se estompează sau se scurg.

Articol preluat de pe Cherryish

Ultimele articole

Designul exterior inovator: Avantajele pergolelor retractabile

În lumea designului exterior, pergolele retractabile reprezintă o inovație remarcabilă care combină estetica și...

Condusul fără întreruperi: avantajele de închiriere a mașinilor de schimb 

Descoperă cum poți transforma călătoria rutieră într-o experiență fără griji sau întreruperi, cu ajutorul...

Cursul pentru frontend website – calea către noi oportunități profesionale

Cu o creștere exponențială a numărului de site-uri web și aplicații, necesitatea de a...

Beneficiile medicale ale masajului thailandez

Masajul thailandez oferă, pe lângă relaxare, și alte beneficii medicale importante. Fiind un mod...

Articole asemanatoare

Designul exterior inovator: Avantajele pergolelor retractabile

În lumea designului exterior, pergolele retractabile reprezintă o inovație remarcabilă care combină estetica și...

Condusul fără întreruperi: avantajele de închiriere a mașinilor de schimb 

Descoperă cum poți transforma călătoria rutieră într-o experiență fără griji sau întreruperi, cu ajutorul...

Cursul pentru frontend website – calea către noi oportunități profesionale

Cu o creștere exponențială a numărului de site-uri web și aplicații, necesitatea de a...