Tehnologie

Cu testerele auto poti vedea daca cei din service isi fac treaba cum trebuie

0

Cand mi-am cumparat prima data masina cea mai mare frica a mea a fost cea legata de service si de preturile mari practicate acolo, de diagnoza facuta si poate de reparatiile care nu erau necesare, eu nu ma pricep, deci se putea spune orice.

Cu timpul m-am obisnuit, dar am continuat sa imi doresc o solutie prin care sa pot avea control asupra diagnozei profesioniste facute, chiar sa o fac eu daca se putea. Un prieten mi-a aratat o solutie ingenioasa pentru diagnoza auto profesionala la purtator care chiar functiona.

E vorba de un tester auto, in speta OBDeleven. OBDeleven este un tester auto performant dezvoltat pentru a simplifica foarte mult orice diagnoza, se conecteaza rapid la masina prin bluetooth si din acel moment poti face foarte multe lucruri si poti verifica ce are masina dintr-o privire.

Cu testerul auto poti sa diagnostichezi problemele masinii oricand, oriunde de te afli, exact ce cautam eu, poti sterge erorile, poti dezactiva ce functii suplimentare vrei, cand vrei, se pot activa si module intalate ulterior.

Cu cateva click-uri testerul de la OBDeleven, pe care l-am luat si eu dupa ce am vazut cat de bun e, afiseaza informatii despre realizarea mentenantei, despre reglarea luminilor, despre controlul sistemelor periferice, dar activeaza si functii vizuale.

OBDeleven este un tester auto performant a carui compatibilitate depinde de nivelul de dotare al masinii si de existenta componentelor pe care trebuie sa le modifici. Marcile cu care sunt compatibile dispozitivele de testare sunt AUDI, Volkswagen, Skoda si Seat.

Nu trebuie sa va mai spun ca am fost incantat de ce poate face si cu prima ocazie am si testat functionarea sa, dupa ce am ajung in service si mi s-a facut diagnoza completa. Ajuns acasa am facut si eu diagnoza si ceea ce au gasit si testat mecanicii au putut vedea si eu, deci au fost onesti.

Asa de fiecare data pot sa ma asigur ca totul e in regula cu masina, pana sa ajung la service pot face diagnoza auto profesionala pentru a vedea daca e ceva in neregula cu masina sau pentru a regla diverse functionalitati, pentru a vedea cat de bine merg lucrurile sub capota.

Citeste mai mult pe BaniiNostrii.ro

La noul program Prima Casa, adica „O familie, o casa”, cu cat ai mai multi copii, cu atat dobanda fixa ar putea sa scada pana la doar 0,9%

Articolul precedent

Plasturele care pune capat certurilor privind temperatura din birou

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Tehnologie