AcasăLifestyleCum alegi geanta de dama potrivita?

Cum alegi geanta de dama potrivita?

Publicat pe

Articole

Frenectomia: Tratamentul eficient pentru problemele legate de frenul lingual sau bucal

Frenul lingual și frenul bucal sunt mici pliuri de țesut care conectează limba sau buza superioară la cavitatea orală. În unele cazuri, aceste frenuri pot fi prea strânse sau poziționate într-un mod care poate provoca probleme în vorbire, mestecare sau dezvoltarea corectă a maxilarelor....

Pielea ecologică este un înlocuitor de nouă generație la pielea naturală. Modelele de genți de damă din magazinul online zafia.ro sunt confecționate din piele ecologică de înaltă calitate.  Atunci când alegi o geantă pentru a fi purtată zi de zi, primul lucru la care trebuie să fii atentă este materialul. Desigur, nimeni nu contestă faptul că puterea tradiției este de partea accesoriilor. Până la urmă, o geantă din piele naturală este statutul proprietarei sale, dar încă, un obiect de lux. Nu trebuie negat faptul că prețul este departe de a fi o opțiune pentru majoritatea femeilor. Și în acest sens, este bine să vorbim despre genți din piele ecologică. Gențile de damă  din piele ecologică sunt plăcute la atingere, nu se întăresc în sezonul rece, nu se topesc la căldură, sunt hipoalergenice și nu au un miros specific. Mai mult, textura materialului este aproape identică cu pielea naturală. În zilele noastre, uneori este dificil să distingi pielea ecologică de pielea naturală. În acest caz, acordă atenție laturii practice și în același timp estetice.

Genți de damă – Design

În ceea ce privește designul, gentile de damă din piele ecologică pot fi în orice culoare, stil și textură. Vopseaua se aplică mai bine decât pe piele naturală, dând intensitate culorii, mai ales când vine vorba de opțiuni neașteptate, captivante – portocaliu, roz, verde smarald. Se dovedește că pielea ecologică conferă fantezii designerilor și mai mult spațiu, deoarece acest material nu este la fel de legat de dimensiuni, culoare și formă, ca pielea naturală. Mulți designer de modă folosesc pe scară largă pielea ecologică atunci când dezvoltă noi modele de genți – datorită popularității sale în rândul tinerei generații. Fetele tinere acordă o atenție nu atât prețului, cât designului, relevanței, trendului general. O astfel de piele poate fi groasă, subțire, lăcuită, de o anumită textură sau alta. Geanta poate fi în orice formă în general, și exact la fel ca cea naturală. Geanta este  moale, cilindrică sau dreptunghiulară, poate fi cu o curea, clatch, poate avea un mâner care trebuie purtat peste umăr sau în mână.

Genți de damă diverse

De asemenea, geanta din piele ecologică poate avea un model cu aspect de șarpe, cu aspect floral, cu model și accesoriu, cu închidere Scar, cu barete detașabile, de umăr și de mână cu baretă lanț, rucsac convertibil, seturi cu 5 piese sau 3 piese și multe alte tipuri. Astfel de genți de damă și practice în toate culorile, pot fi găsite în magazinul online zafia.ro la cele mai accesibile prețuri. Astăzi rucsacul este o geantă cu una sau două curele pentru transportul pe spate sau poate fi purtat în mână, deoarece, aproape întotdeauna are un mâner scurt, care este convenabil de utilizat, pentru a fi transportat în mâini.

 

Ultimele articole

Cele mai cunoscute expresii din sport

Sursa foto: pixabay.com Sportul, ca și viața, este plin de momente imprevizibile, iar norocul și...

5 sfaturi utile pentru o amenajare în stil Feng Shui 

Fie că ești un fan al designului interior sau pur și simplu vrei să...

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...

3 idei de cadouri utile pentru pasionații de gaming

Profilul unui jucător pasionat este, de obicei, unul destul de complex. În general, un...

Articole asemanatoare

Cele mai cunoscute expresii din sport

Sursa foto: pixabay.com Sportul, ca și viața, este plin de momente imprevizibile, iar norocul și...

5 sfaturi utile pentru o amenajare în stil Feng Shui 

Fie că ești un fan al designului interior sau pur și simplu vrei să...

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...