Tehnologie

Cum sa alegi agentia web potrivita?

0

Cand ne dorim sa avem propriul site, cea mai mare provocare este sa alegem agentia web cu care putem avea o colaborare fara probleme.

Agentiile de web design pe care le contactati va vor spune ca vor face o munca fantastica, dar ar trebui sa le solicitati mai intai un portofoliu. Daca este o agentie web design cu experieta, va avea un portofoliu generos. Faceti-va timp sa verificati site-urile create de acestia si sa vedeti cum arata si cat de bine au fost create. O idee bune este sa cereti cateva feedback-uri de la clientii pe care aceasta agentie i-a avut in trecut. Este posibil sa primiti un feedback pesimist, dar, bineinteles, trebuie sa tineti cont de faptul ca exista doua versiuni ale oricarei povesti, asa ca ar trebuie sa cereti mai multe pareri inainte de a lua o decizie.

Este important sa stabiliti daca agentia de web design la care va ganditi sa apelati poate finaliza proiectul.  Multe agentii pot avea prea multe proiecte si le va fi astfel greu sa-l finalizeze si pe al dvs. Trebuie sa stiti daca firma pe care o alegeti are resurse pentru a continua proiectul chiar si in cazul in care unul sau mai multi angajati pleaca din companie. 

Costurile unui site personalizat pot varia foarte mult. Este destul de obisnuit sa platesti de la 400 EURO pentru un site web de 10 de pagini, in functie de functionalitatea necesara. De asemenea, trebuie avut in vedere ca o agentie sau un freelancer foarte ieftin ar putea face o munca slab calitativa sau chiar sa nu duca proiectul la bun sfarsit.

Un alt factor pe care ar trebui sa-l luati in calcul este daca agentia web se ocupa si de optimizare pentru motoarele de cautare. Avantajele optimizarii pentru motoarele de cautare (SEO) sunt foarte mari, deoarece un site care apare in primele rezultate de cautare va va aduce mai multi vizitatori si automat mai multi posibili clienti. De asemenea,ati mai scapa de cateva griji daca doriti sa continuati cu optimizare SEO cu acceasi firma pentru ca nu va trebuie sa mai cautati o alta firma.

Summit UE prin videoconferinta pe 23 aprilie, dedicat relansarii economice

Articolul precedent

Romania primeste 3,3 miliarde de euro de la Comisia Europeana pentru sustinerea IMM-urilor afectate de criza

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Tehnologie