Recenzii

Cum sa personalizezi interiorul cafenelei tale astfel incat sa te reprezinte

0

Atunci cand ti-ai deschis cafeneaua ai plecat probabil de la un vis pe care il aveai de mult si pe care abia asteptai sa il materializezi. Acest spatiu, in care pui suflet si toata priceperea, trebuie sa te reprezinte, iar atunci cand cauti cele mai bune solutii pentru ca interiorul cafenelei tale sa spuna ceva despre tine, despre personalitatea ta si despre ideea de la care ai pornit, ai nevoie de mijloace creative prin care sa obtii imaginea dorita. Iata cateva astfel de idei pe care le poti implementa.

Alege un logo creativ pentru cafeneaua ta

ateliere corporate

Stiai ca logo-urile se pot transforma in tablouri creative atunci cand apelezi la artizanurban.ro? Poti comanda un logo creativ pentru cafeneaua ta, din piese de ceas, mecanisme fine si alte elemente metalice de mici dimensiuni, astfel incat afacerea ta sa fie prezentata intr-un mod unic si special. Materialele folosite pentru astfel de tablouri creative sunt rezistente si de foarte buna calitate, astfel incat sa le poti expune atat in interior, cat si in exterior, la intrare. Sigla ta va avea o noua dimensiune si un aspect interesant, devenind cu adevarat unica, datorita modului in care este prezentata. 

Decoreaza peretii cu tablouri facute de angajatii tai

 

Atunci cand vrei ca atmosfera din cafeneaua ta sa fie cat mai calda si mai personala, poti decora peretii cu tablouri facute de angajatii tai. Din cand in cand poti organiza ateliere creative business la tine in cafenea, in cadrul carora angajatii sa produca tablouri utilizand sabloane sau manifestandu-si liber creativitatea, din mecanisme de ceas, rotite metalice si alte astfel de articole de mici dimensiuni. Un astfel de atelier dureaza doua ore sau doua ore si jumatate, atunci cand apelezi la artizanurban.ro si la final vei avea mai multe tablouri pe care sa le afisezi in cafenea. Toate tablourile care nu vor fi expuse in cafenea se pot transforma in cadouri corporate personalizate pe care sa le oferi cu diverse ocazii partenerilor sau chiar clientilor.

Alege corect culorile, articolele pentru servire si accesoriile

Atunci cand vrei sa dai personalitate spatiului tau trebuie sa fii atent la toate detaliile. Alege corect schema cromatica pentru pereti, podele, mobilier si accesorii astfel incat sa fie relevante pentru stilul de amenajare implementat in interior, dar si pentru atmosfera din cafeneaua ta. De asemenea, acorda atentie detaliilor cum ar fi forma canilor, aspectul suporturilor pentru servetele, forma linguritelor, modul in care arata articolele decorative asa cum sunt vazele, ceasurile si tablourile, modul in care lumina pune in valoare spatiul si aspectul corpurilor de iluminat.

Toate aceste detalii sunt cele care vor conferi un aspect special si personal cafenelei tale, conducand la obtinerea unui spatiu primitor, in care clienti sa isi doreasca sa revina de fiecare data.

Ce trebuie să ştii pentru a obţine o cafea cât mai bună, preparată acasă?

Articolul precedent

Sisteme de irigaţii subterane vs. supraterane – care este cea mai bună alegere?

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *