International

Cum să planifici o vacanță de succes într-un oraș renumit? Pe scurt, de ce merită să alegi un city break Dubai?

0

City break este, după părerea multora, unul dintre cele mai interesante moduri de a petrece un weekend. Uneori ai nevoie de câteva zile pentru a te îndepărta puțin de viața de zi cu zi, iar un city break îți oferă șansa de a descoperi locuri noi și de a vizita cele mai interesante obiective turistice. Nu trebuie să incluzi toate atracțiile și să descoperi fiecare colț al noului oraș. Dacă îți place, știi că merită să revii oricând pentru o vacanță completă.

Ceea ce atrage cel mai mult la astfel de mini-excursii este că nu trebuie să ai o săptămână sau două libere pentru a simți că ești în vacanță, așa cum se întâmplă când alegi, de exemplu, o vacanta Grecia. Uneori este suficient un weekend într-un loc complet nou. Și dacă alegi bine, nu ai nevoie de un buget uriaș. O călătorie bine planificată nu trebuie să coste o avere, mai ales dacă planifici să mergi cu un grup mai mare, ceea ce poate reduce semnificativ costurile de cazare și transport.

Alege data potrivită

Din motive evidente, acesta este un element cheie al călătoriei. Când faci orice plan de călătorie, te uiți mereu în calendar, căutând zile libere suplimentare. Odată la câteva luni, verifici toate potențialele weekend-uri lungi și te întrebi dacă te poți bucura de un city break Dubai reușit.

Alege biletele de avion

Ești foarte norocos, pentru că locuind în Europa, poți ajunge practic în fiecare oraș important în câteva ore. Adaugă ofertele companiilor aeriene low cost și ai deja o rețetă pentru un city break cu buget redus. Cumpărarea biletelor este indisolubil legată de primul punct, adică de alegerea datei.

Planifică cu grijă obiectivele de vizitat

Ai deja bilete, cazare și ai ajuns acolo? Dar acum ce trebuie să faci? Tot ceea ce îți dorești. Este posibil să îți placă mult călătoriile spontane, dar merită să ai o listă cu obiective turistice pe care nu merită să le ratezi în prima vizită în acea destinație. Totuși, nu uita să lași întotdeauna un timp pentru a te plimba fără țintă, pentru a admira împrejurimile sau pentru a bea o cafea sau un ceai într-o cafenea.

 

Un cazino cu tradiție, Vegas online România

Articolul precedent

Titan, cartierul unei vieti linistite

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in International