AcasăDespre ViataCum să remodelezi camera copilului tău pe un buget

Cum să remodelezi camera copilului tău pe un buget

Publicat pe

Articole

Drumuri fara griji prin serviciile rent-a-car

Serviciile de inchirieri auto, cunoscute si ca rent-a-car, exista si la noi in tara de multi ani iar in prezent, multe firme se afla in aceast business, oferind clientilor o mare varietate de masini, de la cele mai comune pana la modele de lux,...

Dacă ești un părinte cu un buget limitat, știi că remodelarea camerei copilului tău poate fi o adevărată provocare. La urma urmei, sunt atât de multe lucruri pe care vrei să le faci pentru ca spațiul să fie atât confortabil, cât și elegant pentru micuțul tău. Dar, în același timp, nu vrei să cheltuiești o avere pe acest proiect.

Ce înseamnă asta? Pur și simplu trebuie să găsești o modalitate de a remodela camera copilului tău cu un buget. Acest lucru poate fi un pic complicat, dar, din fericire pentru tine, există modalități de a atinge ambele obiective. Cu puțină creativitate și ingeniozitate, poți transforma cu ușurință dormitorul copilului tău într-un spațiu pe care îl va îndrăgi fără să-ți golești bugetul.

Iată care sunt modalitățile prin care poți face acest lucru.

Cum să creezi o cameră de copil elegantă și funcțională cu un buget limitat.

Există câteva lucruri pe care le poți face pentru a crea o cameră de copil elegantă și funcțională cu un buget. În primul rând, încercați să găsiți mobilier care poate servi mai multor scopuri. De exemplu, un pat de zi poate fi folosit atât ca pat, cât și ca canapea. În al doilea rând, folosiți coșuri de depozitare și coșuri pentru a păstra camera organizată și ordonată. De exemplu, dacă copilului dvs. îi place să asculte muzică, puteți instala panouri acustice din lemn în camera sa pentru a neutraliza zgomotul. În cele din urmă, adăugați câteva atingeri personale cu fotografii și opere de artă.

Cum să economisiți bani atunci când remodelați camera copilului dvs.

Scapă de tot ceea ce copilul tău nu mai are nevoie sau nu mai folosește. Acest lucru include haine vechi, jucării și mobilier. Acest lucru nu numai că va dezordona spațiul și îl va face să pară mai mare, dar vă va oferi și șansa de a câștiga niște bani în plus prin vânzarea obiectelor online sau la o vânzare de garaj.
Una dintre cele mai bune modalități de a economisi bani atunci când remodelezi camera copilului tău este să refolosești mobilierul existent. Dacă nu vă puteți permite să cumpărați mobilier nou pentru camera copilului dumneavoastră, pur și simplu vopsiți și reîmprospătați piesele pe care le are deja. Acest lucru va da acelor piese vechi un aspect complet nou fără să vă coste foarte mulți bani.
Folosiți vopseaua pentru a transforma spațiul. Un strat proaspăt de vopsea poate face minuni pentru orice cameră. Cel mai bun lucru când vine vorba de această opțiune este că este destul de accesibilă. Alegeți doar o schemă de culori pe care copilul dvs. o va iubi și începeți să pictați!
De asemenea, încercați să faceți tot posibilul să DIY cât mai mult posibil. Dacă vă simțiți meșteșugit, există multe proiecte de bricolaj grozave pe care le puteți face pentru a remodela camera copilului dvs. cu un buget. De exemplu, puteți să vă faceți propriile lucrări de artă, să creați lenjerie de pat sau perdele personalizate sau chiar să construiți singuri câteva piese de mobilier noi.
Dacă sunteți în căutarea unor opțiuni mai ieftine pentru pereți, puteți folosi decalcomanii de perete în loc de tapet. Tapetul poate fi destul de costisitor, dar autocolantele de perete sunt mult mai prietenoase cu bugetul, dar vă permit totuși să obțineți un efect similar. De asemenea, sunt mult mai ușor de aplicat.

Cum să economisiți bani pe materiale

Faceți cumpărături la magazinele second-hand și la vânzările de vechituri. Poți găsi oferte uimitoare la magazinele second-hand și la vânzările din curte, dar acest tip de căutare va necesita ceva timp. Ceea ce trebuie să faci este să fii atentă la obiectele care ar merge bine în camera copilului tău. Asigură-te doar că le inspectezi cu atenție înainte de a face orice achiziție.
În plus, căutați pe internet. Există multe site-uri unde oamenii își vând lucrurile vechi, iar aceasta poate fi o șansă bună pentru tine de a găsi mobilier la prețuri accesibile pentru copilul tău. Cu toate acestea, trebuie să fiți destul de atent atunci când faceți cumpărături online. Acest lucru este valabil mai ales atunci când căutați articole la mâna a doua. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să întrebați persoana care vinde un obiect dacă puteți inspecta obiectul în persoană înainte de a finaliza achiziția. Acesta este cu siguranță cel mai sigur mod de a face cumpărături online.

Există multe modalități de a remodela camera copilului tău cu un buget. Dar, orice ai face, cel mai important lucru este să creezi un habitat confortabil pentru micuțul tău. Cel mai bun mod de a face acest lucru este de a crea o cameră care să le reflecte personalitatea. Ei se vor simți în siguranță într-o astfel de cameră. Îi puteți cere să proiecteze camera împreună cu dumneavoastră. Proiectarea unei camere împreună cu copilul dumneavoastră va fi o experiență minunată.

Articol preluat de pe HubDeco

Ultimele articole

Nu știi dacă să îți cumperi o casă sau un apartament? Vezi aici ce lucruri trebuie să ai în vedere pentru această decizie

Decizia de a-ți cumpăra propria locuință este una dintre cele mai importante hotărâri pe...

Cum să organizezi un grătar în aer liber? 5 sfaturi utile

Organizarea unui grătar în aer liber poate fi o experiență extrem de plăcută, oferindu-ți...

Cum să-ți perfecționezi abilitățile analitice folosind metode neobișnuite

Capacitatea de a gândi analitic este o calitate esențială pentru a lua decizii informate...

Beneficiile miscarii si dansului asupra sanatatii si starii de spirit

Intr-o era in care stresul si sedentarismul au devenit parte din viata cotidiana, gasirea...

Articole asemanatoare

Nu știi dacă să îți cumperi o casă sau un apartament? Vezi aici ce lucruri trebuie să ai în vedere pentru această decizie

Decizia de a-ți cumpăra propria locuință este una dintre cele mai importante hotărâri pe...

Cum să organizezi un grătar în aer liber? 5 sfaturi utile

Organizarea unui grătar în aer liber poate fi o experiență extrem de plăcută, oferindu-ți...

Cum să-ți perfecționezi abilitățile analitice folosind metode neobișnuite

Capacitatea de a gândi analitic este o calitate esențială pentru a lua decizii informate...