AcasăInternationalCum scapi cu bine, ca român, dintr-o infractiune de circulatie în Israel

Cum scapi cu bine, ca român, dintr-o infractiune de circulatie în Israel

Publicat pe

Articole

SUA restrictioneaza exportul de software pentru inteligenta artificiala

Guvernul Statelor Unite va restrictiona exportul de software pentru inteligenta artificiala, de saptamana viitoare, in cadrul politicii de protejare a tehnologiilor sensibile de puteri rivale precum China, transmite Reuters.Potrivit unei reglementari noi care va intra in vigoare luni, companiile care exporta anumite tipuri de...

Ai decis să îți încerci norocul în Israel și ai găsit aici un job care îți permite să le trimiți celor rămași în urmă o sumă importantă în fiecare lună. Din păcate, dintr-o neatenție, ai încălcat una sau mai multe reguli de circulație, și acum ai pierdut carnetul de conducere. Deja simți că nu mai ai aer, nu știi cum să te descurci! Rândurile următoare sunt special pentru tine, sau pentru toți românii aflați în această situație în Țara Sfântă.

Ce este de făcut

Oamenii legii ți-au explicat, în limba engleză, că permisul ți-a fost reținut deoarece ai comis cel puțin o infractiune de circulatie gravă, și că ar trebui să fii mulțumit că lucrurile nu au fost și mai grave. Chiar nu te încălzește cu nimic această lămurire, deoarece tu aveai nevoie de mașină pentru a te deplasa mai rapid unde aveai nevoie, iar apelarea la mijloacele de transport în comun nu este o soluție în cazul tău. Nu doar că nu cunoști traseele și orarul curselor, dar este și mai scump. Ce e de făcut? Nu este nicio soluție? Ba da, apelezi la Samy Ilie, cel mai bun avocat pentru români din Israel, și în doar câteva ore îți vei primi înapoi permisul. 

Un avocat care luptă pentru dreptate alături de români

Se spune de multe ori, în glumă, că la avocat trebuie să spui tot, ca preotului la spovedanie. Lăsând gluma la o parte, acesta este adevărul: chiar trebuie să îi spui acestuia toate detaliile legate de cazul tău, pentru ca acesta să te reprezinte așa cum trebuie. Indiferent care este situația, Samy Ilie este acea mână de ajutor de care ai nevoie pentru a ieși cu bine din situațiile dificile.

33 de ani de carieră

Nu te gândi că este vorba despre un simplu avocat care ar vrea să își facă acum clientela. Dimpotrivă, este vorba despre o adevărată somitate în domeniu, cunoscut la nivelul întregii țări, și care are nu mai puțin de 33 de ani de carieră în spate. Este suficient să-i rostești numele și deja lucrurile încep să se miște în direcția bună, cu atât mai mult cu cât să ajungi să fii reprezentat de el. Și nu, nu contează care este speța ta, dacă este una simplă sau mai complicată, experiența sa, la care se adaugă profesionalismul și empatia te va face să simți că ai alături nu un simplu avocat, ci un adevărat prieten care luptă alături de tine pentru a câștiga. Și nu doar atât, chiar reușește acest lucru. Mărturie stau sutele de cazuri în care a fost alături de români și le-a câștigat pe toate! 

De ce ai nevoie de Samy Ilie?

Ai putea afirma, și pe bună dreptate, că Samy Ilie nu este singurul avocat la care să apelezi în caz de nevoie, de probleme cu legea și alte spețe, de pe teritoriul Israelului. Da, este adevărat, dar noi îți propunem altceva: să citești argumentele în favoarea acestei decizii, iar la final vei ajunge și tu la concluzia noastră, că este hotărârea care îți schimbă viața. La propriu!

Procese civile și penale

După cum ți-am amintit mai sus, cariera sa este una impresionantă, și are atât de multă experiență încât să știe cum să construiască o apărare de nezdruncinat, atât în fața instanțelor de judecată, fie că este vorba despre procese civile sau penale. 

Pentru că știe foarte bine limba română, vei comunica în limba maternă cu el, ceea ce contează enorm. În instanță însă va vorbi în limba ebraică sau engleză, și te va informa permanent despre cum decurg lucrurile, atunci când nu înțelegi ce se discută. De asemenea, dacă vrei să cumperi o casă, un teren, să înființezi o firmă, tot el cel care îți vine în ajutor, pentru că știe exact cum trebuie să se procedeze, pentru ca tu să nu riști să fii amendat sau să săvârșești, fără intenție, anumite infracțiuni financiare. 

Mereu alături de tine

Chiar și când este vorba despre situații urgente, poți apela cu încredere la Samy Ilie, deoarece acesta este mereu la dispoziția celor care au nevoie de el. Te afli într-o situație dificilă din punct de vedere legal? Nu da nicio declarație până nu apelezi la el și îl chemi să îți fie alături și să te reprezinte în relația cu autoritățile. 

Un nume transformat în renume

Samy Ilie este un nume care, în Israel, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este apreciat de toată lumea, iar adversarii săi vorbesc despre el cu respect. Pur și simplu nu există paragraf din legislația israeliană pe care să nu îl cunoască pe perfecție și să găsească rapid soluția potrivită pentru cazul tău.

În plus, ceea ce îl mai caracterizează pe Samy Ilie este faptul că nu renunță niciodată, chiar și în cazul în care există o confruntare definitivă. Va găsi și acum soluția care să ți se potrivească, și nu de puține ori chiar a scris președintelui cereri de grațiere pentru cei aflați în situații disperate. Într-o țară pe care nu o cunoști, unde toți cei din jur parcă sunt împotriva ta, ai nevoie de un prieten, iar acesta este Samy Ilie, cel care este considerat binefăcătorul românilor din Țara Sfântă! Nu este deloc o exagerare, iar toți cei care au apelat la el au avut satisfacția să vadă că vadă că au câștigat, că dreptatea a triumfat, chiar și pentru ei, niște simpli străini!

Ultimele articole

Nu știi dacă să îți cumperi o casă sau un apartament? Vezi aici ce lucruri trebuie să ai în vedere pentru această decizie

Decizia de a-ți cumpăra propria locuință este una dintre cele mai importante hotărâri pe...

Cum să organizezi un grătar în aer liber? 5 sfaturi utile

Organizarea unui grătar în aer liber poate fi o experiență extrem de plăcută, oferindu-ți...

Cum să-ți perfecționezi abilitățile analitice folosind metode neobișnuite

Capacitatea de a gândi analitic este o calitate esențială pentru a lua decizii informate...

Beneficiile miscarii si dansului asupra sanatatii si starii de spirit

Intr-o era in care stresul si sedentarismul au devenit parte din viata cotidiana, gasirea...

Articole asemanatoare

Nu știi dacă să îți cumperi o casă sau un apartament? Vezi aici ce lucruri trebuie să ai în vedere pentru această decizie

Decizia de a-ți cumpăra propria locuință este una dintre cele mai importante hotărâri pe...

Cum să organizezi un grătar în aer liber? 5 sfaturi utile

Organizarea unui grătar în aer liber poate fi o experiență extrem de plăcută, oferindu-ți...

Cum să-ți perfecționezi abilitățile analitice folosind metode neobișnuite

Capacitatea de a gândi analitic este o calitate esențială pentru a lua decizii informate...