Diverse

Cum se pot face economii cu rechizitele scolare?

0

In fiecare an, parintii trebuie sa se pregateasca de inceperea anului scolar cu rechizitele potrivite. Aceste cumparaturi se dovedesc din ce in ce mai costisitoare pe masura ce elevul creste si de aceea, sunt mai multe solutii pentru a economisi cu rechizite scolare.

Reutilizarea rechizitelor din anii trecuti

De cele mai multe ori, de pe un an pe altul raman rechizite care pot fi reutilizate. Pot fi verificate dulapurile, mansarda sau sertarele pentru provizii din anii scolari anteriori. Sunt sanse sa mai existe cateva pixuri, creioane, coli sau creioane care sa poata fi folosite. Daca in casa sunt si copii mai mari care pleaca la facultate, acestia pot sa ofere vechile rechizite fratilor mai mici, daca nu le mai folosesc.

Alegerea rechizitelor universale

Pentru a face economii pot fi alese mai multe tipuri de rechizite generale. Se pot cumpara dosare, notebook-uri sau caiete in culori sau modele de baza. Acel dosar sau caiet cu Batman sau Yoda ar putea fi interesant anul acesta, dar pe masura ce elevul creste este posibil sa vrea ceva mai simplu si mai serios si va renunta la aceste rechizite chiar daca sunt inca in stare foarte buna.

Cumparaturi in sezonul de reduceri

Exista un sezon de reduceri pentru rechizite si sunt anumite perioade din an in care toate produsele sunt disponibile la pret redus. Foarte multi parinti cauta produse la promotie tocmai pentru a cheltui mai putin cu rechizitele. La fel cum in cazul hainelor sau altor articole se recomanda cumparaturile de pe site-urile care ofera discount, rechizitele nu fac exceptie si se pot face economii considerabile de-a lungul timpului.

Produsele foarte scumpe pot fi cumparate si second hand

Calculatoarele reconditionate functioneaza la fel de bine ca cele noi, dar pretul este mult mai mic. Calculatoarele nu sunt rechizite, insa fara ele este posibil ca elevul sa nu isi poata face temele sau proiectele si de aceea computerul intra la categoria bunuri importante pentru scoala. Nu este necesar sa fie cumparat un calculator nou pentru teme si proiecte si se pot economisi sume importante cu ajutorul produselor refurbished.

Rechizitele care sunt folosite des pot fi cumparate la bax

Se stie ca pretul difera si in functie de cantitate, iar caietele, pixurile si creioanele pot fi cumparate in seturi sau in baxuri. Alegand caietele intr-un mod cat mai neutru, acestea pot fi folosite si in anii viitori in cazul in care raman la finalul anului caiete noi. In felul acesta se vor reduce cu mult costurile pentru rechizite. De asemenea, pretul unui creion poate fi cu mult diferit de pretul aceluiasi instrument de scris inclus intr-un set cu 20 de creioane. In acest mod pot fi cumparate produse de foarte buna calitate, care sa nu coste mult.

Rechizitele cumparate online sunt mai avantajoase

Magazinele online au mai multe oferte bune comparativ cu cele fizice, pentru ca isi permit sa faca reduceri, avand costurile de gestionare a produselor mai mici. Cu ajutorul magazinelor online este mult mai usor sa se obtina economii importante. In plus, atunci cand comanda depaseste o anumita suma, transportul este gratuit, deci este ca si cand ar fi cumparate din magazin, mentinand insa avantajul livrarii la usa. Cu ajutorul magazinelor online, parintii nu mai trebuie sa se deplaseze prin magazine in cautarea rechizitelor.

Cămăși de nuntă bărbați și cravate potrivite

Articolul precedent

Traditiile de nunta si modernitatea

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Diverse