AcasăDespre ViataCum seduci un bărbat în funcție de zodie?     

Cum seduci un bărbat în funcție de zodie?     

Publicat pe

Articole

Când este necesară prezentarea la şedinţele de terapie în familie şi cum se pot dovedi acestea utile?

Şedinţele de terapie de familie nu reprezintă numai o soluţie “la modă” pentru toţi cei care îşi doresc să îşi salveze căsnicia sau să îşi reîntregească familia și să se împace cu membrii cu care au rupt legătura, ci reprezintă cea mai bună variantă...

Cuprins: 

 • Arta seducției feminine, o mare provocare
 • Bărbatul modern, sedus sau seducător?
 • Cum sunt/se lasă seduși bărbații în funcție de zodie

Arta seducției pentru cele mai multe persoane a fost, este sau va fi mereu un adevărat mister. Pentru a câștiga atenția și inima unei persoană, este necesar să analizăm mai mulți factori și, mai ales, să știm când este cel mai bun moment pentru a face primul pas.

Din păcate, nu există un manual de instrucțiuni (chiar dacă se laudă că deja l-au scris!) care să ne ajute să câștigăm inima oricărei persoane pe care vrem ca să o seducem.

Se întâmplă asta deoarece suntem diferiți și caracterul fiecărei persoane este unul unic în univers. Unora le place atunci când sunt seduși, iar alții preferă să acționeze singuri și nu trebuie să aștepte ca cealaltă persoană să se pună în mișcare și să înceapă jocul seducției, al cuceririi galante.

Bărbatul modern: Vânător sau victimă în arta seducției?

Procesul de seducție nu este ușor. Nu a fost în veacurile trecute, nu este nici în zilele noastre. Este nevoie de mult efort pentru a obține atenția persoanei pe care vrei ca să o impresionezi plăcut. În acest sens, chiar și astrologia poate fi folosită pentru a înțelege cum și prin ce mijloace o femei poate seduce un bărbat pe baza semnului zodiacal.

În România este încă foarte popular pentru bărbați să spargă ei gheața și să înceapă să curteze o femeie. Treptat, lucrurile încep însă ca să se schimbe și tot mai multe femei se aventurează să facă primul pas ele, să fie cele care iau inițiativa.

Doamnele și domnișoarele, indiferent de vârstă, au multe arme pentru ca bărbații doriți să cadă la picioarele lor: printr-o atitudine ce poate fi ușor remarcată, printr-un machiaj atrăgător, prin cuvinte și haine adecvate situației. Toate acestea le ajută să atragă privirile bărbaților și să preia treptat controlul situației.

Crezi însă că toți bărbații sunt egali și preferă același tip de femeie? Nicidecum! Fiecare om are propriile sale particularități și gusturi, iar cu ajutorul semnelor astrologice poate deveni mult mai ușor să fie dezvăluite secretele fiecăruia dintre ei, în raport de zodia căreia îi aparțin.

 • Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nu este ușor să seduci un Berbec. El nu va fi atras neapărat de felul în care de gătești, de tipurile de  bijuterii cu care te împodobești. Mai întâi de toate trebuie să-l interesezi ca persoană și abia apoi poți să te faci remarcată prin outfit-urile pe care le abordezi.

Este un om căruia nu îi place să se simtă independent, așa că respectă-i spațiul personal. Fără criză de gelozie sau vreo invazie a vieții sale private. Surprinde-l cu întâlniri, cine romantice și cadouri, pentru că așa se îndrăgostește. Și vorbind despre cadouri, bărbaților din acest semn le-ar plăcea să primească un ceasuri, ochelari de soare și gadgeturi.

 • Taur (21 aprilie – 20 mai) 

Calea către inima unui bărbat Taurului este prin stomacul, dar și prin frumusețea doamnei care vrea să îl seducă. Acest tip de om iubește tot ce este frumos. Și nu este vorba doar de lucrurile exterioare. Acest lucru nu se aplică doar aspectului. Ea ar trebui să se poată prezenta spectaculos, dar sub nicio formă nu trebuie să fie nepoliticoasă și vulgară. Și dacă gătește și delicios “ca la mama acasă”, atunci în va cuceri cu siguranță pe domnul în cauză.

Bărbatul Taur este foarte atras de afecțiune și înțelegere, motiv pentru care femeia care dorește să-l seducă va trebui să fie foarte răbdătoare. Arată-i că ești inteligentă și independentă. Dacă vrei să-i oferi ceva material, un parfum de bună calitate, pantofii și hainele confortabile îl pot face pe Taur mai fericit.

 • Gemenii (21 mai – 21 iunie) 

Adevărul este că unui Geamăn le place să știe că există cineva ca și el, așa că este predispus la noi relații. Dar nu uita, îi place libertatea sa. Nu încercați să îl privezi de a face lucrurile preferate, precum ar fi ieșirea cu prietenii, chat-ul și întâlnirea cu oameni noi.

Acești bărbați pot fi seduși de imprevizibilitatea femeilor cu care interacționează.

Trebuie să te schimbi constant și să îi propui aventuri interesante. Dacă doamna sau domnișoara este un mare fan al discuțiilor pe diverse teme, a dat lovitura în materie de seducție a unui astfel de bărbat. Gemenii apreciază conversațiile lungi și aprinse.Câteva cadouri bune care pot fi foarte plăcute Gemenilor sunt: un ​​telefon mobil și cărțile sau diferite călătorii.

 • Racul (22 iunie – 22 iulie)

Este nevoie de mult efort pentru a seduce un bărbat din zodia Racului. Acest om trebuie să aibă mai întâi de toate încredere în tine, așa că mai întâi trebuie să devii prietena lui de care nu se poate despărți, mai apoi poți ca să treci la acțiuni specifice seducției.

Pentru bărbatul Rac, nu există nimic mai atractiv decât o femeie puternică și iubitoare.. Fă-l să se simtă important, pentru că îi place. Racul are nevoie de timp pentru a se atașa și a avea încredere într-o persoană. Încearcă să nu împingi o relație. Ia-o mai ușor! Lasă-l să-i fie dor de tine, așteaptă să vină el după tine. Așa că va începe să te caute.

Cadouri potrivite: o camera foto, cărțile și o fotografie specială cu tine într-o ramă frumoasă.

 • Leul (23 iulie – 22 august)

Seducerea unui Leu este destul de ușoară. Trebuie să-l lauzi și să-l acoperi cu complimente. Principalul lucru este să nu se exagereze, deoarece el simte rapid când femeia ce vrea ca să-l seducă întrece limita, iar complimentele devin false.

Fii sinceră, arată-i clar că ești interesată să te implici într-o relație cu el și că îl prețuiești. Îi place să fie centrul atenției, așa că nu te gândi să-i iei plăcerea asta. Leului îi place să fie liber, dar se poate simți nesigur și poate avea accese de gelozie. Cele mai bune cadouri pentru zodia Leului sunt obiectele scumpe, precum hainele, curelele și parfumurile. 

 • Fecioara (23 august – 22 septembrie) 

Nativul Fecioară este de obicei un perfecționist. Seducerea unui om cu acest semn zodiacal este destul de grea. El observă toate detaliile legate de tine, de la haine la personalitatea ta. Totul trebuie să fie într-un mod care să îi placă. Pentru a-i răpi inima, trebuie să porți cele mai bune haine și să arăți ce e mai bun la tine. Așa Fecioara nu poate rezista. Se poate speria dacă îl scoți din rutina sa. Investește în cadouri frumoase, în cărți și îmbrăcăminte, toate de bună calitate.

 • Balanța (23 septembrie – 22 octombrie)

Acești bărbați sunt dintr-un anumit punct de vedere la fel ca și aceia din zodia anterioară, a Fecioarei. Ei se gândesc constant dacă merită sau poate că nu să se lase în mrejele seducției. E normal, dacă ne gândim că orice Balanță este indecisă, își schimbă constant poziția. Prin urmare, femeile ar trebui ca să aibă foarte multă răbdare.

Pentru a surprinde inima Balanței, trebuie să fii la fel de plină de farmec ca el. Bărbatului Balanță îi plac lucrurile de prim rang. Cele mai bune restaurante, cele mai bune petreceri și cuvântul VIP îl încântă. Așadar, îmbracă-ți cele mai bune haine, alege machiaj bun. Trebuie să fii afectuoasă, inteligentă ca și el. Dacă vrei să-i oferi lucruri precum o operă de artă, produse de înfrumusețare, haine clasice și elegante, nu vei da greș.

 • Scorpionul (23 octombrie – 21 noiembrie)

Bărbatul Scorpion este senzual, atractiv și intens. Pentru a-i domina inima, este necesar ca femeia să fie sigură pe ea, independentă și sinceră. Scorpionul urăște jocurile, îi plac oamenii care demonstrează cu adevărat ceea ce simt, fără teama de a fi judecați. Cu toate acestea, este rezervat. Lasă-l să afle ce îți place. Cu tot misterul, nu va vrea să plece. Bărbaților cu această zodie le-ar plăcea să primească obiecte senzuale, masaje, precum și cărți polițiste.

 • Săgetătorul (22 noiembrie – 20 decembrie)

Câștigarea inimii unui Săgetător nu este ușoară. Trebuie să fii aventuroasă, optimistă și foarte sinceră. Bărbatul Săgetător are nevoie de o femeie lângă el care vrea să-și trăiască viața. Cineva care nu se teme să iasă, să călătorească, să petreacă. Pentru a-l câștiga, trebuie să fii puternică, independentă și o companie excelentă. Caută lucruri inovatoare și adu-i experiențe noi. Prin urmare, îmbracă-te frumos, alege niște cercei spectaculoși, zâmbește, aruncă-i ocheadele potrivite și el o să fie prins rapid în mrejele seducției tale.

Oferindu-i cadou o călătorie plină de aventură, sigur îi va face inima să bată mai repede pentru tine.

 • Capricornul (21 decembrie – 19 ianuarie) 

Capricornii sunt oameni metodici și tradiționali. Deci, nu te aștepta ca lucrurile să se întâmple peste noapte. Bărbații din Capricorn rezistă seducției mult timp, chiar dacă ei înșiși sunt deja la limită și ar vrea ca să cedeze seducției. Găsesc scuze, se prefac că nu înțeleg nimic. Un asediu lung este cheia succesului tău.

Este nevoie de timp, răbdare și dăruire pentru a-i cuceri inima. Nativul este foarte ambițios. Viitorul pentru el este plin de proiecte aducătoare de succes. Deci, pentru a-l atrage, este necesar să fii o femeie hotărâtă, care știe ce vrea. Arată-ți obiectivele în viață, lasă-l să vadă ce este inclus în planurile tale. Când mergi la magazin în căutarea cadoului ideal pentru Capricorn, investește într-un ceas, un calendar, o agendă, cămăși și cravate.

 • Vărsătorul (20 ianuarie – 18 februarie) 

Libertatea și onestitatea, asta prețuiește bărbatul Vărsător. Deci, pentru a-l face să se îndrăgostească, trebuie să-i arăți cine ești cu adevărat și să nu încerci să-l schimbi. Fii liberă la fel ca el, așa vei avea multe de vorbit. Nu te duce după el. Lasă-l să vrea să se dezvăluie. Vărsătorilor le place să socializeze, să cunoască oameni noi și să iubească. Nu-l limita sau va fugi. Fă-l să se simtă în largul tău lângă tine. Folosește-te din plin de umor, pentru că este cel mai bun mod de a seduce un bărbat Vărsător. Comunicarea amuzantă, care să-l distreze, îl va cufunda în abisul iubirii.

 • Peşti (19 februarie – 20 martie)

A-l încânta nu este foarte greu. Trebuie doar să-ți arăți adevăratele intenții. Arată-ți afecțiunea față de el și nu uita niciodată să acorzi importanță a ceea ce are el de spus. Peștilor le plac oamenii care îi ascultă, care le împărtășesc visele. Deci, convinge-l că ești dispusă ca să trăiești diferite experiențe cu el. Fă-l să se simtă unic și special. Așa se va îndrăgosti de tine. Printre sfaturile pentru cadouri pentru un Pește se numără jocurile de cărți, lumânările, lucruri legate de artă.

Ultimele articole

Cele mai cunoscute expresii din sport

Sursa foto: pixabay.com Sportul, ca și viața, este plin de momente imprevizibile, iar norocul și...

5 sfaturi utile pentru o amenajare în stil Feng Shui 

Fie că ești un fan al designului interior sau pur și simplu vrei să...

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...

3 idei de cadouri utile pentru pasionații de gaming

Profilul unui jucător pasionat este, de obicei, unul destul de complex. În general, un...

Articole asemanatoare

Cele mai cunoscute expresii din sport

Sursa foto: pixabay.com Sportul, ca și viața, este plin de momente imprevizibile, iar norocul și...

5 sfaturi utile pentru o amenajare în stil Feng Shui 

Fie că ești un fan al designului interior sau pur și simplu vrei să...

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...