Stiri

Cum stii ca ai ales laptele praf ideal pentru copilul tau?

0

Din cauza faptului ca tinerele mame nu beneficiaza de suficient suport din partea cadrelor medicale sau a celor din jur pentru a sustine alaptarea, cele mai multe dintre ele, nestiind cum trebuie sa procedeze, daca trebuie sa alapteze dupa program sau la cerere, se trezesc in situatia dificila de a pierde laptele sau de a nu avea suficient de multe informatii despre alaptare, incat sa o practice in mod corect.

Asadar, tinerele mame cel mai adesea aleg hranirea copilului cu lapte praf. Aceasta este una dintre cele mai bune variante, insa gama foarte variata de formule de lapte praf de pe piata le poate pune in incurcatura si le poate determina sa creada ca nu au suficiente informatii pentru a face alegerea perfecta.

Formulele de lapte Hipp sunt recomandate atat bebelusilor care nu pot fi alaptati, cat si copiilor mai mari, dupa ce perioada de 6 luni de alaptare exclusiva s-a incheiat sau dupa ce mama decide ca este timpul sa intarce copilul. Laptele praf Hipp este recomandat de medici inaintea laptelui de vaca, fiind mult mai bogat in vitamine si in substante nutritive si existand posibilitati mult mai mici de a face alergie.

Ce formula de lapte praf Hipp se potriveste pentru copil?

Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda mamelor sa ofere copiilor lapte matern inca din primele zile de viata, deoarece acesta contine toti nutrientii necesari. Alaptarea este cea mai ieftina si mai recomandata metoda de hranire a copilului, oferindu-i protectie impotriva infectiilor si a alergiilor si sprijinind relatia dintre mama si copil. Mamele care decid sa nu alapteze sau sa completeze, pur si simplu, alaptarea cu o formula de lapte praf trebuie sa stie ca acest lucru poate reduce cantitatea de lapte matern.

Laptele praf Hipp de inceput contine ingrediente de cea mai buna calitate, este organic si are o contributie importanta la dezvoltarea sanatoasa a copilului in perioada de timp de dupa alaptare. Asadar, laptele praf de inceput contine toti nutreintii necesari, acizi grasi importanti in primele luni de viata ale copilului, este usor de digerat si este adaptat nevoilor nutritionale ale sugarilor, continand si omega 3, acizi importanti pentru dezvoltarea creierului si a celulelor nervoase.

Laptele praf de crestere Hipp est ideal pentru copiii incepand cu varsta de 1 an. Copiii au nevoi speciale de crestere, chiar si dupa primul an de viata, iar aceste nevoi nu sunt satisfacute de laptele de vaca. Asadar, laptele Hipp de crestere contine vitamine si minerale, are o cantitate redusa de proteine si nu contine organisme modificate genetic.

Laptele praf Hipp poate fi comandat si online, in functie de varsta copilului, de necesitatile speciale ale acestuia, daca este vorba despre un bebelus nascut prematur sau daca este vorba despre un copil care a trecut de varsta de 1 an si care poate fi hranit si cu mancare solida. Laptele praf este o alegere foarte buna pentru mamicile care nu pot alapta din motive de sanatate, pentru mamicile care au un job foarte solicitant, care nu le permite sa alapteze pana la varsta de 2 ani, dar si pentru parintii care doresc sa investeasca in sanatatea celor mici.

Cum recunosti anxietatea? Cat de periculoasa este aceasta afectiune daca nu este tratata la timp?

Articolul precedent

8 avantaje ale unui implant dentar

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Stiri