AcasăDiverseCum te ajută o limbă străină în industria videochatului

Cum te ajută o limbă străină în industria videochatului

Publicat pe

Articole

Traditiile de nunta si modernitatea

De secole intregi, nunta este bogata in simboluri si traditii. Unele dintre ele s-au pierdut sau evolueaza inspre modernitate. Iata care sunt traditiile mai vechi sau mai noi de care se tine cont la nunta. Rochia alba. La origine, mireasa purta o rochie albastra sau...

Indiferent de domeniu, să cunoști o limbă străină poate fi un avantaj pentru orice tânără care-și caută un loc de muncă. Acest lucru este cu atât mai important atunci când discutăm despre meseriile care se bazează pe comunicare verbală, de exemplu videochatul. Descoperă cum te poate ajuta cunoașterea unei limbi străine în industria videochatului și de ce este acest aspect atât de important. 

De ce contează cunoașterea unei limbi străine în videochat? 

Indiferent de tipul de videochat despre care discutăm, fie cel adult în care contează și aspectul fizic și capacitatea de seducție, sau cel non-adult, care se bazează mai mult pe conversații, abilitatea de a comunica într-o limbă de circulație internațională este absolut indispensabilă.

În primul rând, în cazul în care nu cunoști o limbă străină, nu vei putea să duci conversația cu utilizatorii mai departe de un banal salut. Din păcate, membrii platformelor de videochat se vor aștepta la o conversație interesantă de multe ori și de la empatie din partea ta. Cum vei putea tu să arăți faptul că empatizezi cu cel din fața ta dacă nici măcar nu înțelegi ce spune? Fără cunoașterea unei limbi străine nu vei putea să înțelegi ce spune cel din fața ta și nici să-ți exprimi propriile păreri. Desigur, ai putea apela la limbajul semnelor, dar cât de departe crezi că poate merge o astfel de interacțiune? 

Este limba engleză cea mai importantă? 

Răspunsul scurt este: da, limba engleză este cea mai importantă în videochat. Motivul este unul relativ simplu, limba engleză fiind cunoscută cel puțin ca a doua limbă în majoritatea țărilor de pe glob. Cunoscând bine limba engleză îți vei putea extinde activitatea de model și vei putea interacționa cu persoane de pe întreg mapamondul.

Sunt alte limbi străine la fel de importante? Ei bine, cunoașterea limbii franceze, spaniole sau italiene te poate ajuta de asemenea, mulți utilizatori fiind încântați de faptul că un model de videochat le cunoaște și limba nativă. În general ți se va recomanda să cunoști și limba engleză, cel puțin la nivel conversațional. 

Poți practica videochatul fără să cunoști o limbă străină? 

Da, oricine poate practica videochatul, chiar dacă nu cunoaște o limbă străină. Important este ca acea persoană să fie dispusă să învețe. Majoritatea studiourilor serioase, precum studioul M4M, oferă nenumărate beneficii la angajare, unul dintre cele mai importante fiind posibilitatea de a participa la cursuri gratis de limba engleză. 

În perioada de training vei învăța oricum termenii relevanți și câteva formule de adresare pe care le poți folosi în majoritatea situațiilor. În plus, vei putea folosi programe de traducere pentru a interpreta și frazele care-ți vor pune ceva probleme la început. Nu în ultimul rând, trainerul îți va fi alături în primele săptămâni și-ți va explica sensul anumitor cuvinte sau expresii sau chiar va tasta în locul tău în anumite situații. Tot ce trebuie tu să faci este să-ți dai silința la cursurile de perfecționare și în câteva săptămâni sau luni, în funcție de ritmul tău de învățare, vei putea comunica pe cont propriu. 

Dacă vrei să grăbești procesul de învățare a unei limbi străine ai putea și să:

  • Vorbești constant în limba engleză cu apropiații, prietenii sau colegele;
  • Asculți muzică, urmărești filme sau citești cărți în limba engleză;
  • Schimbi setările gadgeturilor în limba engleză și urmărești mai mult pagini și personalități străine. 

Vei fi surprinsă de cât de repede vei putea învăța o limbă străină atunci când beneficiezi de ajutor de specialitate, dar îți dai și interesul pe cont propriu! 

Ultimele articole

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...

3 idei de cadouri utile pentru pasionații de gaming

Profilul unui jucător pasionat este, de obicei, unul destul de complex. În general, un...

Gestionarea riscului în trading: Cum să-ți protejezi capitalul și să-ți maximizezi profiturile

Tradingul este o activitate financiară care implică un grad semnificativ de risc. Pentru a...

Jurassic Park: Survival, un nou joc video de aventură, așteptat să fie lansat în 2024

Franciza Jurassic Park continuă să fie în centrul atenției în lumea divertismentului, atât pe...

Articole asemanatoare

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...

3 idei de cadouri utile pentru pasionații de gaming

Profilul unui jucător pasionat este, de obicei, unul destul de complex. În general, un...

Gestionarea riscului în trading: Cum să-ți protejezi capitalul și să-ți maximizezi profiturile

Tradingul este o activitate financiară care implică un grad semnificativ de risc. Pentru a...