Stiri

De ce sunt cosurile cadou cele mai potrivite cadouri corporate

0

Cu ocazia sarbatorilor cele mai multe firme ofera angajatilor, colaboratorilor, furnizorilor sau clientilor de top, bonusuri extra, cadouri sau alte atentii. Obiceiul de oferi cosuri gourmet se afla demult in tendintele internationale si incet a devenit un obicei in mediul corporate romanesc.

Cosurile cadou Craciun se ofera atat in mediul corporate, cat si angajatilor cu rezultate deosebite, sau intregii echipe la ocazii cheie pentru firma: aniversari, depasire target, lansari, etc. Prin astfel de cadouri, firmele obtin fidelizarea unor persoane importante pentru activitatea companiei. 

Avantaje importante pe care le ofera cosurile cadou gourmet fata de alte cadouri business

  • Exprima aprecierea

Gestul de a oferi cosuri cadou dovedeste eleganta in primul rand si poate sugera numeroase mesaje, de multumire, pretuire, felicitare, etc. Astfel, se creeaza relatii mai apropiate intre angajati si sefi. Angajatii se simt mai importanti pentru acea companie, se vor apropia afectiv mai mult de echipa din care fac parte, rezultand o fidelizare fata de companie.

  • Un cadou pentru întreaga familie

Cosurile cadou includ produse pe gustul adultilor si copiilor. Astfel, acest tip de pachet gourmet va fi perceput ca un cadou pentru copii si parinti, iar gestul companiei va fi cu atat mai mult apreciat de familia angajatului care va accepta inclusiv momentele delicate precum: munca de acasa, sedinte, deplasari, ore suplimentare sau urgente in weekend.

  • Un cadou pentru toate gusturile

Diversitatea produselor este unul dintre cele mai mari avantaje pe care le ofera pachetele gourmet. De la bauturi alcoolice, la cafea, ceai, produse de patiserie sau ciocolata, aceste produse sunt atent selectionate in functie de tematica sarbatorii, contextul an care se ofera, etc. Specialistii tin cont de armonia produselor, aromelor, dar si de combinatia armonioasa a culorilor.

  • Produse atent selectionate

Cosurile cadou sunt o experienta in sine. Astfel de pachete contin selectii de bauturi ideale pentru sarbatori si evenimente in familie (whiskey, vin, sampanie, lichior, etc.), cafea italiana, ciocolata, trufe, fursecuri, cozonaci sau alte dulciuri ori produse gourmet de lux. Produsele gourmet sunt un rasfat pentru simturi, de care se poate bucura oricine din plin, caci un astfel de cadou tine de o nevoie primara a oamenilor.

Resursele umane sunt nucleul oricarei firme, cheia fara de care activitatea nu ar fi posibila. E de preferat sa pastrezi angajatii valorosi decat sa angajezi oameni noi. Oferirea de cosuri cadou are un rol semnificativ in organizarea unui climat prietenos in firma. Astfel, angajatii se simt mai apreciati, chiar parte din familie, deoarece cosurile gourmet implica un grad ridicat de implicare personala. Cu cat cosul cadou este mai special, cu produse exclusiviste, cu atat angajatul se va simti mai important pentru firma si va deveni mai stimulat pentru performanta la locul de munca.

Internet banking-ul. Avantajele si dezavantajele sale

Articolul precedent

Piese de schimb combine – Nu experimenta eșecul

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Stiri