Diverse

Despre anvelopele Riken

0

Marca Riken apartine astazi gigantului anvelopelor din intreaga lume – Michelin. Compania si marca Riken au fost fondate in 1958 in Japonia, unde erau amplasate principalele instalatii de productie orientate catre piata americana. Inca de la infiintare, compania a dat un avant bun in dezvoltarea sa, atingand culmile planificate de cucerire a continentului american. In acelasi timp, marca Riken a fost apreciata de proprietarii grupului Michelin. Compania introduce activ tehnologie franceza avansata pentru anvelope Riken, actualizarea echipamentelor, care permit mentinerea constanta a marcii la un nivel inalt in segmentul bugetar, crescand vanzarile anual. Instalatiile de producere a anvelopelor Riken sunt situate, de asemenea, in Franta, SUA si Japonia pentru a raspunde nevoilor acestor piete.

Anvelope de iarna Riken

Anvelopele Riken proiectate pentru sezonul de iarna nu sunt inferioare modelelor de vara in ceea ce priveste fiabilitatea si durabilitatea. Acestea garanteaza siguranta si confort pe drumurile cu zapada si gheata. Datorita caracteristicilor de proiectare ale benzii de rulare si ale compusilor inovatori din cauciuc, gama de anvelope de iarna Riken asigura o aderenta maxima pe suprafetele de drum alunecoase si umede, miscare stabila la viteze mari si o capacitate excelenta de fond pe zapada. In plus, anvelopele au o manipulare usoara si sensibila si o manevrabilitate buna. Anvelopele de iarna sunt rezistente la temperaturi scazute, efecte mecanice si chimice si sunt rezistente la uzura. Ca urmare, anvelopele Riken au o resursa de lucru mare. Unul dintre avantajele modelelor de iarna este prevenirea acvaplanarii si alunecarii. Riken este o alegere ideala pentru soferii care apreciaza fiabilitatea produselor, le pasa de siguranta lor si nu doresc sa plateasca excesiv pentru o marca promovata.

Anvelope Riken – Avantaje

Anvelopele Riken sunt disponibile pentru masini, camioane usoare, SUV-uri. Toate modelele produse au primit certificatul european de calitate ISO, care le distinge de cei mai apropiati concurenti, intr-o gama scazuta de pret. Principalele avantaje care diferentiaza anvelopele Riken de alti concurenti sunt asigurarea standardelor de calitate ridicate, utilizarea instalatiilor moderne de productie in Europa, actualizarea gamelor de modele in fiecare sezon, utilizarea de materiale si tehnologii moderne, mentinerea unui nivel de preturi accesibile pentru toate tipurile de anvelope Riken. Modelul de rulare este modelat astfel incat sa poata oferi cea mai durabila aderenta pe sosea. Pentru diferite tipuri de drumuri, sunt create modele de anvelope separate, tinand cont de caracteristicile fiecarui tip. Materialul utilizat la fabricarea anvelopelor Riken este rezistent si nu este predispus la fisurarea prematura la inghet. In plus, ar fi dificil ca anvelopa Riken sa se sparga in conditii dificile.

 

Cauciucurile Riken se caracterizeaza printr-un nivel ridicat ecologic si poate fi prelucrat fara a dauna naturii.  Asigura-ti o iarna fara griji cu un set nou de anvelope de iarna de la Velopa.

 

3 tipuri de sandale in tendinte pentru vara 2020

Articolul precedent

Top 10 rase de caini ideale pentru apartament

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Diverse