AcasăStiintaDildo, o jucărie sexuală extrem de populară

Dildo, o jucărie sexuală extrem de populară

Publicat pe

Articole

O privire asupra pieței imobiliare din Iași: tendințe și oportunități

Piața imobiliară din Iași, unul dintre cele mai importante orașe din România, a cunoscut o evoluție semnificativă în ultimii ani. O combinație de factori, precum dezvoltarea economică, a mediului universitar și creșterea investițiilor au contribuit la dinamismul și atractivitatea din această zonă. În context, nu...

Deși jucăriile sexuale sunt populare, utilizarea acestora nu este încă ceva despre care oamenii vorbesc confortabil.

Mai persistă încă ideea unor bărbați că sunt „ înlocuiți” cu obiecte. Aceasta este una dintre cele mai mari preocupări pe care mulți bărbați heterosexuali o au atunci când vine vorba de utilizarea jucăriilor sexuale cu partenerele lor.

Majoritatea oamenilor vor să simtă că sunt buni la pat. Vor să simtă că pot oferi plăcere partenerei. Așadar, dacă un bărbat vede că partenera sa se poate detașa de el folosind o jucărie sexuală, s-ar putea simți inutil, neperformant în acest domeniu.

Pe de altă parte, mai ales în țara noastră atât de tradiționalistă, multe femei au fost condiționate cultural să fie jenate prin a-și exprima propriile dorințe sexuale, în special în cazul masturbării. Buserica a avut în acest mod de a gândi un rol important.

Cu toate că este încă încă un tabu, masturbarea aduce femeia mai aproape de sexualitate și de corpul ei. În acest sens,  una dintre cele mai răspândite jucării sexuale este dildo.

Ce este un dildo și de ce generează atâta fascinație?

Un dildo în sens clasic este un dispozitiv sexual care arată ca un penis erect prin mărimea, forma, greutatea și aspectul general. Spre deosebire de vibrator, un dildo nu se mișcă de la sine, pentru că nu are baterii. De fapt, nu face nimic din ceea ce nu vrei ca să facă.

În prezent, dildo-urile se prezintă într-o varietate de modele ce oferă stimulări diferite, cu dimensiuni, prețuri și utilizări variate, este ușor să găsești unul care să se potrivească cu ceea ce are nevoie o femeie. Există chiar și unele în formă de ruj pe care femeie le pot pune discret în geantă și să le aibă cu ele oricând și oriunde merg.

Contrar a ceea ce se crede de cele mai multe ori, utilizarea unui dildo nu este dificilă sau periculoasă pentru sănătate. Investind într-un produs bun, este posibil să găsești în vibrator o plăcere pe care, poate, nu o oferă penetrarea obișnuită.

Trebuie să folosiți întotdeauna un lubrifiant personal pentru orice jucărie sexuală destinată penetrării. Lubrifianții pe bază de apă sunt bune pentru aproape toată lumea.

Ar trebui să folosești întotdeauna prezervative pe un dildo . Dacă faceți acest lucru, veți reduce șansa ca voi să aveți reacții alergice la materialul dildo-ului. De asemenea, face curățarea acestei jucării sexuale mult mai ușoară. 

Un dildo stimulează regiunea intimă și provoacă rapid corpul ca să aibă mai multe orgasme.

Un dildo bine ales le ajută pe multe femei ca să-și cunoască mai bine corpul, ritmul sexual, să conștientizeze care sunt lucrurile care le declanșează cele mai plăcute senzații.

Mai mult decât atât, utilizarea jucăriilor sexuale în cupluri este probabil mai frecventă decât vă așteptați, iar industria este în creștere rapidă.

Un raport Forbes din 2016 sublinia faptul că piața de jucării sexuale „odată” de nișă este acum o „industrie de 15 miliarde de dolari de neoprit” care va depăși în 2020.

De asemenea, este mai comun acum decât în trecut ca mulți bărbații să cumpere jucării sexuale pentru femei, inclusiv dildo, cu intenția de a le folosi împreună.

Există magazine online pentru adulți care vând acum și la noi în țară diferite tipuri de jucării sexuale, inclusiv dildo-uri care cu siguranță îți vor depăși așteptările.

Vrei un dildo? Intră atunci pe erotica.ro!

Articolul Dildo, o jucărie sexuală extrem de populară apare prima data in Charmy.

Citeste mai mult pe Charmy.ro

Ultimele articole

Cele mai cunoscute expresii din sport

Sursa foto: pixabay.com Sportul, ca și viața, este plin de momente imprevizibile, iar norocul și...

5 sfaturi utile pentru o amenajare în stil Feng Shui 

Fie că ești un fan al designului interior sau pur și simplu vrei să...

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...

3 idei de cadouri utile pentru pasionații de gaming

Profilul unui jucător pasionat este, de obicei, unul destul de complex. În general, un...

Articole asemanatoare

Cele mai cunoscute expresii din sport

Sursa foto: pixabay.com Sportul, ca și viața, este plin de momente imprevizibile, iar norocul și...

5 sfaturi utile pentru o amenajare în stil Feng Shui 

Fie că ești un fan al designului interior sau pur și simplu vrei să...

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...