Despre Viata

Divertisment online. Puteți încerca pentru a vă bucura

0

Zeci de miliarde de utilizatori vizitează site-uri online în fiecare zi dintr-un anumit motiv. Unii merg acolo pentru a cumpăra produse sau pentru a căuta rezultatele unui anumit lucru.

Alții deschid și aceste site-uri pentru a reda muzică sau jocuri video. Ne așteptăm ca aceste cifre să crească în timp. Acest lucru se datorează faptului că noi platforme apar mereu.

Un studiu realizat în 2015 a arătat că oamenii merg online pentru a căuta răspunsuri la o anumită îngrijorare. Cu toate acestea, aceste site-uri sunt folosite în principal pentru divertisment. A devenit chiar mai ușor să accesezi aceste site-uri odată cu introducerea smartphone-urilor.

Acum vă puteți conecta la site-ul dvs. preferat cu o singură atingere. Acest articol va analiza câteva exemple de divertisment online.

1. Social Media

Rețelele sociale sunt printre cele mai populare forme de divertisment online din lume. Un studiu a arătat că o persoană petrece în medie 150 de minute pe zi pe aceste site-uri. Peste trei miliarde de oameni au o pagină de social media activă, iar numărul este de așteptat să crească.

Facebook este cel mai folosit site de socializare. Are peste trei mii de milioane de oameni. A început în 2005 și aproape toată lumea avea un cont până în 2009. YouTube ocupă locul al doilea cu șaisprezece sute de utilizatori. Instagram și Twitter urmăresc îndeaproape cu nouă sute cinci sute de utilizatori, respectiv.

Amintiți-vă, acestea sunt doar câteva platforme. Avem multe altele care țin oamenii blocați mult timp.

2. Muzica în flux

Am observat o evoluție a tehnologiei în ultimii câțiva ani și, de asemenea, a dus la o schimbare în modul în care trăim muzica. Spre deosebire de vremurile de altădată, acum îl puteți accesa cu un cadran.

Oamenii nu mai descarcă sau reproduc CD-uri pentru a se bucura de muzică. Există multe site-uri de streaming muzical, cum ar fi Spotify, care vă permit să vă bucurați de această funcție. Tot ce aveți nevoie este un smartphone și o conexiune stabilă la internet.

Există și alte site-uri de streaming muzical, cum ar fi YouTube, care vor face treaba. Este cel mai solicitat site și are aproape toate melodiile. YouTube nu a început ca un site de muzică, dar are 50% din toate fluxurile la nivel global.

Alte exemple sunt Apple Music.

3. Streaming video

Streamingul video a devenit, de asemenea, mai răspândit în ultima vreme. Există multe site-uri pe care le puteți transmite videoclipuri în flux astăzi. Unele includ Netflix și PAHE. Netflix este cel mai preferat site și are un procent masiv din totalul fluxurilor globale.

A început ca o platformă în care oamenii ar închiria sau cumpăra DVD-uri și a crescut de atunci. Netflix a introdus opțiunea de streaming în 2008. Serviciile lor se bucură de peste trei sute de țări din lume.

Exemple de alte site-uri populare includ Hulu și Amazon Video.

4. Jocuri online

Există multe site-uri de jocuri online, precum jocuri online NetBet, disponibile în lumea actuală. De asemenea, este posibil să concurezi cu un străin într-o țară îndepărtată datorită internetului avansat. Acest lucru face site-urile de jocuri distractive și o modalitate de a petrece timpul.

Amanetarea bijuteriile din aur – De ce ‘’trebuie’’ sa ajungi la o casa de amanet cel putin o data in viata

Articolul precedent

Cum poate fi construita cabana perfecta

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Despre Viata