International

Draftul rezolutiei privind Romania: Parlamentul European e profund ingrijorat de modificarile legislative. Recomandari dure pentru autoritati

0

Parlamentul European este profund ingrijorat de modificarile aduse legislatiei judiciare si penale din Romania, in special cu privire la potentialul de a submina independenta sistemului judiciar, potrivit unui draft al rezolutiei care va fi votat in PE.

Documentul obtinut de Mediafax este doar o varianta de lucru care ar putea fi votata in sedinta de plen a Parlamentului European, din data de 14 noiembrie.

De asemenea, potrivit unui comunicat de presa transmis de europarlamentarul PSD Gabriela Zoana, rezolutia cu privire la statul de drept in Romania va fi discutata, miercuri, in Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne din Parlamentul Europoean (LIBE).

Draftul rezolutiei aminteste de principiile Uniunii Europene care spun ca UE „se intemeiaza pe valorile respectarii demnitatii umane, libertatii, democratiei, egalitatii, statului de drept si respectarii drepturilor omului, inclusiv a drepturilor persoanelor apartinand minoritatilor…

Citeste mai mult pe MoneyPoint

Pentagonul refuza sa construiasca centre pentru imigranti, asa cum a cerut Trump

Articolul precedent

Dezvăluiri șocante: Managerii unei firme își băteau angajații! Ce alte umilințe îndurau aceștia

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in International