Diverse

Eastship a livrat turbinele pentru noua centrala pe cogenerare din zona Petromidia Năvodari

0
Compania Eastship a jucat un rol cheie în proiectul de construcție a centralei pe cogenerare din zona Petromidia Năvodari, un proiect gestionat de Fondul de Investiții în Energie Kazah-Român (FIEKR). Proiectul este esențial atât pentru rafinăria Petromidia, cât și pentru sistemul energetic național. Eastship a livrat mai multe piese agabaritice, incluzând turbinele necesare pentru acest proiect.
Transportarea a necesitat multă planificare și pregătire, dar cu profesionalismul angajaților Eastship și flota impresionantă a companiei, totul a decurs bine. Operațiunile portuare, evaluarea traseului, fixarea încărcăturii cu chingi, transportul însoțit de escorte de poliție, toate acestea au fost gestionate cu succes de Eastship.
Livrarea celor două turbine, fiecare cântărind peste 200 de tone, a fost un moment cheie al proiectului și poate fi admirată prin intermediul materialelor video și fotografiilor disponibile pe Internet.
Eastship este o companie românească cu sedii în Constanța, Cluj-Napoca și București, care oferă servicii complete de transport, inclusiv project management, transporturi speciale, mutări industriale, servicii portuare și brokeraj barje. Compania dispune de o flotă impresionantă și de personal cu arii de specializare variate, inclusiv electricieni, sudori și ingineri, pentru a gestiona cu succes fiecare detaliu al transportului maritim, terestru și fluvial.
Proiectul centralei pe cogenerare din zona Petromidia Năvodari a început în august 2020, când Fondul de Investiții în Energie Kazah Român (FIEKR) a semnat un contract cu Calik Enerji din Turcia pentru construcția centralei. Valoarea totală a proiectului este de 140 milioane de dolari, cu un obiectiv final de a genera 11 milioane de dolari sub formă de impozite plătite statului.
Lucrările au continuat în conformitate cu planul stabilit și, dacă totul va decurge bine, centrala ar trebui să fie funcțională la sfârșitul lunii iulie 2023. Instalarea turbinei a fost un pas important în acest proiect, iar Eastship a fost aleasă să gestioneze transportul acestora în siguranță până la destinație.
Eastship dispune de o flotă de vehicule specializate, inclusiv capete tractor, semi-trailere și trailere modulare cu 84 de axe, precum și macarale portuare și personal cu competențe variate. Compania oferă suport în gestionarea documentelor vamale, studiile de traseu, analizele de pod, ridicările și manipulările cu ajutorul cricurilor, construcțiile de rampe și calculul de încărcare.
În concluzie, livrarea turbinei pentru proiectul centralei pe cogenerare din zona Petromidia Năvodari a fost un pas important în evoluția acestui proiect important. Cu o flotă impresionantă și personal cu experiență, Eastship a asigurat transportul în siguranță și cu succes al acestor piese esențiale.

Descoperă puterea și performanța capului tractor marca IVECO

Articolul precedent

Cum să asortezi rochițele fetiței tale în funcție de ocazie și stil

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Diverse