Sport

Era Hamilton a trecut. Ce șanse mai are britanicul la un nou titlu în Formula 1

0

În ultimii ani, Lewis Hamilton a fost unul dintre cei mai mari piloți din lumea Formulei 1. A câștigat șapte titluri mondiale și este considerat unul dintre cei mai buni piloți din istoria sportului cu motor. Cu toate acestea, în acest sezon, există semne că Hamilton ar putea fi în dificultate și că nu va mai putea câștiga un nou titlu mondial în Formula 1. 

De ce Hamilton are șanse mici la un nou titlu

În primul rând, există o concurență puternică în acest sezon. Poți să încerci gama de pariuri sportive de la Sportingbet dacă te simți încrezător că știi cine va cuceri un nou titlu, dar înainte de asta, documentează-te așa cum trebuie. Max Verstappen, pilotul Red Bull Racing, a avut un început excelent de sezon și a câștigat deja câteva curse. În plus, echipa Red Bull Racing a reușit să ofere lui Verstappen o mașină competitivă, care îi permite să lupte pentru victorie. În comparație, Mercedes a avut o început mai dificil de sezon și a luptat pentru a fi la fel de rapidă ca Red Bull Racing. În plus, colegul de echipă al lui Hamilton, Valtteri Bottas, nu a reușit să ofere sprijinul necesar pentru a ajuta echipa să câștige curse.

În al doilea rând, Hamilton a avut probleme cu mașina în acest sezon. În multe curse, Hamilton a avut probleme cu frânele și cu sistemul de transmisie, ceea ce l-a împiedicat să obțină rezultate bune. Deși Mercedes a reușit să remedieze aceste probleme în ultimele curse, este încă neclar dacă mașina va fi suficient de fiabilă pentru a câștiga curse și pentru a obține puncte.

În al treilea rând, Hamilton a avut probleme personale care i-au afectat performanțele. În ultimele luni, Hamilton a fost implicat într-un conflict cu autoritățile fiscale britanice, care au încercat să-i recupereze datoria fiscală. De asemenea, Hamilton a fost implicat în campanii de activism social și a luptat împotriva discriminării rasiale și a schimbărilor climatice. Aceste probleme personale i-au distras atenția de la cursă și i-au afectat performanțele.

În sfârșit, Hamilton se confruntă cu probleme fizice. În ultimele curse, Hamilton a acuzat dureri de gât și a fost nevoit să își anuleze participarea la unele evenimente publice. Aceste probleme fizice îi pot afecta performanțele și îi pot împiedica să câștige curse.

În concluzie, există mai multe motive pentru care Lewis Hamilton nu va putea câștiga un nou titlu mondial în acest sezon. Concurența puternică, problemele cu mașina, problemele personale și problemele fizice s-ar putea să îl pună pe britanic în mare dificultate. Nu în ultimul rând, mașina Mercedes este mult mai slabă decât cea a celor de la Red Bull, astfel că misiunea lui Lewis devine aproape una imposibilă și cel mai probabil ar trebui deja să înceapă să se concentreze pe clasarea pe podiumuri și atât. E un final trist de carieră pentru cel care visa să depășească recordul deținut de legendarul Michael Schumacher, privind cele mai multe titluri de Formula 1 din istorie. Momentan atât Hamilton cât și Schumacher au câte 7 campionate câștigate, fiind la egalitate.

sursa foto: unsplash.com

3 lucruri despre care trebuie să știi înainte să achiziționezi o mașină

Articolul precedent

Jocul de poker și Cultura Pop

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *