International

Finală de poveste la Australian Open? Miză specială pentru două superstaruri de pe tabloul masculin

0

Ediția din 2023 a turneului de Grand Slam de la Melbourne le propune fanilor tenisului din întreaga lume dueluri extrem de pasionante. Îndeosebi pe tabloul masculin, există mize importante pentru unii dintre cei mai importanți jucători din istorie, precum și pentru “lupii“ tineri care încearcă să le calce pe urme. Însă toate privirile vor fi atrase, îndeosebi pe măsură ce competiția se apropie de fazele finale, de către Rafael Nadal și Novak Djokovic.

Ajunși la vârste considerate înaintate, în lumea tenisului profesionist, cei doi vor duce o bătălie pentru adjudecarea primului titlu de Grand Slam pus în joc în anul 2023. Pe lângă miza financiară și cea obișnuită a gloriei aduse de un astfel de succes, există o motivație suplimentară pe care o au atât spaniolul, cât și sârbul. Iată pentru ce se vor lupta cei doi cu ardoare, dar și care sunt șansele de a avea o finală de vis la Melbourne, în viziunea bookmakerilor!

Nadal – Djokovic, finală pentru istorie la Melbourne?

În vârstă de 36 de ani, Rafael Nadal a fost și în 2022 unul dintre jucătorii cei mai eficienți ai circuitului masculin. Nadal a ajuns, astfel, să aibă în palmares nu mai puțin de 22 de astfel de trofee, fiind deținător al recordului istoric absolut. La începutul anului precedent, Rafa avea doar 20 de titluri, aflându-se la egalitate cu Roger Federer și… Novak Djokovic!

Sârbul nu a avut nici el un an foarte slab, însă nu a putut participa la Australian Open 2022 din cauza problemelor legate de pandemia de coronavirus. În schimb, s-a impus la Wimbledon și a ajuns la 21 de titluri de Grand Slam, păstrând distanța față de Nadal la doar o astfel de reușită.

Tocmai din acest motiv, Australian Open 2023 reprezintă un moment esențial pentru ambii jucători. În funcție și de repartizarea pe tablou și de progresul lor în competiție, fanii ar putea asista la o finală cu adevărat istorică și pasionantă! Dacă ești fan Nadal sau Djokovic, pariază pe Australian Open online și profită de cotele excelente pe care le au cei doi la cucerirea trofeului. Favorit principal este sârbul, cotat de bookmakeri cu 2,10. Nadal, care nu se simte întotdeauna foarte bine pe suprafețe de tip hard, are cota 11,00 pentru un succes răsunător. Ambiția și determinarea spaniolului de a-și mări avantajul în clasamentul cuceritorilor de Grand Slam-uri ar putea să te ajute să profiți de o cotă extrem de frumoasă.

Nu sunt de neglijat nici jucătorii mai tineri din circuit. Va lua startul în competiție și liderul mondial, spaniolul Carlos Alcaraz. În vârstă de 19 ani, acesta are cota 5,50 pentru un succes final. Sunt bine cotați și Daniil Medvedev (6,50) sau Nick Kyrgios (12,00), cel care va fi cu siguranță încurajat de publicul din țara sa. Cotele se pot modifica până la startul competiției, precum și pe parcursul desfășurării turneului. Alege să pariezi cu responsabilitate și să te bucuri de spectacolul oferit de cei mai tari jucători din lume!

Sursa foto: Pixabay.com

Cumpărarea de electronice second hand. 10 aspecte de care să ții cont

Articolul precedent

Alege buchetul de flori perfect pentru o aniversare de la o Florărie Cluj!

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in International