Lifestyle

Flori în cutii? De ce nu? Iată câteva motive pentru care să alegi flori în cutii de la o florărie online de lux!

0

Vrei să oferi unei persoane dragi un cadou excepțional? Atunci alege flori în cutii de la o florărie de lux. Poate suna clișeic, însă florile au reprezentat întotdeauna un cadou perfect, indiferent de ocazie. Florile sunt prezente în viața omului la toate evenimentele majore și chiar și când își dorește să își înfrumusețeze locuința. 

În loc de clasicele buchete, îți recomandăm ca din când în când, să oferi și flori în cutii de pe maisondor.ro. Acestea arată foarte bine, se păstrează proaspete multe zile și pot fi chiar și o decorațiune superbă. Îți prezentăm în continuare motivele pentru care să alegi flori în cutii. 

 

  • Ambalaj excepțional

 

Trebuie să recunoști: florile în cutii arată extrem de bine datorită ambalajului. Florile sunt atent așezate în cutii elegante, realizate din carton premium, de diferite dimensiuni și în diferite culori. Cele mai potrivite sunt cutiile albe și cele negre, deoarece nu atrag atenția de la frumusețea florilor, ci doar le completează. Cu siguranță vei aprecia nu doar modul în care arată aceste cutii, ci și cum se comportă de-a lungul timpului. 

 

  • Florile rezistă mai mult

 

Datorită faptului că au codița mai scurtă și datorită modului de ambalare, florile rezistă mai mult decât buchetele. Acestea sunt așezate într-un burete special, care este îmbibat cu apă și cu substanțe nutritive și care le oferă tot ce au nevoie timp de multe zile. De aceea, florile în cutii pot bucura pe oricine timp îndelungat (în funcție de stadiul în care se aflau când erau primite, pot rezista chiar și mai bine de două săptămâni). 

 

  • Pot fi folosite ca decorațiuni

 

Buchetele sunt frumoase și pot fi așezate în vaze speciale, însă nimic nu se compară cu frumusețea florilor în cutii. Acestea pot fi plasate oriunde și vor aduce un plus de eleganță și rafinament atât acasă, dar și la birou spre exemplu. Dacă îți place să îți decorezi casa într-un mod frumos și elegant, cel mai simplu este să te îndrepți spre flori și mai ales spre flori în cutii. Astfel, acestea reprezintă nu doar un cadou excepțional, dar și decorațiuni de neuitat. 

 

  • Sunt ușor de transportat

 

Florile în cutii sunt perfecte pentru a fi dăruite la ocazii unde de obicei se oferă multe flori, deoarece sunt ușor și elegant de transportat. Poți să le oferi la cununii, la botezuri, la nașterea unui copil, la o absolvire și așa mai departe. În plus, nu necesită vaze, așa că persoanele care le vor primi se vor bucura și mai mult, deoarece au scăpat de o grijă.  

 

  • Arată foarte bine chiar și în poze 

 

Nu sunt frumoase doar în viața reală, ci și în poze. Florile în cutii vor arăta excepțional în fotografii, așa că este încă un motiv să le cumperi. Datorită contrastului dintre cutie și flori și bineînețeles datorită frumuseții florilor, acestea vor fi perfecte pentru a înfrumuseța imaginile pentru orice ocazie. 

Ce părere ai? Te-am convins să alegi flori în cutii? 

Principalele criterii pentru a realiza pliante și flyere care asigura o promovare de succes ale companiilor

Articolul precedent

Afaceri care nu au fost afectate atât de tare de noul fenomen work from home

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Lifestyle