National

In loc sa construiasca autostrazi, CNAIR isi face publicitate din bani publici. Inca 63.000 de lei pentru fimele lui Bogdan Chireac

0

Cu toate ca nu poate inaugura, in acest an, decat a 9-a parte dintre autostrazile promise, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) considera ca merita sa isi promoveze „proiectele si activitatea” platind inca 63.000 de lei catre firmele lui Bogdan Chireac.

CNAIR s-a angajat, inca din decembrie 2018 sa plateasca firmelor din DC Media Group – fondate de Bogdan Chireac – suma de 43.000 de lei in schimbul intocmirii unei strategii de comunicare si a difuzarii unor materiale de promovare.

Purtatorul de cuvant al CNAIR, Alin Serbanescu, a declarat anterior pentru Ziare.com ca institutia ar fi ales sa lucreze cu DC Media Group pentru ca acesta ar fi „cel mai neutru” din media romaneasca. In plus – a mai spus Serbanescu – strategia a fost creata de Val Valcu si, cu toate ca a fost realizata cu bani publici, nu va fi facuta publica din cauza ca in acest fel si-ar pierde eficienta.

Ulterior,…

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

Introducerea în utilizarea boxelor portabile

Articolul precedent

Importanta schimbarii farurilor si proiectoarelor pentru conducerea preventiva

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in National