AcasăStiriÎnchirierea unui apartament în regim hotelier: 8 detalii pentru a atrage clienți

Închirierea unui apartament în regim hotelier: 8 detalii pentru a atrage clienți

Publicat pe

Articole

Dupa o lupta de durata cu ostilitatea politica, bursa de la Bucuresti a fost promovata. Ce inseamna pentru finantarea economiei

Compania globala de evaluare FTSE Russell a promovat Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si implicit Romania la statutul de piata emergenta secundara de la cel de piata de frontiera, dupa trei ani de monitorizare.Efectul va fi intrarea celor mai mari companii de la cota...

Ce înseamnă conceptul de apartament în regim hotelier, te întrebi? Răspunsul scurt: un asemenea imobil este deținut de o persoană fizică și este complet mobilat și utilat, fiind potrivit atât pentru sejururi destinate afacerilor, cât și pentru agrement, indiferent de durata șederii.

Un aspect crucial este confortul. Acest lucru este ușor tangibil, dacă se investește corespunzător în calitatea mobilierului, a utilităților, dar și a accesoriilor care sunt, de fapt, indispensabile unui trai plăcut. De la un espressor dotat cu capsule care va oferi clienților o trezire cât mai agreabilă, până la un pat cu o saltea perfectă, care îi va aștepta la sfârșitul unei zile pline, fiecare detaliu este important, dacă dorești să primești review-uri excelente. Iată câteva detalii de care trebuie să te ocupi pentru a atrage clienți!

1. Tot ce e necesar pentru un somn odihnitor

Un pachet complet de experiențe minunate în aparthotelul tău trebuie să includă și un somn în urma căruia bateriile oaspeților să fie complet reîncărcate. Asigură-te că saltelele sunt de cea mai înaltă calitate și că fiecare pat este aranjat cu perne moi, umplute cu puf și cele mai calitative pilote disponibile în stoc

Pe lângă un pat confortabil king-size, se recomandă să le puneți la dispoziție o canapea pentru a se relaxa și o masă la care să mănânce sau să lucreze. Ceea ce înseamnă că lenjeria de pat curată și călcată va rămâne așa până când oaspetele este pregătit să se culce. 

2. Bucătărie complet echipată

Bucătăria trebuie să fie complet utilată, cu masă, scaune, plită și cuptor de ultimă generație, cuptor cu microunde și ustensile de bucătărie de înaltă calitate. Și – în funcție de buget – se recomandă investirea într-o mașină de spălat/uscător și o mașină de spălat vase. Cu toate aceste dotări, cei care vor locui acolo vor putea să gătească și să-și invite prietenii sau colegii de muncă la o masă pregătită chiar de ei.

3. Tehnologie fără cusur

Fiecare living și/sau dormitor ar trebui să fie dotat cu un Smart TV, în timp ce apartamentul în sine ar trebui să fie conectat la o rețea de Wi-Fi privată, super-rapidă. De asemenea, se recomandă plasarea unor prize tip USB în locuri convenabile, astfel încât să nu fie nevoie ca oaspeții să traverseze camera doar pentru a-și încărca telefonul.

4. Fotografii profesioniste

Deși poți avea totul pus la punct în apartament, trebuie să scoți în valoare aceste dotări pentru a atrage clienții. Apelează la serviciile unui fotograf profesionist! Fotografiile realizate de acesta vor prezenta apartamentul în lumina cea mai favorabilă, ajutând la promovarea apartamentului. Astfel, interesul potențialilor clienți va fi trezit și vor crește și șansele de a fi contactat pentru o eventuală rezervare.

5. O temperatură corespunzătoare

Toate apartamentele ar trebui dotate cu aer condiționat și cu termostat, care să permită controlul permanent și independent al temperaturii ambientale. Astfel, chiriașii se pot bucura de setarea precisă a temperaturii în care acestora le place să doarmă, să se relaxeze, sau să lucreze.

6. Intimitate și condiții perfecte de trai

Toate studiourile, apartamentele sau suitele care se închiriază în regim hotelier ar trebui echipate cu jaluzele opace sau perdele groase, ca standard. Se recomandă ca orice rază de lumină din exterior să poată fi blocată, pentru a oferi condiții ideale de odihnă. 

De asemenea, este indicat ca geamurile să fie destul de bine etanșeizate, din aceleași motive, de a asigura liniștea atât de importantă, mai ales dacă apartamentul se află în inima unui oraș extrem de zgomotos.

7. Munca într-un spațiu de vis

Rămânând la subiectul de „business trips”, dacă persoanele care vor rezerva apartamentul vor avea de lucrat, vor avea nevoie de o masă la care să se așeze, precum și de WiFi privat super-rapid (viteze de 100 MB), totul în propriul spațiu. Pentru întâlniri restrânse și sesiuni de brainstorming cu colegii, aceste apartamente sunt ideale. Cu zone separate pentru dormit și lucru, nimeni nu se va simți incomod.

8. Curățenie de cinci stele

Igienizarea apartamentului după fiecare client este imperios necesară. Astfel, nu oferi doar elemente de calitate care dau viață imobilului, ci și condiții impecabile de trai, pentru a asigura o ședere de neuitat. Nu te vei bucura doar de mulțumirea oaspeților, dar și review-urile vor fi pe măsură. 

De asemenea, va fi nevoie să iei în considerare și eventualele mici reparații care pot apărea după șederi îndelungate. De aceea, recomandăm un „buget de urgență” care să fie pregătit pentru asemenea situații.

Din perspectiva proprietarului, închirierea unui apartament în regim hotelier este o afacere de neratat. Investiția pe care ai făcut-o poate fi amortizată de până la cinci ori mai repede decât dacă ai opta să îl închiriezi pe termen lung. Contează extrem de mult localizarea, dotările și amenajarea imobilului, dar cel mai mult cântărește implicarea proprietarului.

Ultimele articole

Cele mai cunoscute expresii din sport

Sursa foto: pixabay.com Sportul, ca și viața, este plin de momente imprevizibile, iar norocul și...

5 sfaturi utile pentru o amenajare în stil Feng Shui 

Fie că ești un fan al designului interior sau pur și simplu vrei să...

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...

3 idei de cadouri utile pentru pasionații de gaming

Profilul unui jucător pasionat este, de obicei, unul destul de complex. În general, un...

Articole asemanatoare

Cele mai cunoscute expresii din sport

Sursa foto: pixabay.com Sportul, ca și viața, este plin de momente imprevizibile, iar norocul și...

5 sfaturi utile pentru o amenajare în stil Feng Shui 

Fie că ești un fan al designului interior sau pur și simplu vrei să...

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...