AcasăAfaceriIustin Paraschiv: "Cererea mare pentru ouă BIO indică o piață subreprezentată"

Iustin Paraschiv: „Cererea mare pentru ouă BIO indică o piață subreprezentată”

Publicat pe

Articole

O capitala europeana va interzice masinile si motocicletele poluante incepand din 2030

Autovehiculele si motocicletele care functioneaza cu benzina sau motorina vor fi interzise in Capitala Olandei, Amsterdam, incepand din 2030.Consiliul municipal intentioneaza sa etapizeze aceasta schimbare, in incercarea de a purifica aerul orasului, despre care autoritatile spun ca scurteaza durata medie de viata a locuitorilor...

Grupul Carmistin lansează ouăle BIO La Provincia pentru a răspunde cererii crescute și subreprezentării de pe piață.

Sub brandul La Provincia, Grupul Carmistin introduce ouăle BIO La Provincia pe piața românească. Aceste produse sunt obținute de la găini crescute în condiții optime, având acces la aer liber și fiind hrănite exclusiv cu furaje provenite din agricultură ecologică.

Această lansare vine în întâmpinarea cererii tot mai mari pentru produse BIO de înaltă calitate, care să fie sănătoase atât pentru consumatori, cât și pentru mediu. Prin aceasta, Grupul Carmistin confirmă angajamentul său pentru o dezvoltare agroalimentară sustenabilă și responsabilă, urmărind tendințele în creștere ale cererii de produse sănătoase și de calitate. Iustin Paraschiv, președintele Grupului Carmistin, a avut o viziune îndrăzneață și ambițioasă atunci când a luat această decizie importantă. Antreprenorul a observat o cerere tot mai mare pentru produse sănătoase și BIO, ceea ce a reprezentat un punct de referință în dezvoltarea gamei La Provincia.

Unul dintre principalele obiective ale companiei este de a oferi publicului produse de înaltă calitate, fără a face compromisuri în privința procesului de producție și a calității ingredientelor. Prin lansarea ouălor BIO La Provincia, Iustin Paraschiv dorește să aducă o schimbare pozitivă în industria alimentară și să demonstreze că inovarea și sustenabilitatea pot face diferența într-o piață competitivă.

În plus, studiile realizate pentru a determina profilul consumatorului au arătat că piața ouălor BIO nu este suficient de reprezentată, existând o cerere semnificativă pentru acest tip de produs. Astfel, Grupul Carmistin a extins gama de produse sub brandul-umbrelă La Provincia, adăugând ouăle BIO, pentru a răspunde nevoilor consumatorilor orientați către produse alimentare premium și BIO.

Carmistin are ca strategie producerea de alimente sănătoase și sustenabile, fiind conștient de responsabilitatea sa față de consumatori și față de mediu. Compania a luat măsuri concrete pentru a asigura o producție responsabilă, cum ar fi tranziția către agricultura bio prin conversia terenurilor agricole deținute. În prezent, mai mult de 30% din totalul terenurilor deținute de Carmistin (7.000 ha) sunt în proces de conversie la agricultura BIO, asigurând hrana pentru fermele La Provincia. De asemenea, a fost dezvoltată o abordare certificată exclusiv pentru alimentația BIO, pentru a se asigura că produsele din carne sunt de calitate superioară și provin din surse sustenabile și sigure.

Brandul La Provincia se concentrează pe calitatea și siguranța alimentară a produselor sale, iar acest aspect se reflectă în procesul de sortare și ambalare. O ambalare inovatoare a fost introdusă pentru ouăle BIO, în concordanță cu standardele ecologice, oferind o varietate de dimensiuni și forme. Oul BIO La Provincia poate fi găsit în ambalaje de 6, 10 și 12 ouă, precum și în cofraje de 20 ouă. Aceste ouă BIO vor fi disponibile în magazinele Lidl și Kaufland, precum și în alte magazine, pentru a deveni mai accesibile consumatorilor interesați de ouă BIO de calitate superioară.

La Provincia este un brand responsabil, preocupat de sănătatea consumatorilor și investește în agricultura BIO și în abatoarele certificate exclusiv pentru alimentația BIO, în efortul de a oferi produse sigure, sănătoase și de înaltă calitate. Lansarea ouălor BIO La Provincia este doar începutul, deoarece brandul are planificate alte inovații și extinderi de portofoliu în viitorul apropiat.

Ultimele articole

Misterioșii ochi hazel: Culoarea unică și caracteristicile lor distincte

Ochii hazel, o raritate în lumea culorilor ochilor, este un atribut deosebit al fruumuseții....

Plănuiești să îți cumperi un telefon iPhone 15? Câteva accesorii de care poți avea nevoie

Odată cu lansarea noului iPhone 15, apare și nevoia accesoriilor destinate acestuia. Dacă plănuiești...

Cum te poate ajuta Excel-ul dacă ești freelancer

Puțini mai sunt cei care nu au auzit de Microsoft Excel și la fel...

De ce să utilizezi un calendar de social media în promovarea afacerii tale

Utilizarea unui calendar de social media este esențială în promovarea afacerii tale în era...

Articole asemanatoare

Misterioșii ochi hazel: Culoarea unică și caracteristicile lor distincte

Ochii hazel, o raritate în lumea culorilor ochilor, este un atribut deosebit al fruumuseții....

Plănuiești să îți cumperi un telefon iPhone 15? Câteva accesorii de care poți avea nevoie

Odată cu lansarea noului iPhone 15, apare și nevoia accesoriilor destinate acestuia. Dacă plănuiești...

Cum te poate ajuta Excel-ul dacă ești freelancer

Puțini mai sunt cei care nu au auzit de Microsoft Excel și la fel...