AcasăDiverseJurassic Park: Survival, un nou joc video de aventură, așteptat să fie...

Jurassic Park: Survival, un nou joc video de aventură, așteptat să fie lansat în 2024

Publicat pe

Articole

Transport moloz în București – cum se realizează?

Cea mai importantă acțiune în munca firmei de transport moloz în București este îndepărtarea deșeurilor din construcții. Firma acceptă comenzi de la instituții bugetare și comerciale, companii de utilități, firme de renovări, persoane fizice.  Toți cei care au fost implicați vreodată în lucrări de...

Franciza Jurassic Park continuă să fie în centrul atenției în lumea divertismentului, atât pe segmentul de filme, cât și pe cel al jocurilor video. În anul 2024, Jurassic Park: Survival este unul dintre cele mai așteptate titluri pentru console PlayStation 5 și Xbox Series X, jocul urmând să fie de asemenea disponibil și pe PC-uri.

Trailerul oficial al Jurassic Park: Survival a fost lansat pe data de 8 decembrie 2023 pe YouTube, înregistrând peste 2 milioane de vizionări în primele 10 zile. Noul joc de aventură de tip single player se concentrează pe experiența personală a utilizatorului și vine cu noutăți semnificative, o abordare nouă față de alte jocuri care ne transpun în lumea dinozaurilor.

Ce știm despre noua producție din cadrul francizei Jurassic Park

Acțiunea din jocul video are loc la o zi după evenimentele din filmul original Jurassic Park din anul 1993. Ca jucător, te trezești blocat pe insula Isla Nublar, înconjurat de prădători preistorici periculoși care dominau Terra până acum câteva zeci de milioane de ani.

Primul trailer Jurassic Park: Survival și-a făcut debutul la The Game Awards 2023. Dezvoltatorul Sabre Interactive nu a confirmat încă o dată de lansare pentru Jurassic Park: Survival, dar este de așteptat ca momentul să se producă în cursul anului 2024.

Jurassic Park: Survival, jucătorul poate prelua rolul dr. Maya Joshi, un om de știință care încearcă să supraviețuiască. Maya Joshi este un personaj nou în universul Jurassic Park, dar multe locații și alte elemente sunt familiare pasionaților de filme și jocuri din celebra serie.

Lumea dinozaurilor în universul divertismentului

Un asteroid de mărimea unui oraș a dus la dispariția dinozaurilor, dar aceștia trăiesc în continuare în filme și jocuri. Producătorii de jocuri video s-au întrecut de-a lungul timpului în lansarea de titluri direct legate de filmele Jurassic Park și Jurassic World. 

Ocean Software, BlueSky Software și Sega au produs primele jocuri chiar în anul 1993, când franciza lua startul în cinematografe. Unul dintre cele mai celebre astfel de jocuri este Jurassic Park: The Game, dezvoltat și publicat de Telltale Games în anul 2011 pentru PlayStation 3, MacOS, Microsoft Windows și Xbox 360. În plus, pe platforma de pacanele gratis NetBet (L1160651W000195 ONJN, 18+, Joacă Responsabil) poți juca demo sloturi cu dinozauri precum Cavemen and Dinosaurus (Amusnet), Jurassic Giants (Pragmatic Play), Jurassic Island (Playtech) sau Jurassic Party (Relax Gaming).

Cu regizori precum Juan Antonio Bayona, Colin Trevorrow, Steven Spielberg și Joe Johnston, filmele cu dinozauri au un real succes în rândul publicului, în cinematografe, la TV și, mai nou, pe platformele de video streaming online. Producțiile considerate celebre în seria Jurassic sunt Jurassic Park (1993), Lumea pierdută: Jurassic Park (1997), Jurassic Park III (2001), Jurassic World (2015), Jurassic World: Fallen Kingdom (2018), Battle at Big Rock – scurtmetraj (2019) și Jurassic World: Dominion (2022).

Lumea pierdută a dinozaurilor este un subiect de mare interes în societate, în condițiile în care ne putem doar imagina multe lucruri despre preistoricele creaturi, pe baza relicvelor identificate de arheologi. Noi descoperiri sunt consemnate frecvent, rezultând noi piese care tind să întregească un puzzle despre o lume destul de diferită față de cea pe care o cunoaștem astăzi. Dinozaurii – de dimensiuni chiar impresionante – dominau planeta atât pe uscat, cât și în mediul acvatic.

Sursa foto canva.com

Ultimele articole

Cele mai cunoscute expresii din sport

Sursa foto: pixabay.com Sportul, ca și viața, este plin de momente imprevizibile, iar norocul și...

5 sfaturi utile pentru o amenajare în stil Feng Shui 

Fie că ești un fan al designului interior sau pur și simplu vrei să...

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...

3 idei de cadouri utile pentru pasionații de gaming

Profilul unui jucător pasionat este, de obicei, unul destul de complex. În general, un...

Articole asemanatoare

Cele mai cunoscute expresii din sport

Sursa foto: pixabay.com Sportul, ca și viața, este plin de momente imprevizibile, iar norocul și...

5 sfaturi utile pentru o amenajare în stil Feng Shui 

Fie că ești un fan al designului interior sau pur și simplu vrei să...

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...