Recenzii

Linoleum, parchet sau mocheta? Le gasesti pe toate in online, la preturi bune

0

Cumpararea unei case noi inseamna si o perioada destul de lunga alocata pentru renovari. De cele mai multe ori toate decoratiunile interiore si exterioare sunt refacute, sunt personalizate pentru ca noua locuinta sa arate cat mai bine.

Pentru ca aveam ceva experienta in renovari si lucrasem ani buni cu diverse materiale pentru interior am decis sa imi fac casa exact asa cum doream de unul singur.

In aventura pornita undeva la inceputul verii mi-a fost alaturi Home Expert Magazin, o firma cu experienta unde am gasit tot ce aveam nevoie pentru interior. De la ei am luat linoleum pvc de calitate, pe care l-am montat foarte simplu, deosebit de rezistent si cu un design deosebit.

Linoleumul pvc a rezistat foarte bine traficului, era simplu de curatat si de intretinut, montajul dura cateva minute si senzatia in momentul in care calcai pe el era foarte placuta.

Pe langa linoleum pvc expertii de la Home Expert Magazin m-au ajutat si cu mocheta rezidentiala, rezistenta si din materiale de calitate superioara, groasa, moderna si in culori variate.

Mocheta aleasa de mine a fost antistatica si antifonica, usor de curatat, a protejat foarte bine pardoseala dormitorului si a celorlalte camere in care a fost montata.

Mai ales iarna i-am simtit eficienta, nu a mai fost asa de frig la picioare si am putut merge fara grija prin zonele unde era montata. In toata locuinta am montat parchet dublu stratificat tot din magazinul cu experienta, ideal pentru incalzirea in pardoseala, am luat produsele pentru montaj de la ei si in cateva ore aveam si parchetul pus.

Parchetul a fost din esente lemnoase rezistente, am ales unul pentru trafic mediu, cu rezistenta cat mai mare, cromatica si designul fiind unele deosebite.

Desi ma asteptam sa am costuri destul de mari pentru toate acestea, preturile bune si ofertele celor de la Home Expert Magazin m-au ajutat sa am tot ce mi-am dorit si sa ma incadrez si in bugetul alocat pentru refacerea interiorului locuintei.

Cu livrare rapida si consultanta specializata permanenta firma Home Expert Magazin s-a ridicat la nivelul asteptarilor mele si mi-a oferit de fiecare data servicii si produse de calitate superiora, la cele mai mici preturi, cu o serie de caracteristici de top.

CE si FMI ne trag de urechi, Guvernul vede totul roz. Analist economic: In 2020 o sa fie mult mai rau decat in 2019

Articolul precedent

Codul bunelor maniere

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *